Bobocei de sept-oct 2008 (304)
Raspunsuri - Pagina 8
dyanira spune:
Pio Deiu se trezeste de obicei pe la 9-9,30 acum nu doarme inca se culca la pranz pe la 3 si seara pe la 23-23,30 in cazurile bune dar il prinde si ore mici de genu 0-0,30.
Deocamdata nu am reusit sa ii schimb programu asa ca te inteleg cu dormitu la ore mici.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Si o rugaminte
Imi puteti recomanda un loc de cazare in zona Busteni-Sinaia.Vom face popas acolo in drumul spre mare si inca nu am gasit nimic.
Multumesc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Si la noi s-a mai racorit e tare bine ...sunt 24 de grade acum mie mi se pare temperatura perfecta.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Si o rugaminte Imi puteti recomanda un loc de cazare in zona Busteni-Sinaia.Vom face popas acolo in drumul spre mare si inca nu am gasit nimic. Multumesc. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Am mai zis eu pe aici cred si sa nu se ia ca am pensiune la munte
Hotel Casa Alba.Are camere mari, restaurant cu circuit intern (nu foarte multe feluri dar pentru un copil mic si pentru 2-3 mese e ok), e pe o straduta linistita putin mai sus de DN1.Baga un search cu Google
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
vrem si noi un strop de ploaie ![]() LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Trimit,Trimit

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
| citat din mesajul lui Muuh piolica pe Jesper Juul l-am luat de pe ebay, second hand. Ebay UK si mi-a fost expediat la un prieten care locuia acolo si care mi l-a pus intr-un pachet mai mare pe care il trimitea in tara. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
a, ok! am inteles! merci frumos.
pe amazon US e f ieftin second hand, insa cind ajungi la transport te rupe. Am vazut cartea si pe ebay, dar la fel, e scump tarnsportul, fir-ar. O sa o mai caut. Deja am dat comanda pentru trei carti, asa ca mai astept putin cu Jesper Juul:)
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piolica
Zi-mi si mie cam ce program o sa aiba Alexa daca e treaza de la 7? Ca mie nu mi s-a mai intimplat ca Elsa sa se trezeasca asa devreme, cu toate astea as vrea sa faca o singura siesta azi si nu doua, ca altfel iar o apuca miezul noptii sarind in pat! Merci mult. Pup Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Azi va fi cam asa:somn de pe la 13 pana pe la 15-16,apoi seara la 22 in pat.Acum doarme.Si eu vreau sa-i schimb programul ca ma zapaceste cu culcatul pe la 15 si trezit la 18 ,apoi somn pe 23
.Am planuit sa o trezesc mai dimineata ,dar si ea ca si Elsa s-a trezit singura
Ea doarme acum.
Voi?
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Laura, trimite si la noi ploaia aia.... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Cred ca am trimis-o toata la voi,ca la noi s-a oprit,,e doar innorat.
Sper sa gasesti incaltaminte potrivita ptr.David

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
(Micul Print)
andy.p spune:
Dya
..felcitari lui Deiu ptr noile cuvinte
.Distractie placuta in concediu.
Babytza 

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
Laura, si aici se doarme la greu de la 12. O pusesem eu in patut pe la 11:15, insa m-a chemat ca face caca, ca vrea apa, ca vrea laptic... dar de fapt nu vroia nimic. Vroia sa faca conversatie!:) si sa-mi puna mie parul pe moate. Si are si o figura de nu pot ramane serioasa, ma duc la ea cu gindul sa ii spun serios ca trebuie sa faca nani si-mi trage un zimbet din ala pisicher ca ma bufneste risul una-doua! Deci si Alexia e pisichera, cind te-ai hotarit tu sa o trezesti mai devreme, ti-a aratat cine-i seful! Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a culcat dupa 12 noaptea si la 7:30 s-a trezit, ea care la 10 cel tirziu doarme de rupe si se mai trezeste a doua zi dupa 10!
Alina, vezi ca in seara asta nu mai vreau sa fim colege, de fapt da - colege de somn! Nici noi nu am schimbat nimic, exact ca si voi avem un anumit ritual, basca ca citim citeva povesti, dar e clar ca boboceii nostri au trecut intr-o faza noua, se apropie cei 2 anisori problematici. Cel putin asa vad eu la Elsa.
Diana, felicitari micului fotbalist. Si te vaitai ca nu merge copilul in picioare, iar acum il faci fotbalist!
Deci si voi sinteti din aia care se culca tirziu.... Nasol:(

..s-a mai racorit.
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)