Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Tocmai am vazut la Pro TV ca, pe canicula, se recomanda purtarea hainelor negre, kaki si olive si ca sunt mai usor de suportat hainele din poliester fata de cele din bumbac. Foarte ciudat, nu? Exact pe dos fata de ceea ce stiam eu... Daaaaaaaaar, acum inteleg de ce femeile musulmane in special din Golf sunt imbracate (infasurate) din cap pana in picioare in negru!!! Wowwwwwwwwww, ce descoperire!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata si de la noi!

In primul rand o pentru Nike si bebelusul ei. Sa treaca cu bine peste acest hop, bebele sa vina sanatos si NIKE sa se recupereze rapid.

Noi astazi ne laudam cu semnatura, dar si cu eco de sambata,unde bebele ne-a uimit cu greutatea, 2200g! La noi tot timpul a fost mai micut la greutate, dar uite ca a recuperat! Deci Chichi, se poate sa fie la un eco mai mic si apoi sa creasca ca fat-frumos, ca deh au si ei personalitate, nu cresc dupa grafice.

Pentru fetele din TM, am fost duminica in vizita la maternitatea President si mi-a placut! Totul este curat, este intr-o zona linistita, nici nu ai impresia ca esti intr-un spital. Mi-au spus ca au avut nasteri si la 34s, deci daca bebele ii grabit se poate merge acolo. Pentru noi este un efort, dar de la inceput am vrut sa merg acolo si suntem pregatiti! De acasa nu trebuie sa aduci decat lucrurile personale, de toaleta.

toate buticutele

camelia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Tocmai am vazut la Pro TV ca, pe canicula, se recomanda purtarea hainelor negre, kaki si olive si ca sunt mai usor de suportat hainele din poliester fata de cele din bumbac. Foarte ciudat, nu? Exact pe dos fata de ceea ce stiam eu... Daaaaaaaaar, acum inteleg de ce femeile musulmane in special din Golf sunt imbracate (infasurate) din cap pana in picioare in negru!!! Wowwwwwwwwww, ce descoperire!!!

35+

Pai ieri aveau pe cineva invitat care spunea ca recomanda doar bumbacul si culorile deschise...astia-s cu capu', clar!

Deschid capitol nou.

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAP. 121

Mergi la inceput