Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Uau,cellia!NU-mi vine sa cred cat mi-ai scris!
Multumesc din tot sufletul!Tu,ocupata cu fetita,ai stat sa-mi pove mie atat si nici macar nu ma cunosti...Mi-ai dat mult curaj!
Sincer,am 3 cunostinte care au nascut anul asta acolo si mi-au spus ca dadeau bani la greu asist si infirmierelor,ca altfel era greu...
Dr neonatolog si ginecologului,le-ai dat,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

mersi ceci pt pepenele rece
suntem mai bine dar seara cand ii dau antibioticul mi-l varsa vomita dar dimineata il ia fara probleme nu stiu care este cauza.
am mai vorbit cu roxana si iesisera la plimbare prin parc erau bine asteapta sa vada cand o va opera era mai bine revin mai tarziu

Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Olalala, cat am putut sa scriu!!!!!!

Flori, multam! Cred ca v-am plictisit cu lungimea mesajelor! Promit sa nu mai fac! Ce sosoni iau la Frusina?
Cum e flacaul?

Corina? Vlad cum e?

Mihaela, cu placere pt pepene! Tocmai acum baga sotul meu in frigider pepene pt maine ; asa ca mai vin si maine, doar cu pepene, promit! Mesajele lungi nu va mai plictisesc si maine! Nu stiu ce sa spun la faza cu Nadira, ca seara vomita la antibiotic, iar dimineata il ia; asa ceva nu am mai auzit! Dar nu mi se pare aiurea, ca sunt copii si copii si fiecare are "stilul" sau; presupun ca i-l dai si seara la fel ca si dimineata, adica simplu/ combinat cu ceva? Cine stie ce are ea seara? Poate oboseala de peste zi, poate nu are chef pur si simplu, poate o supara mai rau, ca seara orice boala se acutizeaza........

Liliana, stai tu linistita, faptul ca nu ne cunoastem nu e bariera sa facem schimb de info, cand putem! Nu conteaza ca nu ne-am vazut; conteaza ca tu ai nevoie sa stii cat mai multe detalii, ca te incearca mii de griji si ganduri, iar intamplarea a facut ca eu am nascut in acelasi spital, cu acelasi medic; acuma, dc pot sa ajut oferind niste informatii se cheama ca am facut un minuscul bine, ca am incercat sa linistesc o viitoare mami, macar putin. E drept ca mi-ar fi placut si mie sa am multe informatii,fiecare detaliu ce pare nesemnificativ; dar dc eu nu am avut parte, nici alte fete sa nu aiba? Macar atat sa fac!
Iar despre partea cu copilul meu, sforaia cat ti-am scris; deci, nu-i mare deranjul.

Merg la nani. Din pacate, nu am ajuns azi la Roxana; maine e musai sa ajung, fie cu Frusi, fie singura/ cu sotul!

Somn usor si linistit tuturor!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Cecilia, eu am pentru Radu o pereche de sandale din piele,exterior si interior luate de mama si sincer nu stiu cat au costat.Tin minte ca am cumparat pentru Vlad cand avea un an si jumatate o pereche de sandale din piele exterior si interior ortopedice, si au costat 500 de mii, asta in urma cu trei ani.Firme nu pot sa spun...decat pantofi sport de firma. Si lumineaza-ma te rog, sunt eu toanta, este vreo fabrica de incaltaminte pe langa mine si eu nu stiu? Pai daca sti ceva spune si la mine .
Raluca, gingia va fi operata si se astupa fisura, asta depide de fiecare doctor in parte sau poate de fiecare caz in parte, de exemplu la noi s-a mai lasat o fisura de cativa milimetrii, si va trebui sa i se faca implant de os pe la varsta de 7-8 ani. Dintisorii de pe fisura daca pot spune asa ies mai tarziu, pe la trei ani.
Raluca si mai zic de Radu al meu ca este nazdravan...pai David il intrece detasat!!!
Asaaaa, Vlad tot asa este, vioi, alearga dar nu manaca prea bine si inca mai are scaune moi.Astazi a mancat doua portii de orez, o banana , o mana de covrigei si lichide, lichide multe.Macar se hidrateaza bine.
Gata, merg si eu la nani, noapte buna la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cecilia eu zic : tine-o tot asa cu mesajele. E o placere sa te citesc...plus ca sunt mesaje din care avem ce invata... Cu sosonii nu te pot ajuta...pe al meu l-a incaltat/imbracat nasi-sa din Spania...asa ca prea multe indicii nu-ti pot da. Are incaltari din piele, cu talpa flexibila...in carrefour/cora nu gasesti o firma cu sosoni pt Frusi?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

cellia e o placere sa citesc mesajele tale!IMI dau asa multa putere!
Imi creste inima cand intru si vad ca ai scris,nu neaparat pt mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Multumim mult pentru incurajari! Bine, acele afirmatii erau facute inainte de a naste, dar tot ma deranjeaza si cred ca nu le voi uita toata viata mea. Cel mai tare ma doare ca una dintre ele este facuta de o prietena de a mea (prietena de 12 ani), care este medic rezident pe ginecologie. Nu mi-a venit sa cred ce mi-au auzit urechile. Comparam mereu cu ce imi spunea medicul meu. Un strain a stiut sa ma incurajeze sa nu renunt la copilul asta care ne-a umplut vietile. Si ma gandeam cu groaza ce ar face o mamica la care s-ar constata ecografic o problema a copilului si ar fi pacienta ei. In momentele acelea ai nevoie de incurajari. Asa de mult conteaza sa stii sa iti alegi medicul (desi, profesional, am auzit lucruri bune despre ea).
Cecilia, Ilinca a primit deja o pereche de papucei de la nasa ei pentru cand va incepe sa mearga. Eu m-am uitat la ei si sunt o.k(piele interior, exterior si forma ortopedica). Pe cutie este trecuta firma Cacharel si stiu ca sunt cumparati de la magazinul Coccodrilo, dar nu stiu cat costa. Trebuie sa gasesti tu in tot Bucuresti-ul un magazin cu sosoni. Noi la capitolul magazine si Mall-uri stam mai prost in Brasov. Stiu ca sosonii de la Geox sunt super o.k.
Mai stiti ceva de Roxa? Cum mai este? Cand o opereaza pe cea mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna haideti lacu lapte.
nu stiu ma de ce vrsa seara dar si azi dimineata mi-a varsat cred ca din cauza ca a baut sau daca manaca inainte ca azi a papat si a baut pana in medicament cred k trebuie sa il dau pe stomacul gol si dupa sa ii dau papa si apa k sa nu mai verse.
am vorbit azi cu roxana este bine si ca sa o citez pe ea zici ca e "dorgata",este bine era prin parculet si nu o opereaza astazi iar fi zis ca luni o va opera .ma voi ruga pt ea si karlita ca totul sa iasa binei bineanteles pt toti copii.cum aflu noutati vin aici sa spun.
noi suntem mai bine nu mai este umflata dar imi spune ca o doare unde a avut accesul si nu pot sa ma uit acolo nun nu ma lasa.mult curaj roxana si sa veniti cat mai repede acasa si totul sa fie binela toata lumea
ceci si cand ti-am zis sa te faci scriitoare ca ai talent la scris si un fel de a povesti

Mihaela ,mami de NADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Buna fetelor!
Cecilia, abia dupa ce am postat am inteles ce vrei sa spui...Ce sa fac si eu...am trei baieti pe cap si mi-au murit aproape toti neuronii, mai am cinci, sase bucati si astia atinsi de vopseaua blonda.O sa-ti trimit pe privat ceva locatii.
De Roxana stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziulicaaaa!

Cum spuneam, merci de cafea, Mihaela! Si tot cum spuneam, care doreste, ofer pepene si verde si galben, rece-rece.
Si inghetata!

Acu' filosofez si spun ca va multumesc pt vorbele frumoase adresate mie! Si nu pricep domne, ce stil am eu, de va place (pe cuvant, nu ma dau modesta!) si nu pricep nici ce aveti voi ce invata din mesajele mele............
Eu nu ma prind, dar nu-i bai, ca mai sunt chestiuni in viata asupra carora ma prind mai tarzior asa; dar si cand ma prind....
In fine, dc voi spuneti ca aveti ce invata, va cred pe cuvant!

Multumesc pt ajutorul in "cazul" sosonilor !!!Pai cum sa va spun eu? Inca nu am luat la umblat magazinele, am zis sa intreb acilea cine ce cumpara/ recomanda si sa merg la fix!
Ok, ca tot vine "the week-end", o sa ies la cautat; sotul meu va fi "incantat"!

Mihaela, dar e ok sa-i dai antibioticul pe stomacul gol? Ia vezi ce zice pe prospect si dc e voie, apai da-i-l asa, dc nu-l varsa.

Corina, apropo de fabrica de incaltaminte; ei, afla ca exista una (nu stiu dc mai exista si in zilele noastre) la iesirea din oras, iesirea dinspre matale; adicatelea pe undeva dupa IMGB; era o fabrica a unor italieni si faceau incaltari pt adulti (poate si pt copchii, habar nu am, ca nu eram direct interesata); incaltarile alea erau sport si din piele si super ok! Erau scumpute, chiar si la pret de fabrica, dar erau de calitate domne! Adica si acum mai are sotul meu o pereche, pastrata bine, desi a fost purtata mult.
In timp si-au deschis magazin de desfacere in zona in care locuim noi; nu stiu insa dc mai exista!
Nah! Stiai de asta?

Uitasem ieri pe Mihaela/ Juke! Scuze!
Mai, treaba cu dermatita o are si Frusi; si acum sa sochez si sa spun de la ce? Simplu: de la pampers; de la firma renumita care da si denumirea; am incercat toatel variantele lor in timp, facea si de la aia "sensitive"; o vreme a fost ok cu aia de la Happy; apoi a inceput iara; de vreo 7 luni asa, am descoperit ca exista unii foarte ok pt fundul ei la magazinul DM; NU fac reclama, desi ar trebui, poate; la ea au fost la fix! Si sunt mult mai ieftini; o cutie cu 72 buc m-a costat 60 lei parca, asta dupa scumpirea afectata de tva; sunt facuti la nemti si adusi la noi; nu se gasesc decat in acele magazine; bine, tot de acolo fac aprovizionarea de mai multe pt casa, dar ma intind si poate se considera reclama si ma ia de urechi dl admin ; iar eu nu vreau asta, of course!
Mai nou, face iritatie de la servetele umede; si crede-ma, am incercat fel si fel de marci; tot mai face, cam o data pe saptamana apare iritatia; trece cu spalat si crema; dar nu o pot spala mereu, mai mergem si noi in vreo vizita, mai un parc ceva si trebuie schimbata si curatata......
Dl dr mi-a zis ca va trece........cand vom trece la olita ; asa ma gandeam si eu!

Iar ma intind! Am plecat! Sper ca azi sa fie Frosa in toane bune,sa reziste la o plimbare mai lunga si sa mergem peste Roxana!

toata lumea!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput