Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Avem si noi o problema. Am inceput cerealele de 2 zile dar nu cred ca ne plac prea tare. Adica imi ia din lingurita dar nu mesteca, sta cu mancarica in guritza. Plus ca azi a regurgitat neobisnuit de mult fata de obicei. Nu stiu ce sa fac. Sa schimb cerealele? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
DA!
Si eu am patit asa si le-am schimbat pana a papat cu pofta .. . La mine facea ca la un om mare isi facea sg greata si scotea niste sunete "bleah" mai asa . Asa ca mai incearca.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
danyelana spune:
citat din mesajul lui decenuela ce face fetili????? un pupic dulce de la malul marii( inca n-am salutat-o) trecand peste faptul...ca din ruse am luat-o spre sofia si nu spre varna( vreo 20 km) si ca n-am RCA si cartea verde la mine am ajuns cu bine la destinatie. ce sa zic la prima vedere..totul isi merita banii de 5 stele...sa vedem pe parcurs. jiji a fost cuminte, a mancat numai tzatza....si tare ma tem ca o sa fie de baza...daca i-e foame plange, nu? am aruncat un ochi si la piscine( de fapt asta se vede din balcon) n-am vazut balene...... a..jiji a dat de un pat imens...si a inceput sa faca rostogoliri.....asa ca tre sa stau cu ochii ca pe butelie. pe langa patual asta f mare mai e unul ( jiji mare) si o canapea....baie imensa...si un al 2-lea wc separat....minibucatarie...etc. ma duc sa ma intind langa pompier....vad ca suge in gol de zor...internetul e cu cablu...asta nu-mi place pupam fetiliiiiiiiiiiiii Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
Ce bine ca ati ajuns si ca aveti conditii bune.
Vacanta placuta si ai grija sa nu se dea vreo shtoarfa pe plaja la Jijel
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Ce liniste
F5 F5 F5
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
al3csa spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Al3csa la tine care au dat rezultat? Eu am luat Milupa Bio Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Milupa porumb cu orez cu lapte inclus ... astea le adora
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
ioana_fota spune:
Se vede ca sunt plecate multe fete prin vacanta bravoooo
Lorex daca imi spui cam ce ai dori la mare si pe unde si la ce pret poate te pot ajuta,da-mi un PM.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
plateea spune:
halloooo fluturelele...
cu greu am reusit sa va ajung. am alergat de am lomba de un cot, e deja tarziu si merg la baita si somn ca are si pastaia niste zile... de ma indoaie!
va pup pe toate si mai zic numai
bea, o sa aiba DD grija de voi. sanatate si iubire sa fie, ca restul se rezolva. pt mami puternica!
loreeexx.... dintisor, rostogoliri, mers... pai bobita e pe lista la olimpiada bag de seama... FELICITARI!!!
si bineinteles, pufuletilor sarbatoriti ieri, astazi si maine! sanatate si dintisori fara durere sa aveti!
no, NB ca mi-s ruptaa...
sper maine sa va stresez mai mult!
N B fluturelele mele, oriunde va aflati!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
alexutzzza spune:
Lorex cum adica daca vorbeam in numele lui yannis cu biserica? nu, nu in numele lui...nu stiu despre ce e vb
...cred ca era un fel de Sfinte Pasti...numa ca i l-a dat preotul direct....eu merg la biserica numa de Pasti, joia la cele 12 evenghelii, vinerea la Prohod, uneori merg si in Lunea mare ptr miruit...arareori mai merg duminica...vad si io lumea la coada aia sa pape chestii...nu stiu despre ce e vorba, mi-a zis o data cineva ca ptr asta treb sa tin post si sa ma spovedesc ori de tinut post nu prea tin, numa de Pasti si de aia mananc Sfinte Pasti. De spovedit nu m-am dus niciodata...mi-e frica ptr ca nu te poti uita direct la popa sa ii citesti pe buze ori eu daca nu vad fatza nu prea inteleg ce zic oamenii...si mi-e aiurea sa ma duc....daca nu aud ce ma intreaba? mai ales ca preotii mereu vorbesc in barba asa... trebuie musai sa ma spovedesc?
Bea sa ne spui daca si cum te putem ajuta!!!!!
Simplicity da, asta spuneam despre reteta ta, ca fiind fierte pot fi congelate sau pastrate ptr next day la frigider,, ceea ce nu prea mi se pare ok ptr fructe proaspete facute piure
ana g mai nu stiu ce magazine ai vaz tu in Viena, eu nu am mai fost de mult, am avut o perioada cand mergeam de 2 ori pe an ptr shopping (2005, 2006, 2007) ptr ca faceam diverse tururi de Europa cu masina din alea cu dormit in masina sau la cort sau la formula 1...si da-ti seama ca nu-mi luam Louis V....luam maieutze de 3,4,5 E de la mango, Pimpkie, Zara, Xanaka astea...erau mult mai ieftine decat in Ro...
Lorex
felicitaaaaaaaaaaari! suuuuuper aveti dintisooor! Noi nu inca...numa agitatie la greu...
piscina luata de aici din Jumbo (magazin de jucarii si toate cele ptr copii, toate ieftine, cel mai scump brand acolo e chicco si fisher price cred) a fost 7 eur, are jucarii incluse, bile zanganitoare in ghestiile alea de deasupra f misto! Am vazut pe Facebook insa la cineva din Ro poze cu bb lor care statea intr-o piscina asemanatoare, deci e posibil s se gaseasca si la noi, uita-te in supermarket la raionu ala cu multe piscine, are poza pe cutie , daca gasesti o sa vezi ca e exact ca a mea din poza.
Lucia eu ma indoiesc ca bebeii au gusturi si fac mofturi ca nu le place gustul, mai degraba treb sa se obisnuiaca cu gusturi decat sa faca mofturi. Reactia descrisa de tina a avut-o si yannis la un piure Hipp f innecacios, deshidratata asa, sugestia mea ar fi sa faci piureul mai lichid sa nu fie innecacios,pune mai putine cereale si vezi reactia...asa cum zicea si GMILADY ei sunt obisnuiti cu chestii mai lichide acum si nu stiu ce sa faca cu astea mai uscate...parerea mea
decenuela vacanta placuta! odihna multa! ...nici eu la intalnire in parc nu am vazut balene sooo....nu stiu de ce cauti...pun pariu ca nu au vazut aia la piscina asa gazela eam de neamu lor!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
myky791 spune:
noapte buna si de la mine.
decnuela bn ca ai ajuns sanatoasa. concediu placut
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti