Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

wow, ce fain merge pe bicicleta!!!!! bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Mariilor!

Imi pare rau ca nu am mai scris in ultima vreme, dar parca ma fugareste cineva din urma, asa traiesc. Va citesc ca de obicei dimineata, dar nu mai apuc sa si scriu, am tot timpul ba haine de intins - ca ajung tot seara acasa si pun la spalat, dar fara centrifugat sa nu fac zgomot si de aceea le intind doar dimineata, ba am alte treburi, care nu le fac in timpul zilei.

Alerg tot timpul si la propriu si la figurat, cu copiii la antrenament, ba la padure, ba la strand. Acum la sfarsitul aceasta de saptamana am avut musafiri care au stat la noi si pe care i-am si carat vineri la padure la antrenament la Raul, sambata toata ziua la iarba verde unde am sarbatorit ziua tatalui meu, apoi seara la racorit la strand, azi pe o terasa si la cumparaturi, de saracii cred ca de abia au apucat sa plece sa se odihneasca.

Copiii sunt bine, Giulia e ca un baietoi, face foarte mult din antrenamentul lui Raul, le incearca si pe cele de dexteritate cu mingea, stafete cu baietii care sunt mult mai mari decat ea, sare intr-un picior, bate mingea, face traseu in padure de mana cu antrenorii, in consecinta mananca foarte bine si de toate, e tot mai descurcareata si are in continuare o personalitate foarte puternica. Asta cred ca e din categoria - avantajulsa ai frate mai mare.

Am vazut pozele cu Timeea care e o frumusete!!
Am invidiat baietii care merg cu bicicleta atat de frumos!
Alex e tot un zambet, cred ca te topesti de dorul lui, Diana.

Va pup(ezez) si sper sa fiu mai harnicuta la zumzait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna dimineata tutror!

Va spun si eu La Multi Ani pentru toate Mariile si Marioarele! Sa fie sanatoase si vesele si norocoase.

Noi am avut programul cam asa:
vineri dupa-amiaza o petrecere de copii la care ne-am simtit excelent si copii au fost foarte veseli si bine dispusi.

sambata am plecat la 7.30 luand copii in pijamale si cu speranta ca vom ajunge repjor la Ghimbav. Asa cum se vaita insa toata lumea am ajuns de abia pe la 10 si ceva avand 2 "pene de trafic" una la Comarnic si una la Busteni. De fapt a fost una de la Nistoresti pana la iesirea din Comarnic si apoi de la iesirea din Sinaia pana la iesirea din Busteni.
In fine .... doar daca nu TREBUIE dintr-un motiv anume sa o luam pe partea asta o sa o mai luam. In Sinaia putem ajunge foarte bine si prin Targoviste iar mai sus de Sinaia putem sa ajungem venind pe Cheia. Este clar ca Valea Prahovei a devenit un traseu greu de suportat in trafic.

La Ghimbav am fost foarte impresionata de atmosfera. Acrobatiile aviatice au fost deosebite, muzica de fond de bun simt, comentariile prezentatoarei (a carei fan nu sunt) foarte la locul lor. Am constatat ca ne-am dus nepregatiti complet, caci lumea era venita cu umbrele de soare, scaune de camping si tot ce trebuie ca sa stea confortabil si sa priveasca spectacolul. La anul insa vom fi pregatiti ... .
Nu am stat decat pana la 13 pentru ca se incalzise destul de tare si mai mult decat atat Bianca nu tine nimic pe cap si nu ma incanta ideea unei insolatii.
Copii au fost si ei impresionati dar evident ca s-au plictisit destul de repede.
Mie insa mi s-a parut absolut spectaculos si nu am vazut decat prima parte a show-ului.
A mers apoi la Bran, am mancat si am mai stat putin sa se joace copii si ne-am intors prin Brasov-Sacele- Cheia .... un traseu minunat, foarte relaxant si liber.

