Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Shine am povestit si mai dimineata, contractiile nedureroase pot scurta colul, asa ca pune mataluta mana si ia un no-spa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu ... am un chef nebun sa plang ... deci cred ca am face o pe cinste impreuna

mami 12+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ce fac fetele?
Care va era ma dor de soacra-mea?Ca azi m-am trezit cu ei dimineata.Bine,au plecat acu 15 minute,dar au stat suficient sa ma streseze,ca s-a apucat ea sa spele un vas,sa adune o scama.
Carmen Harele mele cu gura aurita!

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Laura eu pe laptop am modem vodafone..ca nu am luat inca router sa bag de la rds cum are sotu la calc...mie imi convine ca e mobil si il iau peste tot
nu merge prea stralucit..si nu are semnal peste tot..desi ei se lauda peste tot ca au acoperire 3G de mama focului..la tara merge numa daca il impingi
sunt curioasa daca merge la munte..la breaza
am si modem de la rds..da ala e durere mare, nu te misti cu el

Simo 18 +

merge Vodafone-ul la Breaza, eu plec azi acolo pentru vreo 3 saptamani si nu am probleme niciodata cu el

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 15+ cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

o sa-l inchid. ca numai probl am avut cu el.

Andri hai sa me descarcam/ cine se mai baga????

Ana bine ca nu au stat mai mult.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Ralu,baga o repriza,poate te linistesti.Sau rupe tastele si zi-ne cine-a suparat fata.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

eu deja m-am apucat de treaba
e pentru prima data , dupa f mult timp in care am fost f optimista , (inca de pe vremea in care ma gandeam sa ma apuc de analize si ne gandeam la fiv) decand n-am mai avut o stare asa de proasta

si am o groaza de treaba la munca , inchidere de luna , care tr sa fie gata in 2 zile dar uite... stau aici la voi si ma plang

mami 12+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Simo si eu am pe laptop de la orange net si mie mi se pare f bun. Cand ma duceam acasa cu trenul la mine mergea sa intru pe site-uri si sa stau pe mess. In general unde are reteaua 3G merge f bine. Cel putin in Pascani(Iasi) de unde sunt eu de origine imi merge f bine.

Laura

16+

Mergi la inceput

Andri,plange-te.Toate ne plangem de cate ceva.Stari normale de gravida cica.Eu ma mai descarc si pe sot,da apoi imi cer scuze.Se enerveaza si el,da ii trece.Asta e,trebuie sa ma suporte

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Andri sa stii ca si eu am avut asa dureri dar am stat cumintica, am luat no spa si au trecut

Irinukaa sa stii ca parca si pe mine m-a luat valul cu dulciurile

Bebelu nasparlii astia de la vodafone

Shubulina nu stiu daca ai apucat sa citesti ce am scris cap trecut, daca nu iti mai scriu o data, sper sa nu te superi. Sa te uiti cu sotul tau la Shrek 4, l-am vazut zilele trecute, e super, si are si ce invata de acolo

Eu am avut azi niste nervi....am fost pentru a 3 a luna consecutiv sa imi fac analizele obligatorii la o clinica privata, si din nou nu am reusit pe motiv ca e completata gresit trimiterea, am crezut ca lesin de nervi, am izbucnit in plans instantaneu, e o proasta med meu de familie si pe zi ce trece imi dau seama tot mai mult de asta

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput