Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 27
pooh spune:
Noah,ca nu stiu cum sa procedezIexista optiunea de incheiere devreme,ma gandesc ca astfel se incheie licitatia si colierul va castigat de Cris cu 24.5 roni...e ok. asa?Sau se poate/e mai indicat altfel?helppppPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
madyrizi spune:
v-ati blocat?
poti sa dai "incheiere devreme" si sa il repui la licitatie ca sa fie licitatia fairplay sau sa o adjudeci castigatoare pe cris. e alegerea ta, tu esti donatoarea, pooh.
parerea mea .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pooh spune:
Cris,am optat pt.incheiere devreme ,vezi ca primesti mail ca ai castigat colierul.....Totusi l-am bagat la licitatii inca odata,sper sa fie ok. asa Cornelia,Cris,ma bucur ca va place bijuteriaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Ah,am iutat ce-i mai importantColier Metropolitanhttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1540Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Offf,nu mai functionez la ora astaDupa un alt anunt al meu am creat unul similar,dar am uitat sa modofic si titlul....E vreo problema daca-l las asa?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
adablackcat spune:
Na ca m-am bagat si eu in lupta...fara sa stiu povestea frumosului colier! Deci? Cum ramane? Eu n-o sa merg mai mult decat voi cu pretul, asa ca........
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
simonapro spune:
Buna seara!
Am pus azi la posta coletul pentru ana I.
Am trimis si dovada de plata pe mail pentru 3 produse din noul bazar. Maine mai scotocesc sa vad ce mai fac rost sa pun la bazar pentru micutul Siluan.
Noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
adablackcat spune:
LAura25, multumesc de mail am marcat "platit" la toate pe care le-ai confirmat. Mai marchez acum ce a castigat Simonapro.
Cornelia, bafta la licitatie!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC