Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 37

madyrizi spune:
si unde e sifonierul asta? ca te ajutam noi .
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Leditia spune:
confirm plata lui kid-10 ron.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

cris_82 spune:
ia potolitiva voi cu posetele ....imi dau singura peste maini ca nu-i a buna cu voi..ispititi omul rau de totttttttttt
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR

diana2242 spune:
mady tu chiar ca ma faci sa urc cu scaunul in sifonier gata si cea visinie sau rosu mai inchis
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar

kid spune:
Scuze de
Un www.gandul.info/news/articolul-de-50-000-de-euro-din-gandul-extraordinara-poveste-a-soniei-fetita-care-i-a-cucerit-inima-domnului-anonim-6784395" target="_blank">articol care imi aminteste de inceputurile mele pe acest forum, datorita Soniei am intrat si eu la sectiunea de umanitare.
O veste foarte buna, datorita multor oameni cu suflet mare sa fie cat mai multi copii salvati la noi in tara.
Teodora, de
Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Scuze de ![]() ![]() Un www.gandul.info/news/articolul-de-50-000-de-euro-din-gandul-extraordinara-poveste-a-soniei-fetita-care-i-a-cucerit-inima-domnului-anonim-6784395" target="_blank">articol care imi aminteste de inceputurile mele pe acest forum, datorita Soniei am intrat si eu la sectiunea de umanitare. O veste foarte buna, datorita multor oameni cu suflet mare sa fie cat mai multi copii salvati la noi in tara. Teodora, ![]() ![]() ![]() ![]() Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Da, asa mi-am inceput si eu ziua, citind despre Sonia si i-am si dat lui Kay pm ca n-am mai citit-o de foarte mult timp.
Daria & felina fioroasa

_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

madyrizi spune:
cris, vezi ca ai promis incaltari parca. tot in sifonier?
apropo, am primit aviz de la poseta portocalie (crisis) si inca un aviz da' sa mor daca stiu de la cine.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

cris_82 spune:
sunt pe drum mady ..eu traiesc pe bulan mic,dar sora-mea e marimea mai considerabilasa scape de la munca mai devreme si imi aduce
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR

madyrizi spune:
cica sunt pe drum. ce bine suna... incaltarile sunt pe drum... hi, hi. mey, la cat sunt eu de catranita azi m-ati facut sa rad de numa'. de aia imi place mie aici. uita omu' de suparari si de buzunarul gol. ca si gaura daca as avea la buzunar si n-as cheltui atata
.
Mami de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

cami_antonia spune:
fetele
am vb cu ANDRE_EA
DE LA CARE CASTIGASEM A96
nu il mai are
deci va rog sa il scoateti
renunt la el