Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 13
madalina84 spune:
Neatza
LA MULTI ANI DIAMAR sa fi sanatoasa,iubita si sa te bucuri de familia ta,sa ai parte de tot ce e mai bun,multumim de cafeluta
MONIKUS imi pare rau ca inca nu sunteti foarte bine dar hai ca o sa fie.Sa sti ca Iri nici neoparit nu sta la schimbat pampers sau haine,zici ca.l tai asa urla
XGGG imi pare rau de sperietura,bine ca nu a patit nimic
LUTO,eu ma bucur mult ca nu ne pararsesti,il si pe Davidelul cel cuminte care ii place la gradi
ANOMIS ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti,wow ce recuperare ai facut,distractie faina in continuare la parinti
ANCO ce ma bucur ca ne-ai dat de veste,multa putere mami in continuare si traieste cu speranta ca puii tai te vor aprecia ca i-ai crescut cu atat devotament si vei avea numai bucurii din partea lor
Gata a venit peste mine,deci imposibil sa mai scriu.Ma eu sunt accidentata "rau",ieri mi-am bagat varful de la cutit in palma incercand sa scot capacul de la ceas si acu am vazut ca mai am si doua tepe de imi vine sa ma scaroin cu cutitul,oare cum le scot de acolo?
Sa aveti o zi buna
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco neatza fetelor ma bucur sa fiu din nou printre voi. sa nu mi-o luati in nume de rau, nu v-am parasit, dar chiar nu am timp de net. e foarte greu singura cu 2 copii. despre noi, ce sa va spun??? suntem in general bine. avem cate 6 dintisori fiecare, vrem sa umblam singuri dar nu putem inca nici sa ne tinem pe picioare fara sprijin, in toata vremea asta darius a facut un rosu in gat, apoi amandoi o viroza, apoi robert un deranjament gastric. in rest...nimic deosebit. viata noastra se deruleaza in continuare in 3, iar eu alerg mai nou pe la judecatorie pentru procese cu nemernicul de tatal lor. stiu ca ati intrebat de mine. mi-a spus kiki. promit sa incerc sa intru mai des si sa va pun si ceva poze sa ne vedeti. va pup pe toate si pe toti dovleceii anco, mamica de robert si darius (07.09.2009) poze am intrat in a doua jumatate de an Suntem doi: frate si frate, Inimioare-ngemanate. Ne-ajutam mereu frateste, Unde-s doi, puterea creste! |
Toata admiratia si din partea mea Multa putere iti doresc si sanatate la toti 3,e cel mai important.Restul..trec!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
kawaichan spune:
Mada ce tepe,de la ce? scoate-le cat mai repede ca eu am stat asa cu un acusor de la o vanata in deget cu gandul ca se duce de la sine..na era aproape invizibil...si am facut infectie dupa doua saptamani pentru ca intre timp a fost acoperit de noi straturi de piele si aveam intrusul dedesubt.
Mai,hai sa va zic.Fii-miu rade de vreo cateva zile asa fortat si-i iese un ras -un fel de tremolo fin,zici ca e viezurele ala din Bambi
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui alex25 Elle pupam dragutzele cele frumoase. Danutza bine ati revenit. Ceva sfaturi ptr o mamica disperata care pleaca pentru prima oara cu mandra o saptamana la mare si nu stie de capul ei? Cum ati facut cu mancarica, ce hainutze v-au fost cele mai de folos, chestii din astea practice. Sar'mana. Kawa eu tortul il voi face sub forma de printesa, am vazut undeva si mi-a placut tare mult. Petrecerea de ziua ei va fi chiar in ziua in care ii vom rupe si turta, va fi ceva destul de restrans, fara copii sau ceva de genul asta. Vom fi doar noi si familia cu nasii la un restaurant, probabil de la anul vom serba si cu copilasi. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Scuze pt. ca-ti raspund asa de tarziu.
Noi ne-am descurcat excelent, a mea e o mare iubitoare de deplasari. Mancare - dimineata cereale cu fructe, pe care le-am preparat fie la micul dejun la hotel cu apa fiarta de la dozator sau bucatarie, fie pe plaja cerand de la barul de pe plaja (barul hotelului savoy) apa fiarta si zdrobind fructele dupa o curatare prealabila direct cu furculita.
La pranz si dupa- amiaza cate un borcanas de mancare de la humana si Nestle iar seara un iaurt de la Humana.
Inh rest i-am mai dat sa guste de la mesele noastre peste si legume si pui la gratar, toate tocate marunt de tot.
Hainute i-am luat multeee si nu prea am folosit body-urile. Am folosit mult maieuri si tricouri si pantaloni scurti. Zilnic pe malul marii la limita unde se sparg valurrile am facut multeee ture de mers de manute si a ajutat-o f mult la dezvoltare. Tot asa s-a obisnuit treptat si cu apa si astfel am putut sa o bag si in mare cu colacel cu picioruse si i-a placut ff mult de am bagat-o apoi de 2-3 ori pe zi.
Pt. seara plimbare pe faleza- i-am luat niste hainute mai dragute. Bluza cu maneca lunga i-am dat doar intr-o seara. Eu zic ca un trening asa de siguranta e suficient. Sosetute eu ziua nu i-am dat si nici incaltari, am lasat-o libera. Seara i-am pus si din astea.
Aaaa si cel mai important. Noi am tratat-o ca pe omulet, nu ca per cineva care ne ingreuneaza programul si ne strica buna dispozitie. A adormit pe plaja, in carucior, unde a apucat iar noi new-am simtit la fel de bine ca si anii trecuti si ne-am facut toate poftele.
Daca mai ai intrebari, spune-mi.
Distractie placuta la mare.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Ce faceti totul bine?Cum au dormit puiutii?La noi este foarte bine racoare o minunatie.
Monica ce mare a crescut Dragos si ce vorbaret este
Am vazut ca vorbeati de un conflict cu Uka si Hapy nu stiu despre ce e vorba sigur decat ce am prins acum, asa ca nu comentez.Dar imi pare rau ca se ajunge aici, mi-as dori sa ramanem unite pana la adanci batraneti sa facem o odiseee si cu nepoti
Ellenuta ti-am vazut printesele.Sunt superbe, 2 zane
Liliac ce spui tu acolo e horor.Ce nasol ca vin toate odata.Nici nu mai sti la cine sa te gandesti primul.Sper sa se revolve cat mai repede.Pup puii sa recupereze
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
mamideandrei spune:
buna dimineata!
la multe lunite sarbatoritilor de 4 si mai ales tie la multi ani Diamar78, sa fii iubita si fericita!
Monikus, ma rog pentru voi sa va reveniti cat mai repede!
Anco toata stima si respectul....
Alex, pe unde umbli? nu stii ca nu-i dimineata fara cafeaua ta?
noi suntem trezi de la 6 jum , mi-ati deochiat baiatul ieri ca doarme prea mult ; asa ca la 8 jum era afara, dar la 9 Andrei deja dormea, asa ca am prestat multe ture prin cartier sa doarma printul si am intrat in casa pe la 11, cand deja nu se mai putea sta afara, noroc ca s-a trezit; ma duc sa-i fac mancarica ca acus e 1 si urla de foame/somn/plictiseala si alte alea!
ANDREI
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui kawaichan Mai,hai sa va zic.Fii-miu rade de vreo cateva zile asa fortat si-i iese un ras -un fel de tremolo fin,zici ca e viezurele ala din Bambi |
ANDREI
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Neata!! Date tehnice la 10 luni: 9,800kg, 76 cm, 3 dinti si inca unul pe drum.Mofturi multe si urlete cu lacrimi daca nu il plimbam tinut de manutze |
stati bine cu datele tehnice! Rareselul fotomodel!
Aseara am comis-o rau. Urla Rares in carutz de ziceai ca are spini. Si tot dadeam carutul cand in fata cand in spate, pana a picat carutul pe lateral. Noroc ca era legat in centuri bine (altfel de rasuceste si se catara spre mine), si ca nu s-a izbit, cat am putut eu am tinut de maner. Urlete de sperietura, nu s-a lovit deloc. Vinovat: sotz desigur, ca a vrut carutz cu 3 roti O zi buna va doresc! |
bine ca a fost doar sperietura, ca asta trece repede la ei, pe tine oricum te marcheaza
ANDREI
iuliapapusa spune:
dragelor va las ca de dimineata ma tot laud ca fac un pilaf cu smitele si nici acum nu am reusit
La multe lunite puiutilor de astazi sa fiti sanatosi si voiosi
Aseara am tras o sperietura de mama mama.Ma trezesc ca zana mea are febra 39.Asa ca m-am dus cu ea la spital.Mi s-a spus ca nu are nimic si ca poate fi de la caldura sau dinti.Cica urmeaza o explozie dentara de 6 dinti.De trebuie sa fie si deastea.
Va pupacesc
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
x_ggg spune:
citat din mesajul lui mamideandrei buna dimineata! la multe lunite sarbatoritilor de 4 si mai ales tie la multi ani Diamar78, sa fii iubita si fericita! Monikus, ma rog pentru voi sa va reveniti cat mai repede! Anco toata stima si respectul.... Alex, pe unde umbli? nu stii ca nu-i dimineata fara cafeauata? noi suntem trezi de la 6 jum , mi-ati deochiat baiatul ieri ca doarme prea mult ; asa ca la 8 jum era afara, dar la 9 Andrei deja dormea, asa ca am prestat multe ture prin cartier sa doarma printul si am intrat in casa pe la 11, cand deja nu se mai putea sta afara, noroc ca s-a trezit; ma duc sa-i fac mancarica ca acus e 1 si urla de foame/somn/plictiseala si alte alea! ANDREI |
HA HA HA!! Ce sadica sunt! Dar totusi 2 ore de somn dupa aia.....
Dupa o masa copioasa la pranz mai baga 3
AL meu treaz la 6, somn de la 7 jum-8jum, iesit afara, intors acasa la 10 jum, somn de la 11 pana acu.
Sper sa mai bage o tura pana diseara
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009