Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 45
Dodo-pui spune:
Isi doreste cinevaun scaner simplu...ca sa stiu daca-l pun la bazar 20 lei il pun daca si-l doreste careva.
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Oarecum : are cineva filmuletele cu Chuggington in limba romana? Sau macar in engleza? Eu le am numai in maghiara |
Noi nu le avem deloc dar suntem fani...toata casa canta odata cu trenulete...cand e desenul la tv
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dicirstea spune:
citat din mesajul lui tudor_marian Pentru toti cei care au lucruri la bazar, eu vreau sa donez o anumita suna de bani pt Siluan si m-am gandit ca ar fi mai bine daca as cumpara anumite lucruri pentru copilasii din parohia mea, asa ca vreau sa ma anuntati pe privat toti acei care aveti lucrusoare sau jucarii pentru copilasi si le oferiti pentru Siluan! Ma gandesc ca asa il pot ajuta si pe el si pe copilasii din satul in care sunt preot! ce ziceti? |
Pai ar fi doua solutii: fie cumperi tot ce e in bazar la categoria copii, campania ptr Siluan sau nenominalizata, fie ne spui cam ptr ce varste ar fi necesare lucruri si primesti pachetul direct dupa plata, fara sa mai treaca prin bazar.
Eu de ex. as mai avea niste body-uri pe care nu le-am putut pune la bazar ptr ca s-au largit la gat, desi sunt M&S sau Chicco, sau au diverse pete mici pe care nu lle-am putut scoate (mama insistsa sa foloseasca clesti de rufe care pateaza de rugina). Nu le-am putut scoate la licitatie, dar sunt foarte bune ca material si pot fi folosite cu succes, mai ales la masa sau la joaca.
Numai sa fie copii pana intr-un an.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
madyrizi spune:
produsele puse la licitatie trebuie sa treaca prin licitatie.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ana l spune:
Mady, daca tot esti de serviciu, vezi ca in mail e o chitanta si eu nu pot muta produsele, din lipsa de mozzila.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
madyrizi spune:
citat din mesajul lui ana l Mady, daca tot esti de serviciu, vezi ca in mail e o chitanta si eu nu pot muta produsele, din lipsa de mozzila. |
daca e vorba de mailul de la valenita l-am rezolvat.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
diannaalex spune:
citat din mesajul lui Nerantula Oarecum : are cineva filmuletele cu Chuggington in limba romana? Sau macar in engleza? Eu le am numai in maghiara Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
diannaalex spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Isi doreste cinevaun scaner simplu...ca sa stiu daca-l pun la bazar 20 lei il pun daca si-l doreste careva. In asteptarea clasamentului final "I love DC" Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
cris_82 spune:
am facut reduceri la ce era la bazar pus
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
diana2242 spune:
fetele un lant simplu mailungut din argint nu aveti?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar