Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori bafta si tie la eco
hai poate mai veniti si cu carucioare roz..
sau vreti sa avem numai baietei???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Bafta Ana! Sa vii cu vesti bune si cu carucior colorat!

Da...se spun atatea din batrani, din babe ca nu stii ce poate fi adevarat si ce nu. In legatura cu burta cica daca este sus pozitionata si tuguiata este baiat, am o matusa care a avut doua sarcini asa si are doua fete

Daca te maresti in solduri mult cica o sa fie fata ...hmm

Eu cred ca tine de fiecare organism in parte, eu daca ma ingras, pun numai pe solduri si pe picioare spre exemplu

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

cald muica afara de parca arde soba lui mamaie
eu am ajuns la med de fam dupa reteta cu clexane
am intrat si n piata de la orizont dupa fructe si am luat si pastai de fasole sa le fac cu usturoi ca ieri mirosea pe scara

azi noapte a fost criminal, repara astia liniile de tranvai, le tot peticesc si au facut o galagie......ma gandem cum sa le pun o bomba sa sara toata strada n aer sa se opreasca circulatia sa pot dormi si eu

fetelor noi cum vom fi ca soacre??? mai ales ca parca vad ca voi fi soacra cu 3 nurori, asta zice lumea, vroiam si eu o fetita, neamul e plin de baietei
sanatosi sa fie

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ioi..am uitat sa imbrac copilu..mi-am adus aminte cand m-a intrebat unde merg

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Sarumana si Doamne-ajuta!

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mai,sa va zic ca eu aseara am dormit invelita cu patura?Asta al meu s-a frichinit toata noaptea,de la un cap la altu,dintr-un dormitor in altu.Si cand am tipat la el sa se potoleasca cica "taci ma din gura ca tu dormi cu patura-n cap si eu ma sufoc"
Ce sa faci frate daca ai 90 de kile de muschi pe tine?Suporti.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simo, Ana, sunteti criminale...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana bafat si tie la eco.
Si eu mai patesc asa. Al meu moare de cald si eu invelita cu o paturica subtire. problema mea e ca nu pot adormi daca nu sunt invelita pe burta si spate.

Laura

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

SIMO..ANA..bafta la echo..sa dea Dumnezeu sa veniti cu vestea pe care o doriti voi
eu ma bag la un somn de-o ora macar ca am dat drumul la aer si e minunat in casa...ca daca ma uit pe geam si vad marea iar ma apuca plansul.
fetelor va dati seama stau pe malul marii ,ma uit pe geam de la et7 si vad valurile..dar nu am voie...hai ca am plans si eu
dar cum spuneau fetele mai devreme...BB e cel mai important..plaja nu se muta

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

noapte mai protejez si eu burta si spatele cu patura, dar atat, restul sunt dezvelita

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput