Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)
Raspunsuri - Pagina 9
aelita spune:
RACUSOR,eu le spal cu detergent de vase normal,poate stiu fetele un alt fel de detergent.si le bag si la masina de vase,unde se si sterilizeaza,cu detergentul de la vase cel normal.ma gandesc ca laptele se acreste ,se aduna bacterii prin dungutele alea de la tetine,eu am zis ca e mai sigur ca orice sapunul,ca dezinfectant.dar daca stii alta metoda...
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Nelia felicitari, bun venit bebe Alexandru ![]() ![]() ![]() Michelle cum stai cu pregatirile, eu am deja emotii, am multe pe cap. Vreau sa las totul curat in casa, hainele curate, sa fac niste papica, compot de fructe sa iau la mine. Din cate am inteles aici nu se tine cont la mancare dupa operatie, adica iti dau brocoli si alte nebunii ![]() , asa ca am sa-mi pregatesc eu niste supa de pui Bagajul e facut, n-am cumparat inca sterilizatorul, merg maine sa-l iau. Voi ati luat biberoane sau suzete cu voi la spital???? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Biberoane nu, ca in spital se da lapte cu seringa pana vine lapticul tau dar suzi ta mie chiar mi-a folosit
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
matusa77 spune:
Ganditi-va ce temperatura trebuie sa fie in steriluizator ca sa produca abur eu nu mai vad rostul chimicalelor
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
puiutz_mic spune:
Salutari cu drag si de la noi!
De azi suntem in saptamana 39! Aproape ca nu ma mai pot gandi decat cum voi naste. Ma uit la patutul lui bebe si mi-l tot inchipui acolo ![]()
Scuze pentru zilele de absenta...vad ca am ratat nasterea Andrei... Mycya, in primul rand felicitari si refacere grabnica dupa cezariana! Nu mi-a venit sa cred cand am citit ca a trebuit sa te opereze
Imi pare tare rau ca a fost atat de greu, dar ma bucur in acelasi timp ca au avut grija de tine medici competenti, care au luat cea mai buna decizie pentru tine si fetita! Daca erai in Romania, sincer era un noroc daca iti mai faceau inca o data analizele...
Iti doresc sa ai laptic din plin si bebelina sa pape constiincioasa!
Bun venit micutei Andra Maria, ii dorim multa sanatate si sa se inzdraveneasca cat mai repede, ca sa o ia mami acasa! 

Nela, felicitari, esti o campioana! Ai nascut atat de repede! Bravo! Bun venit bebe Alexandru, sa fii sanatos si mancacios, sa-i faci fericiti pe mami si tati!

Denisa

Ne bucuram de vestile bune despre bebeii tai scumpi! Iti admir curajul si puterea cu care ai trecut peste toate problemele! Bine ca s-a terminat cu bine, sa ne spui de la ce a fost infectia la operatie. Asteptam cu mare drag poze cu cei doi scumpei! 

Acum sa scoatem multe motate, ca vad ca avem multe fete care se pregatesc de marele eveniment! 

Hai Stefania, Senty_mary, Michelle Nasteri usoare, fara probleme, recuperare rapida si laptic din plin! sa aveti bebei sanatosi si papaciosi! 

Luana, la ora asta sigur ti-ai vazut comoara! Felicitari si numai bine, recuperare rapida si laptic mult!
Btz, bine ati venit acasa in formula completa! Felicitari si multa sanatate si tie si lui bebe Paul! Tie cum ti-au iesit analizele? Spuneai ca te internezi pentru o zi. Sper din suflet sa nu ai vreo infectie! 

Ooana, parca tu intrebai de alte scutece decat Pampers. Verisoara mea cumpara de la magazinul dm de la Real. Parca Baby Love se numesc. Sunt mult mai fine decat Pampers, din cate am inteles.
Baby78, nu te ingrijora cu privire la cum va decurge nasterea, chiar si indusa. Cred ca esti pe maini bune la Euromaterna. Cu cine nasti? 
Ma duc sa mai fac un dus, ca nu mai pot de cald
Ieri cred ca am facut vreo 5 dusuri... Am 28 grade in casa, sper sa se mai racoreasca pana vine bebitza al nostru!
Elena
38+ cu un
cuminte
AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
paula_m spune:
Nu stiu ce sa fac, sa-l obisnuiesc cu suzeta sau nu? Mi-e mai usor, cand ii dau suzeta, nu mai plange, toate sunt bune si frumoase, dar pe de alta parte, nu stiu daca e bine sau nu sa se obisnuiasca cu ea, sa-mi fie f greu sa-l dezvat...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
CarmenAlbu spune:
Si eu spal cu detergent de vase si pe urma sterilizez, dar daca a trecut foarte putin ( 20 min), atunci spal bine cu apa fiarta si pun la sterilizat! In special bibe cu lapte matern, cele cu LP le spal cu pur si le las sub jet sa se clateasca bine!
Si hainutele le spal cu detergent normal,nu are nicio iritatie desi are pielea lui tati alba germana!
La fundulet o sterg cu ceai de musetel ca se iritase, acum nu mai are nimic, si o dau cu o crema din farmacie pentru fundulet, nu e nicio marca e preparata in farmacie! O si spal la chiuveta dupa KK!
Rodica bine ca te-ai linistit cu micuta si a facut kk, poate nu are ce ca laptele matern e bun aproape tot, eu de cand ii dau combinat face o data la 24-36 ore problema e ca atunci cand nu reuseste sa scoata bine gazutele se transforma in parturi si alea dor cu adevarat ca incearca tare pana se inroseste sa le inpinga afara, o aplaudam!! Nu stiam insa ca trebuie sa miroasa asa de rau, imi muta nasul nu cred ca adultii dau vanturi care sa miroasa atat de tare!![]()
In fine, ma culc si eu o ora si ii dau sa pape si pe urma merg si eu sa-mi fac parul ca se apropie ziua mea si arat ca altceva
!
Nela felicitari si sa vina repede lapticul cat mai mult!!!
Racusor poate ai inceput sa produci mai mult incat sa se sature Andrei, poate si pastilele cu ceaiurile!
Si lui Leti ii place la san sta si cate o ora inceputul insa e greu ca nu intelege de ce trebuie sa suga altfel, incepe sa suga de sfarc ca de biberon!![]()
Eu ii dau suzeta ca o linisteste, ma gandesc eu masi tarziu cum o dezvat, acum o vreau calma si zambitoare!
adrianaBuc spune:
Multumim de urari; azi facem o lunita. Grea luna!
Despre suzi, a mea cucoana nu mai trage bine la san de cand cu suzi; adica mai mult tzoncane, decat sa traga (exact ca la suzi). E buna suzi cand o chinuie colicii, si cand se trezeste in mijlocul somnului bagi suzi si adoarme la loc), dar risc sa nu mai suga deloc. Am decis sa i-o scoatem si o introducem mai tarziu.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Otiliav spune:
E normal unul din sani sa produca mai putin. De fapt e aproape imposibil sa aibe cineva doi sani care sa produca identic chit ca au aceleasi dimensiuni. Eu clar produc la unul mai mult si intotdeauna daca ramanea lapte incepeam masa urmatoare cu el si dupa aceea mutam bb la celalalt. Dar probabil am si ceva noroc ca niciodata nu am facut mastita daca a ramas lapte. Eu nu m-am muls pentru ca si ca volum este mai mare sanul stang, ata mai trebuia sa-l stimulez sa mai creasca putin. Ah, si eu am crezut ca trebuie sa notez la ce san am ramas cu suptul dar cel nesupt a fost intotdeauna plin cu lapte, cam greu sa nu stiu pe ce parte sa pun bb la supt.
Carmen, tu intrebai ieri de supt in continuu. La mine tine figura cand are bb pusee de crestere. Adica i-am dat sa suga la o ora cate un san, la 2 ore practic golea acelasi san si atunci a crescut productia dar a trebuit sa mananc mai mult si sa suplinesc si cu lichide. Evident ca nu avem garantii cand trecem la program de supt intensiv. Teoretic, la un moment dat bb oboseste si doarme 3-4 ore si daca atunci sanii se intaresc, dau pe afara de lapte, asta-i semnal sigur ca a crescut productia dupa noile cerinte.
Ei minunea asta nu se intampla chiar intr-o zi ci poti sacrifica 2-3 zile si nopti ca sa obtii rezultatul dorit.
De aceea eu la ambele fete am simtit alaptatul mai mult ca pe un sacrificiu decat ca o bucurie. Pentru ca mi-am impuns sa incerc sa nu dau apte praf si atunci la fiecare puseu de crestere m-am dat peste cap cu toate ca sa reusesc cu laptele. Plus noptile nedormite pana la 12 luni, respectiv 15 luni.
Btz, cum e cu voinicul tau acasa? Mai ai timp?
Maurice, noi a trebuit sa schimbam masina. Am luat una care are 5 locuri dar se pot pune suplimentar inca 2 scaune in spate. Avem si scaune voluminoase, unul de grupa 1 cu spatele, unul de grupa 2 cu spatele si unul de grupa 3 cu fata dar tot mare este ca deh sa fie comfortabil. Si mai am varianta sa pun scoica pe scaunul din fata pentru ca pot dezactiva airbagul la cheie. Nu mi se pare insa o varianta optima pentru bb dar ramane totusi o varianta buna in caz ca am iar probleme cu spatele si mi-e greu sa pun scoica pe locul din mijloc in masina.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+
Iulia Alexandra
larissa_79 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
eu folosesc cu succes deocamdata produsele Bubchen (sunt fara parabeni) legat de pompa, va recomand Avent...eu am manuala, a fost aprox 200 lei dar face toti banii... Oana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
tot astea si noi dar la fundulet il dau cu crema de galbenele de la melkfett. miroase super fain si mi se pare tare buna. am si de la bubchen de fundulet dar o folosesc ocazional.
legat de pampers noi am trecut la marimea 2 pampers in bax galben. cele de la happy mi s-au parut oribile.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

37+ de