Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 16
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco fetelor, asa cum v-am promis am mai urcat ceva poze ( nu toate pe care le avem ca nu sunt descarcate toate). sper sa meraga linkul.http://picasaweb.google.com/117954449487692002611/DeLa6La11Luni?authkey=Gv1sRgCIaIzfzkvtuGsgE# anco, mamica de robert si darius (07.09.2009) poze am intrat in a doua jumatate de an Suntem doi: frate si frate, Inimioare-ngemanate. Ne-ajutam mereu frateste, Unde-s doi, puterea creste! |
superbe poze. ai niste baieti pe cinste.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Monikus pup si eu inapoi! imi pare rau ca nu pot mai mult! mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
E suficient sa vad ca iti pasa. De fapt, pt mine e foarte important ca atatea fete mi-au sarit in ajutor si crede-ma ca mi-ar fi fost mult mai greu sa nu am cu cine vorbi si sa nu fi primit atatea sfaturi.
Va multumesc tare mult fetelor.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Dana15 spune:
sa va spun despre Ana:
- s-a inalnit cu verisorul ei (pentru a doua oara) care va implini in septembrie 2 ani..a fost frumos si extrem de emotionant! radeau unul la altul, isi frecau nasucurile, Alex o pupa pe obrajori, mergea in patru labe dupa ea, desi el nu a busilit niciodata..minunat! cu ocazia asta am vazut cat de dulce si dragastos poate fi un copil de 2 ani si am prins curaj si putere...mamelor, va zic ca ne asteapta vremuri de vis! tragem din greu acum, dar rabdarea si dragostea ne vor fi rasplatite..sunt convinsa ca stiti si voi asta..
bine, Alex s-a dat si cu fundul de nisip atunci cand mamica lui nu a vrut sa-l mai lase sa alerge la malul marii..dar e de inteles, nici eu nu as mai fi plecat
pana luni Ana nu punea un picior inaintea celuilalt! nu o interesa deloc pasitul atunci cand o tineam de manute..busileala era mult mai fun! luni a facut 2-3 pasi (sustinuta) si am concluzionat ca este o greseala...de ieri Ana paseste foate hotarata atunci cand o tinem de manute...si muuuult! si cu vitezaaaa! totul s-a intamplat atat de rapid!
suntem convinsi ca intalnirea cu verisorul ei a contribuit la acest progres si as sta si-n cap de-ar fi nevoie numai sa o pot duce cateva ore la o cresa/gradi
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
anco spune:
mersi monikus
m-am mai uitat si eu intre timp pe ceva foto de-ale voastre. doamneeeeeee...nu-mi vine sa cred ce mari sunt toti.parca mai ieri erau bebelusi mici mici...si acum...
va pup.
Ioanna81 spune:
anco sunt minunati baietii tai si cum fac ei intrecere cu premergatorul
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
si totusi unde e alex?
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
suede spune:
Eu zic ca Alex e in greva ...sau face bagaje
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
Monikus pupam baiatul sa treaca repede!Imi pare rau ca ati patit-o!
Tot cu orez si morcov si o sa treaca,
suede spune:
Catalina intotdeauna tatii sunt de vina
doris_79 spune:
Buna, fetele!
Anco, sunt superbi baietii tai!Ce ochisori au!!!!!!
Dana, imi era dor depostarile tale.sa sti ca si mcu theo am patit asa.Nu vrea deloc sa paseasca si a stat cateva zile la tara si cand m-am dus mergea ca lumea in picioruse sustinuta bineintelea.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi