Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Salutare! Pentru inceput va invit la o cafea aburinda sau frappe. Mai tarziu cand o sa ma mobilizez o sa va servesc si cu o felie de tort. Acum ma duc sa fac curatenie, la fel am facut si anul trecut de ziua mea. Biaz si Monikus sa le treaca supararea. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
La multi ani! Sa ai parte numai de bucurie si frumusete in urmatorul tau an!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
lutoniana spune:
La multi ani Diamar !!!! fericire si noroc in viata !!!
Biaz pupa baiatul mic si multa putere iti doresc
O sustin pe Kawa, Monikus nu-i mai da fructe cateva zile.
Xggg vai de mine ....bine ca a fost doar sperietura....si a ta si alu puiu mic.
Eu sunt ingrozita de cate se pot intampla cu astia mici.
Dovleceii de azi, sa fiti sanatosi ...si ati mai facut un pas catre marea aniversare
Kawa ce mai face Joshulica?
Mangamari transformari nu am observat, uneori doarme cand venim de la gradi ca e obosit. E putin 3 ore cred ca sa i se schimbe radical comportamentul. Dar se joaca foarte mult acolo si asta imi place la nebunie. Am observat ca de fiecare data au tot felul de activitati, uneori cu jucarii cu oglinzi, uneori cu niste roti din plastic, uneori ii scoate in gradina cand permite vremea; nu fac acelasi lucru mereu.
Inceputul a fost greu pt mine dar acum sunt incantata. M-a ajutat si el puiul meu drag ca nu a plans ca probabil as fi plecat sfasiata de durere daca il lasam plangand.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
kawaichan spune:
Bia imi pare rau,sper sa-l gaseasca si sa fie bine
Hai ca poate n-are nimic Mosorel,se mai intampla sa vomite dupa ce mananca.Alte simptome nu are,nu?
Selen ai vazut modelul cu Pooh de pe linkul dat de Raluk? E super fain Eu ma gandesc sa ii fac unul in forma de 1 si ma mai gandesc la tema,dar probabil ca o sa fie cu animalute si baloane din marzipan.Ma gandeam sa-l fac de mana dar sunt dezastru in bucatarie,mai bine il comand.
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
selen80 spune:
neatza
LA MULTI ANI DIAMAR! SA FII SANATOASA SA TE POTI BUCURA DE FAMILIA TA MINUNATA!
LA MULTE LUNITE ANNA, RARES SI ERIK!
Anomis, nice to see you!
Monikus[b] sper sa treaca repede toate problemele, asculta-le pe fete ca stiu ce vorbesc
[b]Bia hai ca daca ii ajuta Busici sigur au noroc barbatii...il pupam pe Mosorel, sper sa fie doar un episod trecator si nimic mai mult
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
kawaichan spune:
Luci momentan doarmeStiu ca publicul spectator asteapta cu nerabdare dar pian am zis ca-l invat mai tarziu,sa invete macar sa mearga
A inceput s-o ia usurel pe lateral tinandu-se de canapea.Si asta dupa 2 saptamani de busileala doar,ca el a inceput foarte tarziu.De vineri face cate doi pasi de la mine pana la taica-su in brate dar nu are curaj inca sa-si dea drumul.Sta insa de 2 zile nesprijinit asa in picioare cu cate o jucarie,la analizat:))
Si eu vreau sa-l dau tot asa cam 2-3 ore la inceput la gradi si dupa aceea sa cresc gradat.Vorbesc vorbe ca inca nu m-am apucat de cautat,nu-mi vine
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
x_ggg spune:
Monikus, eu fierbeam 2 linguri mari de orez cu 2 cani de apa, dat la foc mic si lasat sa fiarba spre o ora. Puneam la fiert o lingurita de glucoza de la farmacie, ca altfel nu il lua. Puneam la mixat tot orezul si zeama care mai ramanea dupa fiert, care devenea usor gelatinoasa oricum. Uneori i-am mai pus cate o masura de cereale de orez cu LP inclus pe care le consuma el de obicei. Putin cate putin o sa iti mai ia cate o lingura. Si eu zic sa opresti fructele pentru 1 zi-2. Te imbratisez cu drag, speram sa treaca cat mai repede. Nu stiu daca ai incercat, Biotics baby nu schimba gustul apei, ceaiului, laptelui.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
techila spune:
ola madamelor
va urez o zi faina!!
LA MULTI ANI, DIAMAR!!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
anco spune:
neatza fetelor
ma bucur sa fiu din nou printre voi. sa nu mi-o luati in nume de rau, nu v-am parasit, dar chiar nu am timp de net. e foarte greu singura cu 2 copii.
despre noi, ce sa va spun??? suntem in general bine. avem cate 6 dintisori fiecare, vrem sa umblam singuri dar nu putem inca nici sa ne tinem pe picioare fara sprijin, in toata vremea asta darius a facut un rosu in gat, apoi amandoi o viroza, apoi robert un deranjament gastric. in rest...nimic deosebit. viata noastra se deruleaza in continuare in 3, iar eu alerg mai nou pe la judecatorie pentru procese cu nemernicul de tatal lor.
stiu ca ati intrebat de mine. mi-a spus kiki. promit sa incerc sa intru mai des si sa va pun si ceva poze sa ne vedeti.
va pup pe toate si pe toti dovleceii
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco neatza fetelor ma bucur sa fiu din nou printre voi. sa nu mi-o luati in nume de rau, nu v-am parasit, dar chiar nu am timp de net. e foarte greu singura cu 2 copii. despre noi, ce sa va spun??? suntem in general bine. avem cate 6 dintisori fiecare, vrem sa umblam singuri dar nu putem inca nici sa ne tinem pe picioare fara sprijin, in toata vremea asta darius a facut un rosu in gat, apoi amandoi o viroza, apoi robert un deranjament gastric. in rest...nimic deosebit. viata noastra se deruleaza in continuare in 3, iar eu alerg mai nou pe la judecatorie pentru procese cu nemernicul de tatal lor. stiu ca ati intrebat de mine. mi-a spus kiki. promit sa incerc sa intru mai des si sa va pun si ceva poze sa ne vedeti. va pup pe toate si pe toti dovleceii anco, mamica de robert si darius (07.09.2009) poze am intrat in a doua jumatate de an Suntem doi: frate si frate, Inimioare-ngemanate. Ne-ajutam mereu frateste, Unde-s doi, puterea creste! |
Anco, esti o mama puternica, demna de admirat!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
anco spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Anco, esti o mama puternica, demna de admirat! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |