CAUT GINECOLOG MAMOS (OASA)
Va rog sa mutati subiectul acolo unde considerati ca se potriveste mai bine.
Vreau si eu un medic (el/ea nu conteaza) ginecolog in Bucuresti, nu pentru o sarcina --- desi nu se stie niciodata --- ci pur si simplu ca sa ai unde sa te duci de 2 ori pe an.
Vreau o persoana nu foarte VIP, cu un cabinet curat, poate sa fie si la o clinica. Vreau sa fie extrem de calma, mamoasa, atenta, sa aiba timp si sa nu te simti ca abia vrea sa scape de tine.
Am avut pe cineva, mai VIP, excelenta persoana la inceput, dupa care cozi prea mari si lumea ca pe banda rulanta.
Daca se poate, cineva care sa nu se arunce imediat in pastile, ci sa iubeasca si medicina alternativa.
Va rog, daca stiti sa existe asemenea 'specimen', scrieti-mi si mie unde il/o pot gasi.
Multumesc
Raspunsuri
cosmi1975 spune:
salut....eu am cunoscut o asemenea persoana acum vreo 2 zile,nu credeam ca mai exista un dr cu asemenea rabdare .mai ales eu care pun multeee intrebari pana ma dumiresc cum sta treaba.....mi a placut mult ...daca vrei mai multe informatrii da mi un pm
eunice78 spune:
Presupun ca nu ti-a raspuns nimeni nu pentru ca nu ar exista doctori buni, ci pentru ca:
1. pe prima pagina e un topic cu 7 capitole cu dr ginecologi, cu pareri, recomandari etc.
2. plus, imi pare rau, dar mie una asocierea asta ..ginecolog MAMOS..mi se pare pur si simplu deplasata..cum adica mamos..sa te tina de manuta in timp ce te urci pe masa ginecologica sau cum? Da, ma rog, asta e parerea mea..
Baietzii mei
emilia.m spune:
Incearca la Medicover, doctorita GERO.
E o proaspata mamica si cred ca si asta contribuie la gradul de empatie, e draguta, amabila, comunicativa si cred ca iti va fi pe plac.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
AnaGN spune:
Va multumesc mult!!! O sa cercetez aspectele si o sa aleg pana la urma.
Chiar ma bucur sa aud ca exista medici care au timp de pacienti.