"Abdomen extra-plat (35)"
Raspunsuri - Pagina 17
baby-boom spune:
Io strang bani pt prana. Mmm, pufai pe nari nu alta. Is mai ieftini decat lululemon, da' ma innebunesc. Mi se potriveste stilul perfect! Dixit!
Elena, tziu pumnii sa strangi rapid ca sa te simti bine cand ii iei.
Io-s obisnuita inca din facultate unde eram asa, artisti, sa ma imbrac in chestii pe care le am de secole, dar sa fie materialul ok si sa ma simt dumnezeieste in hainele de pe mine. Ce mai, sunt si eu o artista, nu mi-am gresit vocatia!. Si asta mi s emai trage si de la workshopurile de dans si contact improvisation pe care le-am frecventat. Ce vremuri. Mi-e tare dor!!!!!!!!!
baby-boom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure Elena, se face masaj la tot corpul, mai putin zona genitala, of course, iar sanii numai la cerere, daca suferi de blocaj limfatic sau ai congestie pms (face minuni! daca poti lasa la o parte pudoarea, desigur)...masajul la picioare si la fund e sanatate curata! Mie mi se incordeaza tare muschii astia de la stat in picioare asa de mult si cred ca de aici mi se trag si durerile crunte de spate; dupa sedinta de ieri imi disparuse complet tensiunea si durerea de mijloc, azi dimineata am facut sport bine mersi fara sa-mi simt mjijlocul rupt ca ieri. nu-ti face minuni pentru celulita decit daca faci sedinte multe si viguroase (aka dureroase) dar e sanatos pentru circulatie Lululemon rules! Eu numai de la ei imi cumpar..cred ca am vreo 10 perechi pe putin recunosc, nu sint zdravana; tocmai mi-am luat o pereche de pantaloni scurti de la ei pt sport...sper sa-i pot purta vreodata si in public dupa ce scap de celulita pai vreau si eu parola la album foto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
Ce fel de masaj e nevoie pt congestie pms????? Eu sunt de acea constitutie. Sani umflati inainte de menstra, abdomen si mai si, dureri. Cam nasol, mai ales acum de cand am facut 2 luni pauza de AC. Asta suna bine , ceea ce zici tu!
magneB6 spune:
hello, again, fetelor!
allure, bine ca ti-a priit masajul?
baby_boom, am pierdut sirul...de cand te-ai apucat de cataraturi?
Marina, sunt convinsa ca arati foarte bine.
emaaimee, ce sanatos mananci tu!
eu ieri am facut asa:
MD: banana + capucino + cola
pranz: mancare indiana de vinete cu orez
snack: alune
seara: cereale (de cacao) cu lapte + strugure mare
sport: 1 ora la sala de eliptica + cateva exercitii usoare pt. muschi. urcat scari
in prezent, am 1,63 - 49 kg. in talie: 68 cm
baby-boom spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby-boom
Ce fel de masaj e nevoie pt congestie pms????? Eu sunt de acea constitutie. Sani umflati inainte de menstra, abdomen si mai si, dureri. Cam nasol, mai ales acum de cand am facut 2 luni pauza de AC. Asta suna bine , ceea ce zici tu! |
edit: Allure, daca nu e chiquitita prin zona da un semn ca trimit eu pm cu parola
emaaimee spune:
Lumi, arici, adica tzepoasa/ cu fundu-n sus. nu ma refeream la alimentatie. nu imi permit sa judec pe nimeni, de gustibus ...
Allure exercitii cu elastice nu? si io vrea sa-mi cumpar(vezi mai jos). tu de care ai? ma torturez doar cu banda elastica.
hannen, mersic ca m-ai pus la zid, acu' de rusine poate nu ma mai prostesc sa pap tampenii prea des. vreau si io si pepene galben( coaja verde si inauntru galben/verde)- melon si watermelon( cu miez rosu/galben) am jeleu de melon/pepene galben acasa.
chiar asa cine o sa vada pozele, doar noi de la subiect, nu?
hannen, vezi daca vrei sa iti cumperi trebuie sa le probezi sa fie comode, nu tari ca faci basici. io am dat un set wrist/ankle weights inapoi ca era cam teapan.
baby, super ca ti se vad muschii, pulpa superioara. acolo am io toona de sunca, ca mai e pana se vede lean, e pufoso-tonned acum poate ma apuc si de tzop-tzop coarda. am inceput niste ex de scazut sunci picioare. mi-ar trebui si owww.argos.ie/static/Product/partNumber/0707310/c_1/1%7Ccategory_root%7CSports and leisure%7C14419152/c_2/2%7Ccat_14419152%7CHome gym equipment%7C14419293/c_3/3%7Ccat_14419293%7CFitness accessories%7C14419308.htm" target="_blank"> mingiutza siwww.argos.ie/static/Product/partNumber/0703620/c_1/1%7Ccategory_root%7CSports and leisure%7C14419152/c_2/2%7Ccat_14419152%7CHome gym equipment%7C14419293/c_3/3%7Ccat_14419293%7CFitness accessories%7C14419308.htm" target="_blank"> niste elastice
e vremea de un alt snack.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
baby-boom spune:
Magne, m-am apucat acum 2 ani de catarat, incet, incetisor. De vara asta am inceput cu program mai intensiv, adiac cam fiecare weekend plecati si de cel putin 2 ori/saptamana panou (asta exceptand saptamana asta cand am in program panou in fiecare zi). Am targeturi marete, si sper sa-mi iasa. M-am apucat din cauza conjuncturilor, prietenul meu fiind profesionist, asa. M-a ros microbul rau de tot. Si fiind o fire incapatanata mi-am pus diverse-n gand si acum am pe cine copia si de la cine invata.
Am un anunt de facut pe calea asta. De iarna trecuta ma mananca tare sa fac iceclimbing. Si voi incerca la iarna, mi s-a zis ca sunt pregatita pt incercare. E mortal iubitul meu, zici ca suntem in Karate Kid, el fiind evident Mr. Miyagi si eu sunt Daniel san... Poate pun o poza cu al meu facand asta, iceclimbing si anume. Iarna trecuta am innebunit la cupa mondiala, etapa de la busteni.. Am stat 3 zile la -10 grade, 10 ore in fiecare zi afara numai sa vad tot. Mai tzushteam la cate-un ceai inauntru sa nu chiar crap d efrig. Si apoi inapoi. Asa ca asta e pe to do listul meu pe aceeasi linie cu muntele ala de 2500 m......mmmmmm
Microb curat, magne. De cand cu fetele de aici m-am ambitionat si mai tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baby-boom spune:
Ema, asa ar trebui, sa vedem noi pozele, doar noi care avem parola. E ca si cum ti-ai accesa tu adresa ta de mail. Ca banuiesc ca,a sa cum zicea si chiquitita nu va da nimeni parola nimanui.
Si referitor la pulpa, a inceput sa se vada, si-mi place de mor, asta si abdomenul erau punctele mele slabe, si vazand modificari iti dais eama ca ma simt genial!
baby-boom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magneB6 baby - boom, vreau si eu parola ce fac, trimit PM? |
Magne, nu ai PM activat. Trebuie sa-l activezi din profilul personal.
magneB6 spune:
baby,
gata, am activat PM
wow, ce pasiuni ai! felicitari pt. asemenea dedicare!
si succes la iceclimbing!!!!!