Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Ana..pai placenta praevia am si eu ..adica jos inserata si nu acopera bine uterul..uterul e mai sus si ea e prea jos..nu ?? din cate am citit diagnosticul de placenta praevia se pune dupa 24 sapt incolo..pana atunci e incert si se poate ridica singura pe mine m-a speriat ca in cazul placentei praevia se naste doar prin cezariana..sa speram ca se ridica Simo 18 + |
Asta stiu si eu. Adica la mine la 12 sapt la eco aparea ca e inserat cam jos, mi-a zis ca e posibil sa mai fie sangerari din cuaza asta, insa ca ea, dr., spera ca se mai ridica, cica asa ar trebui. Acuma..placenta praevia... stiu doar ca-i motiv pt cezariana.
Shine pe mine cam o data pe luna sau mai rar, ma consulta pe masa, pt 2 secunde, sa vada daca colul e ok, inchis. Drum bun si aveti grija de voi! Aaaaa fi felicitari pt baietel!!!
Vas ..Doamne ce sperietura!!! Cred ca muream.... Bine ca e totul bine, sa ai mare grija, repaosul e cel mai important acum.
Edit: foarte frumos explicat despre placenta previa, pe sfatul medicului ro (ca nu ma lasa neam s apun link)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

monika_bt spune:
Neata, burticute!
shines, ti-am mai spus odata ca tu parca le atragi pe toate...Ma bucur totusi sa aud ca e baietel! sa pui la semnatura! Distractie placuta in concediu si sa auzim de bine.
ana, felicitari ptr doctor. In ziua de azi e rar asa interes. Imi pare rau sa aud de probleme, dar sunt sigura ca totul va fi bine, iar acu ai si sotiorul langa tine, desi cred ca si supararile tale au contribuit la problemele de acum. 
vas, am zis eu ca matusa mea ce lucreaza ca moasa mi-a zis 2 lucruri mari si late sa stiu:NU RACI si NU TE SPERIA! Ai trecut un hop dar e bine cand se termina cu bine.
alinush, asta e mancare moldoveneasca: maliga cu cartofi si ochiuri
dar eu nu am voie la ficatul meu desi taaare as mai manca, iar daca mananc la ora la care ai mancat tu apoi noaptea aia nu mai dormeam.
salutare la toate fetele care mai sunt pe aici. Eu abia astept sa merg joia viitoare la medic ca asa cum v-am mai spus eu nu am luat nici un no-spa pana acum ptr ca am considerat ca nu e nevoie.Adica nu am avut dureri de alea de pastile. Slava Domnului!Dar stiti ca acum ma sperii mult mai usor decat inainte de gravi? probabil sunt mai sensibila.
Va doresc o zi frumoasa si cat mai racoroasa!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
11+ 
bebelu86 spune:
poftiti la capitolul 41
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

18 +