Nascuti in suflet, crescuti in inima - cap.5

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta nume de floare, sa fiti sanatoase/sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Multumesc frumos, Mara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Vreau sa va urez un Paste fericit, cu sanatate si multa bucurie

Simo, iti multumesc de urari,si eu abia astept sa ne vedem in formatie completa alaturi de minunile noastre

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Paste fericit, cu multa caldura sufleteasca si lumina in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

VA DORESC UN PASTE FERICIT CU MULTA LUMINA IN SUFLETE SI TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA.
[b]LA MULTI ANI SANATOSI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF GHEORGHE

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

Sarbatori luminate de bucurii, impliniri, incredere shi ginduri bune!
La multzi ani sarbatoritzilor de Sf. Gheorghe!!!

gabi, mami de maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi! PASTE FERICIT!

"La multi ani", multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti pentru toti sarbatoritii lunii aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Cristos a inviat!
Fie ca sfintele sarbatori pascale care au trecut sa ne aduca liniste si caldura sufleteasca alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Dragi prietene ,nu am mai postat de mult dar va citesc mereu.M-ati ajutat atunci cand nu stiam pe ce drum sa apuc si apoi m-ati incurajat cand credeam ca nu voi reusi.Azi vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea:avem un an de cand ne-am adus ingerasul acasa!!!!este cel mai grozav baietel din lume ,este vesel,iubitor,nazdravan,este tot ceea nu ce nu aveam curaj sa sper ca exista.Celor care sunt la inceput de drum le pot spune ca le va fi rasplatita de mii de ori fiecare clipa de asteptare,celorlalte....multumesc.Jos palaria in fata celor care scriu mereu, conteaza tare mult pt noi toate,eu recunosc ca nu apuc,am un nazdravan si jumatate acasa iar bunicii tare departe.Va pup pe toate mamici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

multumim,sim75! este un adevarat sprijin aici, suntem ca intr-o hora unde dansam toate. Unele vin, altele pleaca.

Mergi la inceput