Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti(49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

NEEKO

eliana, mercic!
am fost in Eforie Sud, am fost ff multumita de cazare+masa si relativ ok si cu plaja...mai curata de atat nush daca se poate la noi in Romanica. mai putin scarile infernale ce dadeau de pe faleza pe plaja, ne-au rupt si pe mine si pe sot, hunii sunt inca atasati de caruturi...
in rest, f bine, hunilor le-a placut maxim in apa, si pe plaja si la piscina, au mancat de-au rupt, insa au fost cam agitati noptile, posibil schimbarea de loc i-a bulversat putin. noi astia mari insa ne-am intors mai obositi decat cand am plecat, n-am avut niciun ajutor cu noi. insa tot ce conteaza e ca hunii s-au simtit excelent, am facut si aerosoli cu gramada pe malul marii, deci e ok. mai vrem!!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

G.Nico.S FELICITARI pt cele 26s! La cat mai multe! deci de la 32s in sus sa inteleg ca pot fi ok sa supravietuiasca ?

Neeko azi e ziua cea mare!! Asteptam vesti!

Fetele noi avem 23s, Puficele se misca sunt sanatoase.Marti seara am avut un necaz-o tahicardie de nu mai se oprea (aveam puls 200). M-au dus cu salvarea la Municipal si din cauza sarcinii a fost posibia decat o solutie sa imi aduca pulsul la normal: socuri electrice (cum vedeti in filme ca ii scoala pe aia din morti!). Era cazu ca nu puteau sa ma lase cu pulsul ala. Puficele aveau puls 150-160 si io 190-200!M-au anesteziat si mi le-au facut. Sotu zice ca am urlat, dar eu nu imi amintesc. Au facut eco la Pufice la cord si inainte si dupa socuri si sunt ok amandoua!

Acum ma simt bine, mai rau fuse noaptea petrecuta in spital: era cald, o baba sforaia, patu era mic si nu puteam sa ma balenizez de pe o parte pe alta.

In rest-sed mult la pat, sau trantita pe canapea la tv, sau la calc cu picioarele in sus. Nu pot manca, decat foarte putin. Daca va imaginati ca de la 3 pahare de apa ma umflu ca dupa 3 porci. Probabil ca daia am luat doar 4kile in 23s! Sunt extrem de mandra de asta. Lumea imi zice ca m-am tras la fata si ca sunt numa burta.

Dr mi-a dat medical, acu s-a terminat si o ard in concediu de odihna pana pe 1sept, apoi iar medical si dupa prenatal.

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragaica, FELICITARIIIIII!!!!! Sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi in viata!!!
neeko fac si eu galeriept nasterea printeselor
sugubinabrrrrr prin ce-ai trecut.... Sanatate multa, cred ca si caldura asta e de vina. Cu kg stai f. bine. Eu am luat 5 kg in primele 5 luni de sarcina, 10 kg in 7 luni si la sfarsit aveam un + de 18,5 kg.
lumi, super hunii. Eu oricum am o slabiciune pt barbatii blonzi, iar barbateii tai...

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, acum ca am ceva mai mult timp, sa va spun cum a fost la mare... Pe drum, la dus, a fost muuuult mai bine decat ne asteptam. Copiii au dormit aproape tot drumul, am facut doar 2 pauzescurte in care s-au trezit si i-am "aerisit" si hranit (lapticul de la 5 dimineata). In rest au dormit. Acolo a fost foarte greu in special din cauza caldurii extreme (niciodata n-am suferit de caldura in halul asta, mai ales la mare!!!). Stateam la plaja de la 8.30 la maxim 11. Lor le-a placut tare mult la plaja, nu reuseam sa-i tinem departe de apa, motiv pt care nici n-am putut sa-i tinem prea mult cu tricouri/costum de baie pe ei, ca se udau rapid. Asa ca i-am uns mereu cu lotiune si n-am avut probleme. In apa n-au vrut sa intre decat la noi in brate, nu in colacelul gonflabil... o singura data s-au lasat dusi de tati cu o canoe din aia mica, tot gonflabila. La nisip s-au jucat tot timpul, n-au aruncat cu nisip in oameni (cum ne temeam noi), au socializat cu alti "colegi de generatie", au papat... Cel mai greu era la masa de pranz, pentru ca au aruncat mereu cu mancare.. noroc ca masa noastra era pe o terasa... In general au mancat destul de bine, au si dormit, in ciuda caldurii si umezelii (in camera era cumplit, nici noaptea nu se racorea destul). N-am avut nicio problema de sanatate acolo, doar acasa au avut ceva muci 2 zile, probabil din cauza climei din masina, dar nu se putea traversa altfel baraganul...

Drumul de intoarcere a fost mai greu, pt ca am plecat pe la ora 17, deci era destul de cald... pana la Bucuresti au fost destul de OK, dar acolo, cum am stat si in trafic in Militari () au inceput sa urle... a trebuit sa facem o oprire la iesirea din Bucuresti, dar la 35 de grade (la ora 20) a fost cumplit... i-am schimbat doar si am pornit... tot atunci le-am dat si lapticul de seara, dupa care au adormit bustean pana acasa! Evident ca peripetiile au continuat, pentru ca la Rm Valcea ne-a prins o rupere de nori cum n-am mai vazut, iar la Calimanesti-Caciulata era aproape 1 m de apa pe sosea... a trebuit sa ne intoarcem cativa km si sa ocolim pe varianta... in sfarsit, am ajuns acasa pe la 1.30 am, cu vreo 2 ore intarziere fata de normal... dar cu bine. Aproape nu s-au trezit cand i-am dus in patuturi

Una peste alta, a fost foarte bine!

Poze de la mare aici: http://community.webshots.com/user/biancasg

LUMINITA, ma bucur ca si la voi a fost asa bine! Pup hunii!

SUGUBINA, offf, ce experienta! Sper sa nu se mai repete. Ti-au spus care a fost cauza?


mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Pai cauza a fost cam asa: ma suna o prietena ca e in zona si sa vina in 5min sus la mine! Maaama-era o mizerie nu va imaginati.Pac am pus mana pe matura..si dupa 5min am simtit ca ma iau palpitatiile-batai rapide de inima. Am pus mana pe tensiometru AVEAM PULS 200 si in rest eram hipotensiva..(9 cu 6).

Nu va spun ca a stat prietena aia vro ora - timp in care eu gafaiam. stateam pe canapea, si aveeam puls 180-200!!! Nu mai stiam ce sa facem si tuta nu mai pleca..Incepusem sa ne gandim sa sunam la salvare.Ceea ce am si facut-in juma de ora au venit. Mie tot nu imi trecuse. S-au decis sa ma duca la spital - la municipal..si deaici v-am zis.

manumanu ce taree ati fost cu ei la mare asa micuti! Deci se poate!

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sugubina, bine ca sunteti ok; oricum, suna periculoasa procedura prin care ati trecut. Tin pumnii sa nu ti se mai intample.

Fara suparare insa persoana respectiva numai prietena nu iti este.
1, ptr ca in situatia ta de dubla graviduta, cand iti vine un prieten numai de curatenie nu te apuci ca doar nu vine in inspectie si
2, trebuia sa ii spui deschis si sincer ca ti-e rau si nu mai stateai o ora sa asculti taclale, te ducea ea la spital.

F sincer, trebuie sa inveti deja sa spui nu, sa ai in permanenta in cap care iti sunt prioritatile. Perioada in care esti este pregatitoare celei ce va veni si care trebuie sa te gaseasca limpede si f clara in ceea ce vrei. Si aici ma refer chiar la lucruri f simple, pe care pana acum le faceai cu rigurozitate (gen calcat sau aspirat zilnic) si la care trebuie sa renunti sau sa le reduci la min ptr a lasa loc noilor incercari.




Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

arturicii asa e ai dreptate. Trebuia sa fiu eu pe faza din start si cand a zis ca vine in 5min sa ii spun ca imi e rau sau ca nu is acasa. Si cand ma simteam deja rau sa ii spun sa plece.

Mi-a servit drept lectie si deacum nu se mai intampla.

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

moni, multumesc mult!
aceeasi slabiciune o am si eu.

manumanu, multumesc. ma bucur ca a fost ok cu voi la mare! vazut pozele, (cam putine), puiutii sunt superbi!

sugubina, noi am fost la mare cu hunii prima oara cand aveau 10 luni. i-as fi dus si mai devreme, daca nu-i nasteam toamna. da, se poate, si aerul de acolo le face ff bine.
sanatate multa!

de neeko stiti ceva??

eu v-am pupat cu drag, plecam maine la munte, la Slanic Prahova, vreau sa-i bag pe huni cu nasul si in salina. sa ne 'revedem' sanatosi!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Multumesc mult fetelor de sfaturi

Sugubina inca nu ne-am hotarat la nume, am ales cateva ...., oricum nu vrem sa le punem decat 1 singur nume care sa fie de legat de un sfant. Atat eu cat si sotu' am facut fiecare 1 lista...ramane sa ne decidem curand

Luminita dr meu e Rotaru Octavian si stiu ca el face cezariana numai cu anestezie totala, cel putin de fiecare data cand mi-a facut 1 interventie mai importanta a folosit anestezia generala

+ 23
MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Hello mamici!

Am intrat sa vad daca sunt vesti despre Neeko, dar vad ca inca nimic... Oricum, nu ma-ndoiesc ca si ea si bebeii sunt bine-sanatosi si, cand va putea, ne va da cumva de veste despre starea ei...

M-am uitat si la pozele voastre de la mare... Ce bine de voi, care ati ajuns in concediu, si mai ales de copii! Eu atat de tare iubesc vacantele la mare si n-am mai fost de 2 ani pe litoral, poate la anul reusim si noi, cu fetele... Mie nu mi-e frica de drum sau de statul acolo, as fi mers si acuma cu ele, la 4 luni... Insa problema e ca sotul lucreaza pe santier de 2 ani si nu are voie sa-si ia vara concediu. Doar iarna, de sarbatori, primeste o luna liber, cat e inchis santierul. Iar in decembrie nu poti merge la mare decat in locuri exotice, care nu sunt deloc ieftine... Plus ca mi-e teama sa calatoresc cu avionul, cu fetele asa mici... Apropos, a mers cineva cu avionul, cu copiii? Daca da, la ce varsta si cum s-au comportat?

Sugubina, am inlemnit citind chestia cu socurile electrice si cu urletele... Doamne-fereste! Ai mare grija de tine! Ioana (Arturici) te-a "certat" foarte bine... trebuie sa te ingrijesti si sa lasi politetea la o parte, cand e vorba de sanatatea ta si a bebeilor... Odihna si relaxarea sunt reguli de aur...

Mai voiam sa scriu ceva, dar am uitat! Revin, daca-mi amintesc...

Weekend placut tuturor!



Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput