Citim impreuna literatura romana contemporana
Raspunsuri - Pagina 2
carminabulina spune:
Vreau si eu sa citesc Cartea Soaptelor. O vreau de cand a aparut si am citit o cronica favorabila despre ea la polirom dar era pe atunci (in iarna) stoc epuizat..., mereu. Am si visat ca o citesc.
Banuiesc ca la alta editura nu-i.
beshter spune:
Carmina, daca vrei, ti-o imprumut.
E, intr-adevar, foarte misto (cel putin deocamdata).
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Carmina, daca vrei, ti-o imprumut. E, intr-adevar, foarte misto (cel putin deocamdata). |
Sa stii ca da. Cu toata rusinea care se cere...m-am uitat pe site si o au dar la mine un pic de criza.
beshter spune:
Ok, s-a facut! Iti dau de stire cand o termin mere mai greu ca fiu-meu e iar bolnav si nu-mi arde de nimic-nimic; daca vad si vad ca nu mere, ti-o dau s-o citesti tu prima:)
carminabulina spune:
Mihaelka sigur ca astept sa o citesti tu. Daca dupa tine cu un copil crezi ca as astepta mult iti inchipui cum ar fi sa stepti tu dupa mine. Din pacate au crescut si am mai putin timp liber contrar parerii generale ca e mai usor cu ei mai mari decat cu bebelusi.
Multumesc frumos!
iarina spune:
Cum mai stati cu cititul? Mihaelka ai terminat Cartea soaptelor? sper ca pustiul se simte bine
beshter spune:
Is pe la jumatate. Fiu-meu e mai bine, multumesc de gandul bun.
Revin cand termin.
Chiar voiam sa va rog pe toate sa propuna altcineva tema in locul meu, cand i-o veni randul, ca noi plecam putintel. Si propun eu data aviatoare. Multumesc!
beshter spune:
Am ramas datoare c-un raspuns aici:)
Am terminat 'Cartea soaptelor' chiar inainte sa plec in vacanta si mi-a placut. Recunosc ca unele chestii mi s-au parut...hm...nush cum sa spun ca sa nu sune aiurea..redundante, dar fragmentul ala cu descrierea deportarilor masive si cu cele 7 cercuri mi s-a parut foarte foarte bun.
Si am aflat si o gramada de chestii de care n-aveam habar din cartea asta.
carmina, vrei sa intri in posesie?
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Am ramas datoare c-un raspuns aici:) Am terminat 'Cartea soaptelor' chiar inainte sa plec in vacanta si mi-a placut. Recunosc ca unele chestii mi s-au parut...hm...nush cum sa spun ca sa nu sune aiurea..redundante, dar fragmentul ala cu descrierea deportarilor masive si cu cele 7 cercuri mi s-a parut foarte foarte bun. Si am aflat si o gramada de chestii de care n-aveam habar din cartea asta. carmina, vrei sa intri in posesie? |
Doamne dumnezeule, de-abia acum am citit acest post, rusine sa-mi fie. dar am avut un an foarte greu si l-am inceput la fel, in spital cu Mihnea unde mi-am luat cu mine si cartea soaptelor, rugand sotul sa mi-o cumpere. Asa ca acum la ea citesc. Inceputul mi-a fost greu, nu prea gustam, cum sa-i zic, realismul asta magic al comunitatii armene, realismul magic dorit de scriitor. Din punc te vedere literar nu-mi spune nimic, dar imi pare o carte buna dpdv informativ. Desi si aici ar pierde daca deja as fi avut mai multe cunostinte despre. In afara de un documentar si un film artistic despre deportarile armenilor nu prea stiam nimic.
Acum na, eu sunt la jumatatea cartii si sper sa aflu mai multe, despre armeni pana la sfarsit, mult mai multe, pentru ca se pare ca asta e si orizontul meu de asteptare in ceea ce priveste romanul de fata.
Dar tragand linie imi place.