Regasiri (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

dayanara pupam bebica frumoasa,cuminte si rezistanta

ank,roxana sa va fie de bine concediile

maya ana ma uimeste la maxim cu replicile ei.E o dulce si o desteapta.Iti doresc ca si bebelusa cea mica sa-i semene si atunci sa vezi echipa de soc

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Roxana ca sa se schimbe ceva trebuie sa devina obligatorie plata asigurarilor de sanatate, din cate am auzit eu pe la tv doar 4 milioane din 22 le platesc, atunci de unde fonduri pt sanatate.
Dastefa de-abia astept sa vina si mogaldeata numarul doi. Cresc emotiile cu cat se apropie momentul, e frica amestecata cu nerabdare, de-abia adorm uneori de ganduri.
Bambo Antoniei ii e teama sa nu-si piarda locul in inima voastra, o sa se obisnuiasca ea cu ideea.
Lacramioara pai spune-ne mai multe, ce s-a intamplat?
Aelita pup cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

va dau eu o cafea si va doresc o zi buna.
Roxana am semnat petitia, dar sunt convinsa ca e degeaba.
Bambo e normal sa fie geloasa Antonia. Fug sa vad poze
Aelita nu a dat nici un semn. O fi pe la Burger King?
Maya nu mai fi nerabdatoare si odihnestete cat mai poti
Dayanara, Dbunny firara sa fie ele de bubite
Mai mie mi-e tare dor de fetele care nu mai trec pe aici.
Fetelor va rog dati si voi cate ceva de stire.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am vazut pozici cu David manca-l-ar mama de frumusel si maricel!! pare de 4 kg cel putin! dar apoi pe langa el se vede Antonia asa de mareeee

maya pt fondul national de sanatate nu ti se trage din salar? lunar...?? aici si din somaj imi trage lunar, vreo 4-5%...

fetelor, propun o tema, bicarbonatul de sodiu ca remediu babesc...ce stiti despre el? sa va spun ce am auzit eu: cand Dani avea bubite mi s-a recomandat sa-l sterg/taponez cu solutie babeasca apa+bicarbonat. am zis passs. Aseara insa la tv vazusi un reportaj despre oameni cu alergii majore, multiple, ceva de groaza, si mi-a atras atentia cum folosesc bicarbonatul. Spala so dezinfecteaza casa cu apa cu bicarbonat, pun rufele in apa cu bicarbonat pt a indeparta orice urma de detergent sau parfum...etc etc...sa fie bicarbonatul f bun si nimeni sa nu dea 2 bani pe el? de ce? voi ce stiti despre el??

Ieri am facut o traducere, dupa aproape un an jumate de stat acasa, ieri ''am muncit''. A fost interesant si distractiv, iar acum jumate din mine trage spre un servici, iar cealalta jumate ar sta acasa si si-ar vedea de casa/copil/sala/bucatarie

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ba acolo cu greu se schimba ceva
aici bun se trage din salariu din somaj etc, dar cei care nu muncesc nu platesc nimic, nu au salariu nu le retrage din nimic
eu nu muncesc de cativa ani, nu sunt trecuta pe asigurarea lui leo, nimic si am beneficiat de aceleasi servici de sanatate in regim general

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Dbunny eu folosesc bicarbonat destul de des, spal legumele si fructele in apa cu bicarbonat, se pare ca ar anula substantele chimice cu care sunt stropite. Vaginal la fel faceam spalaturi tot cu apa si bicarbonat. E bun si pentru gargara, pt tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

dau o cafea si va urez un week-end placut.
Intru mai tarziu dc pot.
BB David e un adevarat print.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

ANK-

Citat:
HAHAAA

DBUNNY si medicii recomanda spalaturi cu bicarbonat in diverse afectiuni.

suntem bine,suntem bine!!aglomerati,dar bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2010

ANK-
Citat:
HAHAAA

DBUNNY si medicii recomanda spalaturi cu bicarbonat in diverse afectiuni.

suntem bine,suntem bine!!aglomerati,dar bine!

eram eu,normal !
ramasesem logata cu userul comun de la odiseea lui Miguel.

DAYANARA eu am avut probleme si la Andres si acum la Miguel,pt a-i lua prima programare la pediatru,nu vroiau sa imi dea pt ca nu are cardul ala de sanatate.si normal sa nu il aiba in primele zile,pt ca umbli de te saturi pana obtii hartii si hartiute,ei cred ca bat din palme si imi da mie intr-o zi tot.ca am umblat diminetile astea toti cinci de ne-am capiat ,dupa hartoage !!
deci alea de la ghiseu fac fitze,ca nu are drept,noi ne dam la ele,cum adica sa nu aiba drept daca noi platim ???si oricum ar fi,sunt obligati la noi nascuti,mai ales la proba aia din calcai.

ei,la Adres nu ne-.au dat la 8 zile pt proba de calcai,am ajuns la pediatru la 15 zile cand i-au iesit hartiile,si ala a zis ca nu e posibil asa ceva,le-a chemat si au facut proba pe loc,dar era cam tarziu..

ei,si multe alte probleme de hartoage ,incearca sa te invarta pe toate partile,mint cu nerusinare,trebuie sa stii bine ce ai de facut,ca daca te duci sa te indrume ei,nu rezolvi nimic.cum vad ca nu stii,mint ca porcii numai sa scape de tine.

sau nu isi opreau ce hartii avea nevoie,de capiati ce sunt,se uitau la ele,mi le dadeau inapoi,apoi ma sunau sa le aduc repede cutare hartie .intoarce masina,du-te iar...

si cum trebuie sa fim amandoi ,am colindat cu copiii dupa noi ..la cozi.sau mai statea eu cu ei afara in parc si cand ajungea acolo ma chema.

noroc ca la Ambasada s-a putut sa mearga doar el singur,fara mine.ca sa ceara certificatul de nastere.
dar pt pasaport trebuie sa merg si eu,deci iar toti cinci ..

e balamuc mare cu hartoagele aici.

apropos,stiti cat s-a facut certificatul de nastere romanesc la Ambasada? 160 €.daca e facut in primele nu stiu cate zile,cum am facut noi.daca ai depasit(cumnata-mea a facut dupa un an jumate) costa 250 €.Mai mult decat pasaportul.
La Andres,in 2008 m-a costat 60 €,certificatul de nastere romanesc.

Mergi la inceput

Aelita birocratie ca peste tot, eu de ex, aveam impresia ca americanii rezolva totul rapid, online, nu exita cozi, coruptie etc. Si cand a venit un prieten american ne-a spus ca si la ei e la fel, diferenta e ca nu au coruptie la nivel asa inalt ca la noi si nici nu se face prea mare tam tam la tv despre asa ceva.
Sunt f obosita, m-am trezit dimineata de am facut pachetele pentru biserica, au trecut 2 ani de la moartea mamei si am impartit la biserica. Dupa ce ne-am intors am facut iarasi ordine peste tot, apoi m-am apucat de papa pentru noi, acum am terminat, mai am doar porumbul pe foc, ca m-a luat pofta de porumb fiert. Diseara mergem in vizita la cumnat, ma mai relaxez, sper.

Mergi la inceput