Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kmi arati tare bine iar Timeea e o zana, parca i s-a mai deschis parul la culoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna dimineata!

va invit la o cofeluta!

Programul de la Ghimbav e mai interesant dupa-amiaza si duminica insa noi la ora respectiva ne vom retrage. Avem un prieten pe care il sarbatorim la Bran si duminica de Sf. Maria avem dubla petrecere: mama mea si Biencuta, deci nu putem sa stam decat sambata dimineata.
Eu sper sa nu fie caldura de pe lume caci mergem la munte, adica macar 3-4 grade in minus fata de noi ar trebui sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi...am si eu liber si razvi s-a trezit cu noaptea in cap la 7....dar ieri unde ati disparut de nu ati scris nimic toata ziua????

Hai sa va dau o calda si buna poate va ionviorati!

Mama e binisor,se simte bine...

Razvi sufera de-a dreptul daca il las cu socrii mei,zilele astea sunt zilele Brailei si iesim si noi la munk un pic si il lasam cu ei vai si ce mai sufera...mi-au zis ca e trist si serios,ca abia vorbeste, plange,ne cere pe noi,cand ne vede se lipeste asa mult de noi...de cand s-a imbolnavit mama el a stat mult cu noi si nici cu mama nu mai vrea sa doarma zice ca e bolnavaa si umflata (ea are gatul umflat).

Hai weekend placut!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Neata
Mady iti doresc multa multa putere in continuare!
Treaza sunt si eu de la 6 pentru ca urma sa vina asistenta sa faca injectia Anei.Nu stiu de unde ne pricopsiram cu un rosu in gat foarte puternic cert e ca a trebuit sa facem injectabil dat de catre medicul ei care in 3 ani si 4 luni cat are Ana foarte rar ne-a dat antibiotic, insa acum a zis ca e necesar pentru a nu ajunge in spital.Despre ea mititica ce sa zic..o curajoasa atat cat se poate..taica-su la prima ei injectie a plans mai mult ca ea iar mie mi se rupea sufletul de amandoi..da cineva trebuie sa fie tare nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

am cupil mare acasa
uf ce dor mi-a fost de el. n-am ajuns de nicio culoare la aeroshow ca ta-so a luat decizia sa vina pe valea prahovei- maaaare greseala ca era coada cat china de la comarnic in coace.

Sanatate Veve!

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

buna ziua fetelor,va dau si eu o cafea
nu ajungem la ghimbav DE ABIA FACEM BAGAJELE PT MARE
PLECAM DUMINICA NOAPTEA SA NU SE PLICTISEASCA COPIII IN MASINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Selene Tzuna,Karra80, Anamana123, Iubita_2007, Valide, Mihaela_ce, Anca_anca, Carla_lia, RaisaFudulu, Katink,Roxygeo, MadyEr, Dana_P, Camitu,
Sa va traiasca Mariutele, sa fie sanatoase si va va aduca numai bucurii!
Tuturor care azi aveti prieteni, rude petrecere frumoasa si la multi ani!Sa traiasca cu numele!
Si nu in ultimul rand uram lui Veve -Ana-Maria:Maica Sfanta sa te binecuvanteze si sa te protejeze cu acoperamantu-i sfant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Marie si Marioara La Multi Ani!!! sa fiti sanatoase si vesele

noi pe-acasa, ieri dupa masa am iesit afara in formula completa dar ne-am sufocat de cald. fratioare era o zapusealaaaa, nu pot sa imi imaginez cum a fost la bucuresti zilele astea.

rares mi-a facut o surpriza placuta; Razvi, pazea ca ai concurenta

o dupa masa racoroasa va doresc

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Maria, Marina, Mariana

Bravo Rares!

pff, ce va invidiez, Alex nu cred ca mai apuca bicicleta anul asta ne limitam la masinuta...

Si o poza cu Alex, am primit-o azi si m-a apucat iar un dooooooor de eeeeel...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI DE SF MARIA!!!

Bravooo rares...poate va intalnim sa faceti concurs...

Tare dragalas alex!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput