Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
mie mi-a aparut o pata pe laba piciorului.
e mai inchisa la culoare si zona aia e ff aspra.
am incercat cu creme, uleiuri sa o inmoi, dar nimic
pe fata in schimbm, sunt plina de cosuri
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
bafta Simo
sa ne aduci vesti bune si frumoase 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
shubulina spune:
Doamne Wudy,in nici un caz.N-o sa fiu dezamagita fie ce=o fi.
Pai numa buzele cica mi s-au marit.Eu nu le vad asa,el zice ca-s uriase.Si fetele-mi zica ca m-am facut frumoasa tare 
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
loutzy spune:
Wudy legat de pete pe fata pot sa zic ca e adevarat am avut colega in facultate care toata sarcina avea pete pe fata si a nascut baiat.![]()
Laura
16+
Shines spune:
multumesc fetele..sa dea dumnezeu 

am facut dusu..m-am machiat..m-am spoit cu rimelu ca e nou si are periutza mare..ma duc sa ma sterg iar si sa ma imbrac
Simo
18 +
monika_bt spune:
Bafta, Simo!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
10+ 
lcazangiu spune:
Buna mamicutelor,
Nu prea am mai apucat sa intru pe forum, dar azi sper sa echilibrez balanta caci am vazut ca sunt foarte multi baietei:) , la 18.30 am prg, sper sa se lase cu "dungulita"!
Ieri l-am simtit si eu prima oara exact ca niste aripioare de fluturas, dar am simtit si primele contractii, am luat un no-spa si mi-au trecut, sper sa fie totul bine cu bubu.
Apropo de dureri, ma doare cateodata spatele, ma taie de durere de nici nu pot sa ma misc, si mai ales ovarul stang, foarte ciudat, la David nu-mi aduc aminte sa fi avut astfel de dureri, bine ce-i drept acum il mai iau si pe el in brate..dar totusi...
V-am pupat si bafta la eco si celor care se mai duc, ne auzim maine!
Lori mami de David-Andrei(24.06.2008) si bubu 13+