Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

dulcineea, i-am dat dimineata - ma rog, pe la 11 - fructe ca de obicei, ce mananca in fiecare zi, adica piersica, mar (ambele coapte la cuptor) cu putina banana si doua lingurite de cereale.
Sa fi facut de la banana reactia asta? Eu stiam ca dovlecelul e mai laxativ, nu banana.
Faza e ca nu i-am mai dat duminica dovlecel si a fost ok.

Vreau sa incep sa ii dau branza de vaci. Am emotii sa nu se strice iar la stomac.

Ridic o problema: daca cunosc omul care imi vinde lapte, adica e vecin cu bunicul meu si ne stie de o gramada de vreme....pot sa iau branza de vaci de la el? Ca la tara se face branza de vaci din lapte crud, nu fiert. Laptele e curat, vaca e sanatoasa.
Argument pro: toate generatiile de copii au crescut si cresc la tara cu branza de vaci facuta asa.
Argument contra: cercetarile stiintifice care sustin ca e buna pasteurizarea.
Argument pro 2: Da, pasteurizarea e buna ca sa mai traiasca niste firme, sa mai iasa niste bani, sa mai chimizam nitel mancarea oamenilor, vezi Codex Alimentarium (sau cum s-o scrie ca mi-e lene sa caut acum).
Argument contra 2: Pasteurizarea e chiar buna, ca se distrug germenii si alti crocobauri de pe acolo - nu sunt chimista, sunt cu cifrele si finantele - nu putem trai fara pasteurizare, bine ca s-a inventat ceva, de aia toti bunicii si matusile si parintii sufera cu stomacul, ca au fost hraniti cand erau mici cu lapte nepasteurizat.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

dulcineea, i-am dat dimineata - ma rog, pe la 11 - fructe ca de obicei, ce mananca in fiecare zi, adica piersica, mar (ambele coapte la cuptor) cu putina banana si doua lingurite de cereale.
Sa fi facut de la banana reactia asta? Eu stiam ca dovlecelul e mai laxativ, nu banana.

Vreau sa incep sa ii dau branza de vaci. Am emotii sa nu se strice iar la stomac.

Ridic o problema: daca cunosc omul care imi vinde lapte, adica e vecin cu bunicul meu si ne stie de o gramada de vreme....pot sa iau branza de vaci de la el? Ca la tara se face branza de vaci din lapte crud, nu fiert. Laptele e curat, vaca e sanatoasa.
Argument pro: toate generatiile de copii au crescut si cresc la tara cu branza de vaci facuta asa.
Argument pro 2: Da, pasteurizarea e buna ca sa mai traiasca niste firme, sa mai iasa niste bani, sa mai chimizam nitel mancarea oamenilor, vezi Codex Alimentarium (sau cum s-o scrie ca mi-e lene sa caut acum).
Argument contra 2: Pasteurizarea e chiar buna, ca se distrug germenii si alti crocobauri de pe acolo - nu sunt chimista, sunt cu cifrele si finantele - nu putem trai fara pasteurizare, bine ca s-a inventat ceva, de aia toti bunicii si matusile si parintii sufera cu stomacul, ca au fost hraniti cand erau mici cu lapte nepasteurizat.

La unii banana constipa,la unii banana e laxativa Depinde de organism Suntem asa diferiti Eu inclin sa cred ca banana e de vina

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lucia felicitari ptr cereale!

Vi4i vacanta placuta! imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem inainte sa plecati si cand va intoarceti voi cu siguranta o sa fim noi pe picior de plecare! Merci mult de info de pe mess cu privire la magazine si papa de bebe ! Multa sanatate si sa te faci bine! Lasa ca esti tanara si te refaci tu sigur sigur! o sa fie mai greu, dar o sa fie bine! ai ptr ce sa lupti!

Lillo bine ai venit! acum, daca am reusit sa te facem sa iesi din anonimat poate o sa scrii mai des!...desi eu nu stiu domne cum pot unele fete sa stea asa tacute cand vad ce inghesuiala e aici!

Larisel Doamne ce mari sunt feteleeee! ridicat in picioare?Brrrr vreau si io , dar in acelasi timp mi-e groaza si teroare...daca acum face ca toate maimutelespatiale, cand s-o ridica ce mai face?

Meniu bebe:
Noi de ceva zile am cumparat si biscuiti de bebe peste 6 luni. i_am dat unu in mana sa il molfaie si culmea! il molfaia asa haios era! dar i l-am luat repede sa nu cumva sa rupa din el si sa mi se innece.
Azi a papat:
- biscuiti rupti bucati si dati la blender cu pepene galben
- supa cu legume si pui de la Nestle 9aici chiar nu am cum sa ii dau eu supa cu carne ca nu-s io responsabila cu carnea sau cu gatitusi cum de 2 ori pe sapt trebuie sa pape carne ii dau borcanel de la Nestle de alea 2 ori. Ii dau cam 150-160 de supa siapoi ii dau apa sa bea ptr ca vad ca are sare supa, cel putin asascrie pe ambalaj: continut redus de sare...deci are.
- acum dupa-amiaza o sa ii dau iaurt....nu prea accepta ca ii dau simplu , am incercat sa ii amestec cu cereale sau cu biscuiti dar nu se poate inghiti, iaurtul normal aici (i-am luat cu 5% grasime) este mai gros ca smantana noastra, f tare si daca bag cereale sau ceva devine extraordinar de innecacios.

Lorex da,da asa cred si eu! Castelana, castelana Danyelana are castel, nu degeaba il cheama pe micul printz Arthur si nu Ionel, Victor, Jean ceva nume de rege direct! printz mostenitor (dany sper sa nu te superi pe noi)

Inca ceva a propos de Lorex si mamici de pufi care nu vrem sa se supere Am vazut ca si tu LOREX si si eu ii zicem Miremiei "mima",mie mi s-a parut dragutz si haios, dar miremia, serios acuma te rugam sa ne zici daca nu iti place, sau daca preferi Miremia ...nu stiu poate ti se pare silly sa-ti zicem Mima

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Vai ce drag mi-e teroristul asta al meu mic Sunt moarta dupa el Cand imi ia fata in manutele lui mici si grasute si se uita in ochii mei,parca ar zice:"mami ce frumoasa esti,te iubesc"ma topescCand il pun la san si suge ce suge si apoi se opreste si se uita in ochii mei ca si cum ar spune : "ce bun e mami,multumesc !"MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR de dragul lui IL iubesc !!!!!!!!!!!

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Piersica e laxativa ptr unele persoane. Banana coapta e laxativa, cea cruda (verde) constipa.
Din cate stiu eu pasteurizarea e un proces fizic nu chimic(se incalzeste produsul la peste 70-80 de grade si se raceste brusc).
Parere strict personala nu as da lapte crud sau produse din lapte crud unui copil sub 5 ani, nici eu nu consum branza de la tarani, lapte crud,oua din sursa necunoscuta etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

nu fac nik

ete ca bantui pe forum aiurea...pt ca jiji doarme in camera cu ..hainele...

ar trebui sa rectific..branza cu mamaliga...nu i-am dat smantana...

netul merge prost...ff prost...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Evyme wow! multzumim de poza, f relevant! felicitari ptr dintisor si pentru achizitiile voastre!

Alicredo Merci de tratatie! sa va traiasca minunea si sa se faca maaaare maaare maaare si frumos si destept si cautat de fete

gmilady mie pediatra cand m-a auzit ca merg in Gr mi-a zis sa tin bebela soare pana in 10 si dupa 17 FARA NICI UN FEL DE PROTECTIE! am intrebat de 5 ori: da doamna!... da dr!...dar radiatiile...cik e bine si bb are nevoie musai in perioada asta ca cik Yannis a crescut f repede (de la 3 kile cu cat a iesit din spital are acum 8 si ceva si de la 51 cm are in jur de 70-71). E nevoie de soare ptr a asimila vit D si cik cu creme nu e chiar asimilare... eu il mai tin dar inainte de 10 si dupa 6, la 5 mi se pare ca arde...

Cris m
LML Alexandrei! maine poimaine merge la cat de hotarata o vad in pozici!

Nikole

LML Irinei! sa se faca mare si frumoasa! model o face mami asa slabutza si finutza cum e ea

de Yannis

Mergi la inceput

azi am inceput sa ma stresez ca fiu-mio nu a facut kk de 4 zile(azi fiind a 5 a)i-am facut de dimineata ceai de musetel(el fiind anti...tot in afara de tzitzi)si i-am dat cu greu vreo 3-4 ligurite(turnate pe gat)Apoi un pic de para de pe degetul meu ca de pe lingurita,no waySi pe la 13.30 eram afara ,incepe al meu sa se screama,tot era rosuIoi Fug cu el in casa,cand ii desfac pampersul am gasit un kk de om mare si puteeeeeeeeee Ioi ,bine ca a facut Acum de unde stiu care si-a facut efectul ? para sau ceiucul ?sau a fost coincidenta,ca oricum facea ?
Oare de ce lingurita o refuza dar daca ii tin eu jumatatile de fructe la gurita,le suge si chiar isi linge buzele ? e jiji contra

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

lucia felicitari ptr cereale!

Vi4i vacanta placuta! imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem inainte sa plecati si cand va intoarceti voi cu siguranta o sa fim noi pe picior de plecare! Merci mult de info de pe mess cu privire la magazine si papa de bebe ! Multa sanatate si sa te faci bine! Lasa ca esti tanara si te refaci tu sigur sigur! o sa fie mai greu, dar o sa fie bine! ai ptr ce sa lupti!

Lillo bine ai venit! acum, daca am reusit sa te facem sa iesi din anonimat poate o sa scrii mai des!...desi eu nu stiu domne cum pot unele fete sa stea asa tacute cand vad ce inghesuiala e aici!

Larisel Doamne ce mari sunt feteleeee! ridicat in picioare?Brrrr vreau si io , dar in acelasi timp mi-e groaza si teroare...daca acum face ca toate maimutelespatiale, cand s-o ridica ce mai face?

Meniu bebe:
Noi de ceva zile am cumparat si biscuiti de bebe peste 6 luni. i_am dat unu in mana sa il molfaie si culmea! il molfaia asa haios era! dar i l-am luat repede sa nu cumva sa rupa din el si sa mi se innece.
Azi a papat:
- biscuiti rupti bucati si dati la blender cu pepene galben
- supa cu legume si pui de la Nestle 9aici chiar nu am cum sa ii dau eu supa cu carne ca nu-s io responsabila cu carnea sau cu gatitusi cum de 2 ori pe sapt trebuie sa pape carne ii dau borcanel de la Nestle de alea 2 ori. Ii dau cam 150-160 de supa siapoi ii dau apa sa bea ptr ca vad ca are sare supa, cel putin asascrie pe ambalaj: continut redus de sare...deci are.
- acum dupa-amiaza o sa ii dau iaurt....nu prea accepta ca ii dau simplu , am incercat sa ii amestec cu cereale sau cu biscuiti dar nu se poate inghiti, iaurtul normal aici (i-am luat cu 5% grasime) este mai gros ca smantana noastra, f tare si daca bag cereale sau ceva devine extraordinar de innecacios.

Lorex da,da asa cred si eu! Castelana, castelana Danyelana are castel, nu degeaba il cheama pe micul printz Arthur si nu Ionel, Victor, Jean ceva nume de rege direct! printz mostenitor (dany sper sa nu te superi pe noi)

Inca ceva a propos de Lorex si mamici de pufi care nu vrem sa se supere Am vazut ca si tu LOREX si si eu ii zicem Miremiei "mima",mie mi s-a parut dragutz si haios, dar miremia, serios acuma te rugam sa ne zici daca nu iti place, sau daca preferi Miremia ...nu stiu poate ti se pare silly sa-ti zicem Mima

de Yannis

Iaurtul si la noi e tot asa. Eu i-am dat de doua ori cu cereale si am pus si putina apa ca nu se putea manca altfel. Si o data cu fructe si s-a subtiat de la sucul de fructe.
In ce priveste faza cu castelul, stai lin ca nu ma supar deloc Iar pe Arthur il mai cheama si Ioan (ca s-a nascut pe 7 ian) si inca 2 prenume. Cu adevarat regal.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Acum s-a trezit dupa 2.45 ore de somn Si ieri nu a vrut sa doarma deloc la pranz si eu si taica-so muream de somn langa el si ne rugam sa doarma

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput