Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 36
madyrizi spune:
no, bine atunci. nu ma bag. imi rod unghiile doar . hai sa te vad cat te intinzi ca acush iti vine concurenta .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
simonapro spune:
Da e draguta, dar nu am incaltaminte la ce sa o asortez, ce e drept am stat ceva pe ganduri pana sa o pun la bazar, dar suferinta acelor oameni e mai importanta.
Spor la duel!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
luy spune:
carmina, imi pare tare rau ca nu se potriveste. Pai eu ce sa fac daca pe ea scrie mar.44 ? Am luat-o de buna...
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 32+ cu la purtator
madyrizi spune:
io tin bazza . ma, da' imi lasati puzzalul? sau si pe ala puseratzi voi okii?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
coco83 spune:
buna, azi am postat vreo cateva bluzite pt fetite 7-8 ani
mai am deja puse la bazar tricouri pt baieti 6-8 ani,
nu mai stau sa pun linkuri ca am calc. stricat si se tot reseteaza singur de enspe ori pe zi...., asa ca va uitati si voi in bazar...., merci de intelegere!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi io tin bazza . ma, da' imi lasati puzzalul? sau si pe ala puseratzi voi okii? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
fie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
simonapro spune:
N-am primit eu niciodata atatea mail-uri in 5 minute , fug la copil sa vad daca s-a trezit si revin, sa vad cate mai am dupa
madyrizi spune:
era tare daca va punea simona vreo 15 zile . apareau si pantofi .
acuma serios, caut poseta alba si pantofi nr. 39 cu toc joooossss.
hai scoateti, nu mai tineti in pantofar .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
simonapro spune:
Fetelor vroiam sa va zic ca poseta nu are compartimente inauntru, e simpla, asa mai de plimbari si de farduri
diana2242 spune:
poseta rosie si mie imi place dar am prea multe nu se mai poate am pus si eu 2 din ele la bazar si mai am una visimie dar trebuie sa o dau jos din sifonier.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar