Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanna81 spune:
la multi ani Diamar, la multi ani dovlecei
anomis
bia sper sa-l gaseasca teafar.
anco esti o femeie foarte puternica.
mada scoate neaparat tepele ca se pot infecta si e nasol.
monikus mucilagiul eu stiu ca e spuma aia cleioasa care se face cand se fierebe bine, dar bine de tot, orezul.
kawa Carol face ca trabantzelul. e super haios
x_gg bine ca a fost doar sperietura.
Irina n-am mai intrat ieri mami dar iti spun acuma felicitari pentru dintzoc
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
lutoniana spune:
Danuta te pup, ce frumos ai scris de voi cu fata la mare, imi vine sa te imbratisez
E si ea un omulet, desigur, cel mai frumos din viata voastra. Crezi ca o putem vedea si noi in valuri ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Danuta1979 spune:
Luto, merci, esti o dulce. Ma rog de 3 zile de sot sa le descarce, avem un aparat nou si mi-e teama sa le descarc eu sa nu le sterg din greseala. Azi stau pe capul lui dupa ce vine si maine promit ca le postez.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Ioanna81 spune:
Bia ai tot respectul meu si toata stima. ma inclin chapeau
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Danuta1979 spune:
Am citit mai devreme ce fac fetele de la sept-oct. 2010 si parca am retrait emotiile noastre de dinainte de nastere si din ultimele 2 luni. Ce frumos....ce minune am trait.
Sa nu uitam ce ne leaga, cate momente frumoase, cum ne-am anuntat rand pe rand sarcinile, apoi dublul test, ecografiile, sexul copilului, primele poze cu fetisoarele lor, primele lovituri, primele intoarceri, cum suna inimioara lor la ecografii, cum sughitau in burtica, cum ne pregateam bagajele pt. spital si pt. acasa pt. bebe, cum au aparut primii dovlecei, cata emotie la fiecare dintre noi, primele poze, venirea acasa, colicii, regurgitatul, primul zambet, primul ras cristalin, primele intoarceri ale puilor, statul in fundulet, ridicatul pe marginea patului, primele manute ridicate spre mami gen - vreau in brate -, mersul de-a buselea, mersul de manute.
Va dati seama cate ne leaga si cate ne-am impartasit una alteia aici pe forum?
Si odiseea continua. Ce clipe minunate ne asteapta:)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Dana15 spune:
Fetele mele, va salut cu drag!
nu am avut internet vreo saptamana si tare mi-ati lipsit..
Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat (nu am citit tot din urma, mai mult am dedus) si in naivitatea mea sunt convinsa ca la un moment dat gasca se va reintregi...
Diamar, te imbratisez si te pup apasat pe obrajori! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!
Rares, Anna si Eric sa cresteti mari puiuti dragi! pupici mamicutelor;
Liliacul meu drag...offf, fir-ar ele de boli! uratele! Doamne ajuta sa va insanatositi cu totii!
Luci asa-i ca ma crezi cand iti spun ca-mi tresalta inima de bucurie cand aud ca Davidelul este incantat de gradi? dragul de el..parca-l vad repezindu-se la papusici..sa ne mai scrii ce mai face, cum evolueaza (scrie unde vrei tu, eu va citesc oricum.atat cat pot); we ce a trecut Ana s-a intalnit cu verisorul ei de aproape 2 ani..a fost o nebunie si o incantare! au stat 2 zile impreuna si suntem convinsi ca niste mici progrese pe care le-a facut de curand se datoreaza acestei intalniri..
incerc sa revin mai tarziu..
Monikus sanatate multa puiului!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
monikus spune:
Buna fetele,
Aveti dreptate, o sa renuntam o perioada la fructe. Azi i-am facut totusi un mar copt cu jum de banana. La pranz i-am dat orez cu morcov in care am adaugat putin lamaie si niste piept de pui pt ca altfel il scuipa la loc.
Unele dintre voi mi-ati sugerat branzica de vaci numai ca el a facut alergie de la ea. Nu sunt pregatita psihic acum sa mai dau si peste o alta alergie cu el si sa incerc din nou. Nu stiu deocamdata ce sa ii mai dau pt ca sunt cam limitata la orez si morcov. In fine, vom vedea. Deocamdata nu a mai vomitat, nu mai are febra, mai trebuie sa ii dau de cap cu diareea asta care tot nu ne lasa in pace.
Oricum diseara o sa ii fac laptele cu apa din asta de la orez, cu toate ca eu ii pun in fiecare seara cate 2 masuri de orez bio in lapte. Acum ramane de vazut. Va citesc dar nu prea pot sa scriu. E foarte urlacios cel mic si nu mai plange ca pana acum. Acum zice intr-una mamamamamama si plange cu lacrimi siroaie. Sper sa-i treaca ca ma face si pe mine sa plang.
Va pupic.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Monikus[/b] sanatate multa puiului! mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Dana15 spune:
Bia ce tare mi-ar place sa te stang candva in brate!
esti minunata!!!
catalina ce face puiul aniversat? am citit patania cu caruciorul..ufff! bine ca au fost centurile!
(hai sa nu dam ultimatumuri...sunt convinsa ca fetele stiu ca sunt binevenite inapoi..si daca simt ca trebuie sa faca asta, atunci o vor face)
Monikus pup si eu inapoi! imi pare rau ca nu pot mai mult!
Am ratat prima aniversare a Mimikosilor:(...sa fiti saatosi puiuti dragi! La multi ani fericiti! am citit ca au avut o petrecere pe cinste..super truper!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
anco spune:
fetelor, asa cum v-am promis am mai urcat ceva poze ( nu toate pe care le avem ca nu sunt descarcate toate). sper sa meraga linkul.http://picasaweb.google.com/117954449487692002611/DeLa6La11Luni?authkey=Gv1sRgCIaIzfzkvtuGsgE#