Ieri am mers la tara unde ne-am sarbatorit Mariile noastre adica mama si Binecuta dodoluta.

Azi si maine de asemeni vom merge la tara si sper sa se mai racoreasca putin caci nu mai pot.
Cand treceam prin padure spre Cheia termometrul masinii arata 21 de grade si ma gandeam ca sunt luni de zile de cand nu am mai vazut sa arate atat.

Sa avem zile racoroase!
O saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Salutari si de la noi! Salutari de la munci, voiam sa zic.
Azi, prima zi, nasol.

Incercam sa scapam de caldura, dar e cam greu. In wk am fost la munte, noaptea friiiiiiggggg, ne iesea abur din guraaaa, n-a mai fost asa din primavara, cred ca erau mai putin de 10grade...Dormit in cort, cu haine groase si cu pilota , cand ma gandeam ce-o fi acasa de caldura...Dar si cand ziua iesea soarele...parlea tot ce prindea.

Ca am uitat...La multi ani sarbatorilor de ieri !!! Sa fiti sanatosi si voiosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Timeea e o draguta si are un par...Dar vorba Elianei(apropo, inca traiesc ) , ma repet, ca aceleasi vorbe le-am zis si anul trecut

Rares bravoooooo!!! sa vi si la bucuresti s-o inveti pe teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna Stup,

dupa o lunga absenta venim cu vesti noi: Pe 8 august s-a nascut al doilea fecioras al nostru: Horia Leonard. Si cum e fratele mai mic al lui Matei ... a avut doar 3810 si 51 cm la nastere.

http://picasaweb.google.de/emfoca/WirSindZuViert?authkey=Gv1sRgCIC-hOHdttOqMA#

Va pup ... si scuze nici nu stiu cum sa imi mai cer ca nu am mai intrat macar sa va salut de cand am anuntat ca sunt insarcinata ... Dar sper ca nu ne-ati uitat si ne iertati

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdutah

Buna Stup,

dupa o lunga absenta venim cu vesti noi: Pe 8 august s-a nascut al doilea fecioras al nostru: Horia Leonard. Si cum e fratele mai mic al lui Matei ... a avut doar 3810 si 51 cm la nastere.

http://picasaweb.google.de/emfoca/WirSindZuViert?authkey=Gv1sRgCIC-hOHdttOqMA#

Va pup ... si scuze nici nu stiu cum sa imi mai cer ca nu am mai intrat macar sa va salut de cand am anuntat ca sunt insarcinata ... Dar sper ca nu ne-ati uitat si ne iertati

Magda Matei 9.04.2007

Felicitari pt Horia!!! sa fie sanatos si norocos
chiar ma gandisem zilele astea la tine...daca ai nascut sau nu inca
F faine pozele!

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Super pozele cu Horia!!!

Rox, au fost bune scutecele pentru Horica?

Sanatate multa tuturor!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Sa va povestesc ce am mai patit???

RAZVI se plimba cu bicla si cum nu e f atent a cazut cu gura direct in ghidon si asfal,concluzie: buza sparta,3 copci, dinte incisiv cental stanga se clatina,nenea de la spital,chirurg,ca se sudeaza singur la loc cam intr-o luna sa peram..oricum mai vorbesc cu un stomatolog si probabil peste vreo 3-4 zile putem sa facm o radiografie si sa se uite cum trebuie la el!

Sunt terminata nervos....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mady offf... alta... Razvanelul... sa treaca buba...
Iar despre dinte... asa e cel mai bine, sa mergi si la alt stomatolog cat poti de repede... sa nu fie prea tarziu intr-o luna... poate e nevoie de mai mult ajutor, decat sa astepti o luna...

magdutah felicitari pentru bb Horia

carmenefr baga neste poze ... altfel nu te iert...

Gabi sa stii ca nu te-am uitat, insa n-am ajuns pe la mama... decat sambata seara, pe fuga...

Of... m-a dat peste cap si vestea cu bb-ii de la Giulesti

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput