Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Olgutzica, multumim pentru capitolul nou!

Diana, Sugubina, Lore, Alexa multumesc mult pentru sfaturi si sugestii. O sa incep sa dau telefoane, poate reusesc sa gasesc ceva liber saptamana asta.

20+

Poti incerca si la dr Adriana Klein - lucreaza la Sentisan si la Municipal cred. Eu am fost la 2 ecografii la ea, mi-a facut impresie buna (desi poate trebuie mentionat ca morfofetala nu a fost asa detaliata ca cea din Viena...) si am auzit lucruri bune despre ea si pe forum.

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

balanta
nu am cuvinte, ma uit la calc si nu nu pot spune nimic
doamne
pt prima data chiar am o mare teama pt puiul meu. ma tot gandesc la morfofetela mea , care a tinut doar 20 minute.
am sentimente amestecate : durere pt suferitna balantei, teama pt puiul meu, si o furie imensa pt neprofesionalismul medicilor din rom. nu poti sa ai incredere deloc in ei

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina
danaint si pt tensiune nu ti-a dat nimic?

sugubina +21 cu Puficele

Am dat sange pentru niste analize, uree si inca ceva - neuronul meu insa e in greva in dimineata asta, si nu imi aduc aminte inca ce, iar hartiile de analize sunt in masina.
Care ar putea cauza cresterea asta razleata asa.

Pentru ca eu am tensiune de fapt mica - 9 cu5 - am doar puseuri de tensiune. Imi creste pentru o ora-doua, apoi iar scade. Am avut si un episod de sangerare dupa un puseu de asta. Si trebuie sa vedem de ce am puseurile astea de tensiune exact.

Ce-i drept, nu am mai avut cresteri asa, de cand am oprit utrogestanul in saptamana 19. Asa ca se daduse vina pe el - cica poate da. Dar acum din nou... nu stiu ce sa mai zic. Astept rezultatul analizelor.

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sugubina, n-am nicio problema cu ststul in pat. decat la spital, mai bine acasa. citesc ore in sir, mai vad un film, mai vine cineva in vizita...

danaint, asa e, klein e buna. am cunoscut-o dupa cerclaj, la eco. vede bine in ecograf.probabil ca la clinica privata e mai indicat, pt ca iti acorda mai mult timp. pe mine ma distreaza cum dicteaza raportul ecogtafic pe silabe si cu toata consoanele acentuate!

Adi +21 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Olga, mulumim pentru noul capitol!
Adipapazi, sanatate multa si ai grija sa-ti fie bine, tie si bebelinelor!
Andreea, felicitari pentru schimbarea de semnatura, si eu intru maine in saptamana 27, deci avem DPN apropiate! Cat priveste amenajatul, nu stiu ce solutii se vor gasi, eu simt ca nu mai pot in ritmul asta. Am incercat si concesii, am incercat si cu intelepciune... a iesit frumos apartamentul, dar nu il simt "acasa", pentru ca nu am avut sansa sa ma implic in ceva 100%. Nu stiu ce voi face, sunt f trista si f dezamagita de toata evolutia asta... Copilul meu sa fie sanatos, ca de stat... stam oriunde. Cu toate ca se putea si altfel, adica varianta happy.

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Gesiusa, felicitari si tie pentru schimbarea de semnatura!

Ana

Mergi la inceput

Geniusa... scuze, am tastat repede si a iesit Gesiusa.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ana, ti-am trimis MP.

Mergi la inceput

Adipapazi, scuze, credeam ca si tu ai gemenase, ca Sugubina si JoAnn, oricum, sa le fie bine amandurora, indiferent!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ana o, chiar am gemeni!

Adi +21 cu si

Mergi la inceput