Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 28
adablackcat spune:
Laura25 si Simonapro, ati castigat fiecare cate o bucata dintr-un trening, Simona a achitat deja. Nu va intelegeti sa ia una singura si bluza si pantalonii? Va e ok asa? Cred ca e greseala mea ca nu le-am pus intr-un singur anunt... Iertare!!! Eram incepatoare...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
simonapro spune:
Eu vreau si bluza,de cedat nu cedez pantalonii ne trebuie, sa-i dau piticului meu la ora de sport ca o sa intre la scoala, ca al meu copil e mai sfrijit abia are 21 de kg , in sus avem o gramada pe bluzoane si am zis sa-i las si Laurei ceva, sa nu fie cu suparare.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Eu vreau si bluza,de cedat nu cedez pantalonii ne trebuie, sa-i dau piticului meu la ora de sport ca o sa intre la scoala, ca al meu copil e mai sfrijit abia are 21 de kg , in sus avem o gramada pe bluzoane si am zis sa-i las si Laurei ceva, sa nu fie cu suparare. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Simona, pt pantaloni nu m-am luptat mai mult pt ca la flacaul meu i-ar fi lungi acum. Posibil si bluza sa ii fie maricica. Daca va trebuie si va este buna acum, eu o cedez. Nu am platit=o inca, pt ca mai am niste licitatii in derulare si vreu sa ma duc la banca o singura data. Deci daca o vrei, poti sa o platesti tu si sa o trimita Ada tie cu odata cu pantalonii
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
luy spune:
Flowers, tare ma bucur ca a avut asa succes tricoul ! Trebuie sa recunosc ca mie imi place insa si mai mult modelul motzat - era si pacat sa nu aiba un asemenea tricou pe care sa-l asorteze cu Mickey&Minnie ( si noi avem 'toata gashca', asa cum spune Maria : M&M, Donald, Daisy, Pluto, Goofy )
Asa cum am promis, am mai adaugat cateva produse noi
Dupa weekend o sa revin cu alte carti. Mai am si niste jocuri PC pt baieti mai mari, dar trebuie sa verific ca sunt ok DVD-urile.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 32+ cu la purtator
dicirstea spune:
Diana, te rog sa confirmi plata de la mine.
Am avut 2 facturi, una de 360 si una de 8 lei, am platit 50.
Acum vad ca mi-a mai aparut o licitatie incheiata dar fara factura de 5 lei, pentru o sepcuta de la tine.
Nu imi merge scanerul sa scanez foaia de varsamant.
Am o mare rugaminte. Nu stiu cine trebuie sa faca mentiunea ca sunt achitate produsele, dar as fi recunoascatoare daca ar face-o cineva
pentru ca am mai licitat niste produse pe care chiar le vreau si si-asa sunt complet bulversata ca nu stiu unde pot vedea ce am licitat, pentru ce campanii sunt si daca am licitat ceva care nu e pentru campanie
Abia acum am vazut ca sunt si astfel de licitatii
Ca sa rezum:
Am platit in contul Alex H niste produse de la Laura25, Diana si madyrizi pe care nu le vreau si le puteti pune inapoi la bazar.
Am licitat pentru niste produse pe care le vreau de data aceasta si voi plati tot in contul lui Alex H daca nu este specificata alta campanie. Sper sa fie mentionata campania pe undeva pe factura, ca la cat sunt de ametita si prima data am notat gresit contul de am blocat ghiseul pana am gasit pe cineva sa imi spuna la telefon contul corect....
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Incet incet o sa ma invat si eu...acum am vazut ca prmesc o notificare pe mail...si daca ati sti ca nu sunt blonda
Am 2 produse de la Laura25, unul de la Lui si unul de la adablakcat, la toate eu aleg campania, mooama catai desteptaciunea sa observez atatea info. Acum nu imi mai ramane decat sa vad care e situatia cu transportul, dar asta am retinut ca e foaaarte complicat, necesita o zi intreaga de aprofundare asa ca o las pe maine
Noapte buna la toata lumea
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
diana2242 spune:
Am repus la bazar niste raiati castigati de Luni dar pe care innainte de a-i trimite am observat ca pe eticheta lor scria 3 ani nu cum spusesem eu 4-6 daca nu am copii mai mari nu aproximez bine se pare asa ca i-am trimis Luminitei scuzele de rigoare si dimensiunea si ii sunt mici.Am rugat-o sa aleaga alt ceva de la bazar dar nu vrea se pare asa ca banutii raman donatie fara produs.imi pare rau pt incurcatura si as fi vrut sa ma revansez da daca nu am cum.........
si in alta ordine de idei merg sa platesc ce am de platit daca scriem pe chitante acolo la ce reprezinta suma factura nr..... nu or sa le ia din nou la intrebari pe fetele cu copilasii speciali? nu or sa le puna sa plateasca impozit etc?ca la cati tampiti sunt pe lumea asta nu m-as mira eu ziceam sa scriu tot donatie este ok?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 valentina sa vb cu sora-mea,ca daca tot am virusat-o cu bazarul,sa mai doneze cate cave dar si la incaltamintenu de alta dar si ea tot pe picior mare traieste anca sarumana,dar de ce la mine arata ca numai o factura e achitata??? dianaalextocmai ce am ridicat coletul de la posta,dar deocamdata imi dau peste degete sa stea cumintele pana vine proprietara de drept ca sa-l desfaca brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
in contul tau?
acum intru si verific
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Laura25 spune:
Flowers,imi pare tare, tare rau ca nu iti e buna bratara. Dar ce labutze de pisica ai tu, mama, de iti e mare si aia?
dicirstea, castigat de la mine la noul bazar ai : tricoul asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=146
si mai ai in curs de licitare
salopeta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=858
si caciula http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=848
Care produs ai platit? Tricoul?
Mecanismul de confirmare a platilor momentan e asa: Cine plateste, trimite poza a chiatantei pe mailul bazarului sau cere confirmare de la titularii de caz si indicat e ca afiramtia 'da, au intrat banii' sa fie facuta public, la acest subiect, insotit de link la ce produse au fost platite. Cine vede chitantale (una din cele cateva 'moderatoare' de la bazar) , trimite mail la vanzatorii produselor sa le confirme plata facuta si sa le spuna sa marcheze produsul ca platit.
Deci, daca ai platit, da-ne mail cu chitanta sau trage de maneca titularul de cont sa vina sa spuna ca e ok cu banii, zi-ne exact cu link ce produse ai platit si pe urma primesti produsele.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me