Dovlecei in sarbatoare*176*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!
La multe lunitze fericite si puiului meu, azi facem 10 lunitze! De asta il iert ca m-a trezit azi de la 6!
Caldura mare, mon cher! Desi aseara la culcare racorisem cu AC pana la 23 de gr, am stat cu geamul inchis pana la miezul noptii si l-am deschis dupa aia, azi dim erau 30 de grade in camera..nush cum, nu imi explic fenomenul... Pentru ca ficiorasul s-a trezit la 6, la 7 jum a picat pe baricade, asa ca astept sa se trezeasca din minut in minut sa iesim un pic afara cat se mai poate.
Date tehnice la 10 luni: 9,800kg, 76 cm, 3 dinti si inca unul pe drum.Mofturi multe si urlete cu lacrimi daca nu il plimbam tinut de manutze

Aseara am comis-o rau. Urla Rares in carutz de ziceai ca are spini. Si tot dadeam carutul cand in fata cand in spate, pana a picat carutul pe lateral. Noroc ca era legat in centuri bine (altfel de rasuceste si se catara spre mine), si ca nu s-a izbit, cat am putut eu am tinut de maner. Urlete de sperietura, nu s-a lovit deloc. Vinovat: sotz desigur, ca a vrut carutz cu 3 roti

O zi buna va doresc!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Salutare (pt ca nu e prea buna nici dimineata asta)

Alex, Manga, Doris, Carina, Anomis va multumesc pt incurajari si pt sfaturi. La fel si pt Elle si X-ggg.

Noaptea trecuta nu a mai facut febra. Asta e partea buna. Partea rea e ca se foieste in patut si urla din jum in jum de ora. A stat mai mult in brate si pe picioarele mele. Nu am reusit sa dorm mai deloc si sunt zombie rau de tot.

Aseara dupa ce v-am scris i-am dat enterolul si mi-a vomitat afara tot. A dat si pe nas si pe gura. S-a si speriat. L-am bagat direct in cada sa il spal pt ca arata in ultimul hal. In fine. Azi dimi a facut kk iar dar de data asta a facut jumate moale si albicios jum mai normal asa. Mai de mancat nu pot sa spun ca nu mananca pt ca ieri a mancat 100gr de fructe si 200gr de legume cu carne la pranz dar nu prea vrea lichide. Am incercat si ceai de menta simplu, nu vrea. Apoi l-am combinat cu tei asa mai inghite cate o gura. Sarurile de hidratare le scuipa. Incerc cu seringa dar nici nu vrea sa mai deschida gura. Acum urla ca taiat de cate ori il pun pe pat sa il schimb. Asta de la fundulet. Sa vedem ce mai facem azi ca am schimbat medicamentul. Acum ii dau enterolactis. Sunt niste picaturi pe care la ia mai bine in putin apa. Sa vedem cum o mai fi. Am pus deja orez la fiert.

Mai cele care ati mai facut mucilagiu de orez, explicati-mi va rog si mie cum se face. Eu am pus la fiert cam jum de cana de orez in 1,5litri de apa. Cat il las la fiert? Iu dau orezul ca atare? Folosesc si apa? Habar n-am. Am cautat pe net si am gasit atatea variante ca nu mai inteleg nik.

Va multumesc, va pup si va doresc o zi excelenta.

Irina felicitari pt dintoc, Anomis racoreala placuta, Mada pupam Irinelul, Laura78noci bine ai revenit. Atat am retinut.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

La multi ani DIAMAR.

La multe lunite ANNA, RARES si ERIC.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

neata,

Monikus nu-i mai da fructe,lasa-le incolo pana ii trece.Mucilagiul de orez se face cu o masura de orez si 5 de apa.Mucilagiul propriu-zis e sosul ala alb care se formeaza dupa fiert(apropo,il fierbi cam 30-40 min,trebuie fiert bine,bobul sa fie moale) dar poti sa-i dai si orezul ca nu e bebe mic acum.amestecat eventual cu morcov fiert.
Multa sanatate

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

La multe lunite sarbatoritilor de ieri-Nicholas,Aidan,Natalix,Alex& Razvan!
Si la multe lunite si gasca de azi: Anna,Rares-Costin si Eric !

Diamar,sa fii sanatoasa si iubita.La multi ani cu bucurie!!

Anomis,te pup,ma bucur sa te vad in zona.Pup si Dinutzu buflici ca nu mai incape el in SmartTrike
Distractie placuta la

Edit ca imi aparuse bolduita ultima jumatate de mesaj.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna dimineata!
Diamar.Sa fii sanatoasa, alaturi de familia ta.
si dovleceilor nascuti azi.
Fetele, am si eu o intrebare:voi cum le faceti grisul cu lapte bb-ilor?

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

'Neatza fetelor!

La multi ani Diamar! La multe lunite Rares, Eric si Anna!

Elle...fetele tale sunt niste frumoase. Eva e asa delicata iar Anna o buflici dragalasa! Tare frumoase!

Monikus...sunt alaturi de tine..sper sa isi revina puiul mic repede! Si eu zic sa renunti cateva zile la fructe si sa ii dai mai mult mancare de regim: orez, morcov fiert, branza de vaci si laptele facut cu mucilagiu. Sanatate multa!

Luci...tu esti ca de obicei o diplomata...mi-a placut ce ai scris aseara! In fond e un forum liber si fiecare face ce vrea si posteaza unde vrea!

Va si va doresc o zi buna!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, mamici dragi!
Astazi e o zi aiurea fiindca a disparut o ruda (nu foarte apropiata din partea sotului) si toti barbatii din familie (inclusiv fiul meu mai mare , ca si el e barbat pe jumatate) sunt plecati in padure sa-l caute. E in varsta, asa ca sunt slabe sanse sa-l gaseasca in viata. Nu-l cunosteam foarte bine, dar tot ma simt ingrijorata si nu prea am spor la lucru.

Colac peste pupaza, puiul meu cel mic a vomat tot ce a mancat la micul dejun.

Sper ca voi sa aveti o zi buna, fara probleme iar dovleceii bolnaviori sa se puna pe picioare.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Anomis, ieri ai fost campioana la recuperari.

Monikus, sus pe baricade1 Deja e un pic mai bine. Pastreaza bine experienta ca s-ar putea sa am nevoie de sfatul tau in urmatoarele zile.

Liliana, sper din tot sufletul sa ne scrii astazi ca sunteti cu totii mai bine.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Pentru inceput va invit la o cafea aburinda sau frappe. Mai tarziu cand o sa ma mobilizez o sa va servesc si cu o felie de tort. Acum ma duc sa fac curatenie, la fel am facut si anul trecut de ziua mea.

Biaz si Monikus sa le treaca supararea.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput