Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 4
alicredo spune:
lucia unde ai bunicii? ca eu am 3 unchi la calafat...si e tot pe dunare
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
intreaba-o pe dece cum e cu fazanul eu nu stiu, si no comment... din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Dece, cum e cu fazanul?
Am intrebat.
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo lucia unde ai bunicii? ca eu am 3 unchi la calafat...si e tot pe dunare din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Bunicii sotului sunt de langa Corabia.
Parintii sotului sunt in schimb in Bailesti, la 40km de Calafat
Deci suntem aproape vecine
ana_g spune:
Lucia poti incerca o rata cu portocale, din piept de fapt. Nu am facut niciodat#259;, dar am vazut-o pe una la tv, nu p#259;rea prea complicat. Sosul e cu dichis, ca pieptul se prajeste pur si simplu in unt. deci nu te-am ajutat cu nimic.....
mama unui pui...Stefan
plateea spune:
alicredo, la noi la sv... e mai ca la tara cu traditiile si obiceiurile.
aici se poarta sa se impartaseasca copiii duminica si la sarbatorile mai importante. cat pot si vor parintii. noi mergem ca tatal meu sta la slujba si ne cheama fix inainte de impartsanie, sa nu facem circ la biserica. ceva de genul veni, vidi, vici!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
alicredo spune:
citat din mesajul lui plateea alicredo, la noi la sv... e mai ca la tara cu traditiile si obiceiurile. aici se poarta sa se impartaseasca copiii duminica si la sarbatorile mai importante. cat pot si vor parintii. noi mergem ca tatal meu sta la slujba si ne cheama fix inainte de impartsanie, sa nu facem circ la biserica. ceva de genul veni, vidi, vici! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
plateea te rog sa nu ma intelegi gresit. si eu ma trag dintr-o familie credincioasa...in sensul in care in fiecare duminica biserica slujba + vecernie,bunica facea prescura la biserica,anul asta am dat pastile in sat...numai ca in materioe de copil,de nou ptr copil, sunt varza si mai ales ca nu ii am pe ai mei aici, noroc cand mai vb cu mama la tel si cu voi, ca mai aflu cand e sarbatoare sa nu fac si eu munci pe acasa....incerc sa tin si eu pe cat posibil datina strabuna
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
rox_y spune:
Seara buna!
In primul rand Patriotul, Jiji, Daniel si Iuria
Nikole, Decenuela, Lorex...multu de tratatie
Lilo...bine ai venit!
dandanag...felicitari pt dintisor!
alicredo..de cate ori vad reclama cu...floricelee...pufuleti..rad aducandu-mi aminte de tine
plateea, decenueala...asa imi place sa va citesc, ma foarte bine dispuneti...
vi4i..sanatate multa!
simplicity..nici matza mea nu e data
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
decenuela spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna ziua si de la noi,dupa ce ieri am avut o zi grea,seara albinuta a adormit singurica......astazi greu am adormit-o de amiaza,sper sa nu-si piarda acest obicei,eu trag cu dintii cat pot ca sa aiba somn de pranz MP 50 kg am ,dar mai mult cantaresc oasele si creierul ,daca mi-au murit laudatorii............ Cat despre albinuta,nu e de "furat" e de cucerit,....sper eu sa ii cucereasca inimioara un barbat care sa aiba in el omenie...va stii ea mai bine........cat despre un "sot virtual" cui ii face placere sa aiba o sotioara frumusica,cu inteligenta acumulata in 6 lunite si ceva gene furate de la parinti,harnicuta(ca nu arunca jucariile prea departe de locul in care sta) este bine primit(fidelitatea si bunatatea sa il caracterizeze ),o incuscreala virtuala e bine venita din partea noastra... Apropo MP,va mutati?ce am pierdut? Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
da, da..te stiu io....pisica blanda zgaraie rau...bagi din astea...chestii, shmecherii...k poate, poate...aude jiji si...arunca un ochi la printzesa....
NUUUUUUUUUUUUU...STERGE-L DIN LISTA PE JIJI....nici macar sa nu-i pomenesti, auzi?????????
( mami...io-s mai glumeatza..sper...sa nu te superi...)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
lucia2000 spune:
Am uitat sa va zic.
In vizita la bunicii sotului ne-am intalnit si cu un bebelsu de 2 luni.
Radea teo la el in hotote si dadea din maini si picioare.
Cel mic zambea si el.
Au fost asa scumpi.
Oare ce-o fi fost in mintea lor?
rox_y spune:
azi am gatit asta ca mi se pusese pata pe reteta:
http://www.gustos.ro/articole/sfaturi-practice/quiche-o-gustare-frantuzeasca-la-indemana-tuturor.html
nu e monti...aviz fetelor!!
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi