Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Am si o intrebare intrebatoare! La ce se foloseste serul fiziologic? Cred ca trebuie sa imi procur si eu, dar as vrea sa stiu la ce se foloseste!

Felicitari pentru schimbarea semnaturii! Suntem aproaaaaaaaaaape!!

35+

Mersi de felicitari!

Serul fiziologic il folosesti ca sa il cureti pe BB in nasuc, ca sa inmoaie mucozitatile. La fel si spray-urile cu apa de mare, ca e tot apa sarata. Si se mai foloseste si la aerosoli...dupa ce mai cresc un pic bebeii...uite nici nu stiu de la ce varsta se pot face aerolosi la BB stiti? Aerosolii se fac cand sunt raciti.

Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

'neatza! M-am trezit pentru un pp (al treilea pe noapte ), m-am servit un castravete de la Buburuza, am mai incercat o data cu cererea de aderare la grup (sper sa fi reusit de data asta) si acum mai inchid ochii putin, poate mai adorm o ora. See u later....

Andreea, cu (AMR 4-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata si de la noi si multi .
Buburuzule, multumim de micul dejun, e gustos .
Mamaaa, ce de rautati. Bebecris, ma bucur ca nu le bagi in seama. Sunt sigura ca acum ar vrea sa revina cu un mesaj care sa cuprinda mai multe exemple, asa ca rasfoieste capitolele trecute
Nike, ai grija de tine si fii ascultatoare. Te-ai cerut acasa, de zici ca nu-ti dau voie? Nastere cat mai usoara, un bebe perfect si tu sa fii ok.
Va

mamica de Maria Lavinia si 30+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

'neatza! M-am trezit pentru un pp (al treilea pe noapte ), m-am servit un castravete de la Buburuza, am mai incercat o data cu cererea de aderare la grup (sper sa fi reusit de data asta) si acum mai inchid ochii putin, poate mai adorm o ora. See u later....

Andreea, cu (AMR 4-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Somn usor in continuare!!! Vad ca esti membra a grupului de pe facebook (cineva mi-a luat-o inainte si ti-a acceptat cererea)!!!

35+

Mergi la inceput

[/quote]

Mersi de felicitari!

Serul fiziologic il folosesti ca sa il cureti pe BB in nasuc, ca sa inmoaie mucozitatile. La fel si spray-urile cu apa de mare, ca e tot apa sarata. Si se mai foloseste si la aerosoli...dupa ce mai cresc un pic bebeii...uite nici nu stiu de la ce varsta se pot face aerolosi la BB stiti? Aerosolii se fac cand sunt raciti.

Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
[/quote]

In nasuc si la ochisori (mi-a zis mama acum - comunicam in permanenta pe messenger )! Azi voi intreba la farmacie daca se gaseste, daca nu imi va aduce mama... saraca mama, cate imi va aduce... ma simt ca pe vremuri, cand asteptam "comanda" cu bunataturi, va mai amintiti?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Buna dimineata!!!

Va rog sa poftiti la micul dejun. Oferta de azi este: mici cu mustar si cartofi prajiti, ciorba de burta cu ardei... Aaaaaaaaa, scuze... asta imi imaginez eu... Revenind, micul dejun consta in lapte cu cereale, iaurt cu fructe, branzica, ardei gras, rosii, castraveti, paine prajita, oua fierte, cate o feliutza de mezel (incalzit la microunde la peste 70 de grade - ca sa moara listeria - si racit inainte de a fi servit), cafea, ceai, lapte si suc de portocale. Pofta buna!!!

Sa avem o zi frumoasa!!!

35+

'Neata!
Cred ca mi-au iesit ochii cat cepele, ma gandeam ca nu m-am trezit eu inca, atunci cand am citit inceputul mesajului tau cu invitatia la micul dejun! Bogata imaginatie! Multumim!

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

ha, ce s-a marit grupul de pe facebook. noroc cu pozele din picasa, ca m-am prins si eu care cum...dar raluca vasiliu tot nu stiu cine este.

sorana 27+ cu

Neata si aici.
Eu sunt mai a lui Vasiliu

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (28+)

Mergi la inceput

Burtici, recomandati-mi va rog carti (romane)!!! Ce ati mai citit in ultima vreme si v-a placut?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

E un club al cartilor la zona artelor, de unde te poti inspira, sunt carti bune pe-acolo:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=89

Eu ultima data am citit Viata pe un peron a lui Octavian Paller, dar depinde ce genuri iti plac, asta e o carte psihologica, mai ciudatica, asa, daca pot spune.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

E un club al cartilor la zona artelor, de unde te poti inspira, sunt carti bune pe-acolo:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=89

Eu ultima data am citit Viata pe un peron a lui Octavian Paller, dar depinde ce genuri iti plac, asta e o carte psihologica, mai ciudatica, asa, daca pot spune.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Multumesc pentru pont!

35+

Mergi la inceput