Bazar umanitar ***cap 37***

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

-jucarie pentru bebei Playskool
-Pompa de san,manuala
-termometru pentru baie

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sweetyana, am vazut ca oferta ta e similara cu a mea, pentru carusel, eu as vrea sa renunt, ca tocmai am primit unul cadou, daca il doresti, e ok.
Sau mai exista vreo varianta sa renunt acum?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea.2009

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Am licitat prin iunie (parca), pt niste cizme de cauciuc. Cum ajung la vechiul bazar? NU mai stiu de la cine erau, cred ca de la andreea.2009. Aveti idee daca este plecata in vacanta? Nu imi raspunde deloc la mesaje sau mail.
Va multumesc anticipat.

Cizmulitele le-am trimis vineri, Am si anuntat aici pe forum. Ar trebui luni, cel tarziu sa le primesti. Curios e ca nu am nici un pm recent de la tine, Il am doar pe cel cu adresa.
Oricum e trimis.

O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501
Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Iti multumesc mult. Iti dau cuvantul meu, ca ti-am tirmis 3 PM-uri pe DC si inca un mail pe adresa de yahoo cu care esti inregistrata pe site. Mi se pare extrem de ciudat ca nu ai primit nimic. Poate nu lucreaza tocmai ok mesageria dupa DC, dar pe yahooo??
Am trimis acum la bazar inca o data confirmarea platii de pe online, dac apotis a confirmi si tu ca au intrat banii, ar fi excelent.
Inca o data, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Am pus la bazar un set de bijuterii format cercei si lantisor cu pandantiv:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1660&n=set-coliercercei-argintiu-cu-perlute-si-cristale

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

- umbrela bertonii de soare pt carucior
- costum superbdin panza topita
- bluza Graine de reve
-pijama tex baby
-trening 9-12luni
-sac dedormit
-pantaloni stare fffffff buna
-palariesuperba
-sapca ce se leagasub barbita

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

O sa radeti, dar am pus la bazar ceva inedit...autograf cu cineva cunoscut sportului romanesc. Am 4 buc. :)
Ma pun azi sa adaug si ceva haine donate de sora mea.
Pupici
Duminica placuta

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Sweetyana, am vazut ca oferta ta e similara cu a mea, pentru carusel, eu as vrea sa renunt, ca tocmai am primit unul cadou, daca il doresti, e ok.

fetelor, accept orice varianta vreti voi. numa' sa-mi ziceti inainte de a se termina licitatia.

andreea.2009, te rog (dupa ce termini de mutat produsele) sa pui linkurile de la bazarul vechi aici ca sa le putem muta si noi sa mai eliberam bazarul vechi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andreea.2009

Citat:

Am licitat prin iunie (parca), pt niste cizme de cauciuc. Cum ajung la vechiul bazar? NU mai stiu de la cine erau, cred ca de la andreea.2009. Aveti idee daca este plecata in vacanta? Nu imi raspunde deloc la mesaje sau mail.
Va multumesc anticipat.

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Cizmulitele le-am trimis vineri, Am si anuntat aici pe forum. Ar trebui luni, cel tarziu sa le primesti. Curios e ca nu am nici un pm recent de la tine, Il am doar pe cel cu adresa.
Oricum e trimis.

Iti multumesc mult. Iti dau cuvantul meu, ca ti-am tirmis 3 PM-uri pe DC si inca un mail pe adresa de yahoo cu care esti inregistrata pe site. Mi se pare extrem de ciudat ca nu ai primit nimic. Poate nu lucreaza tocmai ok mesageria dupa DC, dar pe yahooo??
Am trimis acum la bazar inca o data confirmarea platii de pe online, dac apotis a confirmi si tu ca au intrat banii, ar fi excelent.
Inca o data, multumesc.

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Si iti apar citite? Vezi ca mai este o andreea2009 pe DC al meu e andreea.2009. Nici pe adresa mea nu apare nimic.Ma rog.....ma anunti cand apare. O duminica placuta la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

fetelor, accept orice varianta vreti voi. numa' sa-mi ziceti inainte de a se termina licitatia.

andreea.2009, te rog (dupa ce termini de mutat produsele) sa pui linkurile de la bazarul vechi aici ca sa le putem muta si noi sa mai eliberam bazarul vechi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Le mut diseara dupa ce adoarme Sebi si trimit linkurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mady nici nu am bagat bine oferta ca am fost supralicitata,asa ca stau cuminte

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput