Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)
Raspunsuri - Pagina 10
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Referitor la alaptat, in cartea sotilor Capraru scrie sa dam un san la o masa, si daca nu suge tot, sa il golim, iar la masa urmatoare sa dam celalt san. bamboletta, mie mi-a adus pompa o matusa din canada, insa am vazut pe bebelusultau .ro la 140 lei. Tot acolo am vazut si pungi de stocare (25 buc 37 lei). Am vazut poze cu delfinasii, sunt poze noi. Am luat albumele la rand si i-am "savurat" pe fiecare ![]() Nu-mi vine sa cred ca in curand o sa imi tin si eu bebelina in brate ![]() Ma duc la treburi, fac si eu de mancare pt sot, plus ultimele pregatiri ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu ![]() AMR 1 zi ![]() |
sanii mei nu rezista sa sara bebe o masa...musai trebuie sa pape si din sanul 2 ca altfel se face ca piatra pana la urmatoarea masa. eu de muls nu ma mai mulg....bebe e iar la san de 2 zile...
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
baby78 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Salutari cu drag si de la noi! Baby78, nu te ingrijora cu privire la cum va decurge nasterea, chiar si indusa. Cred ca esti pe maini bune la Euromaterna. Cu cine nasti? ![]() Elena 38+ cu un cuminte |
Nasc cu dr Lutescu Ioana.
Am fost acum la control...si se pare ca lui bebe ii place acolo...Daca nu are de gand sa vina singur joi dimineata ma internez si ne vom intalni cu el....sper sa reusesc prin nastere normala sa nu ajung la cezariana... Vom hotara atunci in functie de cum ma prezin ...Asa ca am intrat in linie dreapta si in doua zile ne vom vedea micutul mult asteptat
Iuliana
40 fix cu minune
Tudor Constantin
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Nu stiu ce sa fac, sa-l obisnuiesc cu suzeta sau nu? Mi-e mai usor, cand ii dau suzeta, nu mai plange, toate sunt bune si frumoase, dar pe de alta parte, nu stiu daca e bine sau nu sa se obisnuiasca cu ea, sa-mi fie f greu sa-l dezvat... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
eu incerc fara...am auzit ca se dezvata tare greu...
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Felicitari Nela! 

Ce repede ai nascut!! Bravo!
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Nasc cu dr Lutescu Ioana. Am fost acum la control...si se pare ca lui bebe ii place acolo...Daca nu are de gand sa vina singur joi dimineata ma internez si ne vom intalni cu el....sper sa reusesc prin nastere normala sa nu ajung la cezariana... Vom hotara atunci in functie de cum ma prezin ...Asa ca am intrat in linie dreapta si in doua zile ne vom vedea micutul mult asteptat Iuliana 40 fix cu minune Tudor Constantin |
Mai e atat de putin
Sa fie precum iti doresti, sa nasti natural! 
Elena
38+ cu un
cuminte
AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
puiutz_mic spune:
Fetele care sunteti aproape de termen, voi aveti contractii BH dese? Daca sunt dese pot deschide colul si acestea? Sau trebuie sa fie dureroase?
Elena
38+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Matusa77, ce fel de anestezie ti-a facut tie?
Elena
38+ cu un
cuminte
ooana spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Ooana, parca tu intrebai de alte scutece decat Pampers. Verisoara mea cumpara de la magazinul dm de la Real. Parca Baby Love se numesc. Sunt mult mai fine decat Pampers, din cate am inteles. Elena 38+ cu un cuminte![]() AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
astea erau urmatoarele pe lista la testat
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Nu stiu ce sa fac, sa-l obisnuiesc cu suzeta sau nu? Mi-e mai usor, cand ii dau suzeta, nu mai plange, toate sunt bune si frumoase, dar pe de alta parte, nu stiu daca e bine sau nu sa se obisnuiasca cu ea, sa-mi fie f greu sa-l dezvat... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
io zic ca acum iti pica bine putina liniste si se mai linisteste cu ea

Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Mai e atat de putin Sa fie precum iti doresti, sa nasti natural! ![]() Elena 38+ cu un cuminte![]() AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |

Multumesc! Sa dea Dumnezeu..Iuliana
mai sunt 2 zile pana vine minunea
Tudor Constantin

Raul Ionut, nascut la 24.07.2010