Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!
Raspunsuri - Pagina 8
iulyana spune:
buna seara fetele........nici noi nu ne operam acumne-a aminat pentru noiembrie ,a zis ca e mai bine atunci ca vine si echipa de suedezi si e musai sa intervina cu ei la operatie .........asta e .........eram foarte sigura ca se rezolva acum pina cind incepe scoala dar daca asa e mai bine pentru ea asteptam ..........offfffffffffff ce grea e asteptarea asta .........asa am patit si la prima op mereu se intimpla ceva ........sper sa nu ma razgindesc si sa renunt ,ca deabea ce-mi luasem un pic de avint si acum m-am ca, desunflat .........de cind a aflat minunea mea ca trebuie sa o opereze iar....... a inceput singura sa se corecteze si cind greseste repeta de 2 ori ca sa ma asigure pe mine ca ea nu mai are nevoie de a 2 operatie ,ii e frica de moare nu vrea de loc .........cind aude intra in panica si vine si vorbeste cu mine de ma termina citeodata sii spun sa mai taca ca ma oboseste cit vorbeste si cite intrebari pune .........e o dulce .........binenteles ca eu nu resping copilul ii raspund la toate intrebarile si o iau asa mai usurel pe ocolite sii spun ca am treaba ,sa pot scapa ca ma bufneste si plinsul citeodata si fug repede sa nu ma vada ca nu vreau sa o fac sa plinga .........ca nu v-am zis e o fire foarte emotiva nu suporta sa plinga cineva in prezenta ei sau sa fie suparat ca ea imediat vine si te consoleaza ,e un copil foarte bun la fel ca si cea mare ,nu vreau sa ma laud dar n-am vazut atita mila si firi mai emotive ca la fetitele mele ,(or semana cu masa)...................mai nou va pot spune despre minunea mea CRISTINA ca mi-a facut o infectie in git de a scuipat numai ceva galben ,cu temperatura si dureri de git (sa nu credeti ca daca e mare am scapat de chin ........nuuu),a zis d-na doctora ca e posibil de la apa marii fiindca era oribil de murdara zilele trecute .........acum e pe antibiotic mai are si miine si deja e mult mai bine fata de zilele trecute .........ma ingijoreaza ca a facut o iritatie pe corp adica in zona gitului si putin spre piept si nu merge cu nimic sa-i treaca am incercat cu crema cu solutie mentolata dar tot apare cind transpira ,am sunato pe doctora si acum mia zis sa incerc cu solutie de bicarbonat ,iar in privinta piscaturilor de insecte (asta e pentru MIHAELA)incearca cu sprey OF sau sunt lotiuni care sunt foarte bune ........la noi a mers ca si pe micuta mea o rupeau tintarii si avea niste unflaturi mari de tot ,nu mai zic de mincarimi ............pup toate fetele si le doresc multa sanatate si multa bafta LILIANA si ROXANA...........CECILIA sa sti ca tu chiar imi lipsesti cind nu intri sa ne povestesti asa cum numai tu sti ,binenteles ca imi sunteti dragi toate acum sa nu va suparati ,fiecare aveti cite ceva aparte dar CECILIA chiar stie cum sa ne dea rezolvarea si scrie foarte frumos (povesteste)..............mai vroiam sa va povestesc ceva dar am uitat ........miaduc aminte si revin ,acum trebuie sa fac schimb de tura ca mai vrea copilul afara si trebuie sa ies ca pina acum a stat cu sorsa si eu am terminat mincarea ............plec ca area gasca la use si nu mai ma inteleg cu ea
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........
cellia78 spune:
Buna ziua pe canicula!
Ofer ceai rece, pepene rece si inghetata!
Am fost aseara, cu Frusi, la Roxana; nu stiu cand a trecut timpul...ca mai erau atatea de vorbit! Mi-au lasat impresia de oameni buni, sufletisti, deschisi; ne-am simtit bine, pacat insa de locatie; Carla e un pui frumos, cumintel si este la faza in care "roade" cam orice prinde, inclusiv parul lu' mami!
Sper sa mai ajung la ei, chiar azi; vedem ce spune si sotul, ca l-as lua cu noi; sau, ma gandesc la o iesire in parc - ei pana luni dimineata (cand e programata operatia) au voie sa iasa de acolo, cu tot cu bebe.
M-a mirat Adelina, ca vazand pe Carla plangand se apuca si ea la bocete, ea care de fiecare data cand plange un copil vrea sa-l mangaie!
Va las, merg la un dus.
Nah, uitam pe Iuliana! Multam pt compliment! Cum mai e Cristinica?
Va doresc sa suportati caldurile cat mai usor!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
stefan_b spune:
NicoletaZ, biberoanele au ajuns, sunt ok, iti multumim mult de tot.
cellia78, pentru incaltaminte incearca la Unirea, magazinul Ortopedica.
Juke, pentru bubitele aparute iti recomand crema Elocom (15ron), la noi dupa o singura aplicare au disparut toate bubitele si avea destul de multe.
tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)
NicoletaZ spune:
Juke, si fetita mea are un tip de dermatita. Se numeste dermatita atopica. Si cauza este laptele. Aceste iritatii apar si dispar. Ea inca mai are un pic. A avut numai pe fata, dar nu s-au extins foarte tare. A avut si pe pleoape, dar au disparut de acolo si acum mai are numai in jurul guritei un pic. Doctorul meu de familie mi-a recomandat Advantan milk. Unguentul contine un corticoid si, daca nu este o forma grava, nu prea este recomandat a se folosi la copii foarte mici ( o parte din substanta se absoarbe ). Si Elocom contine un corticoid si este valabila si la el aceasta atentionare. Eu nu l-am folosit inca pentru ca inca nu s-a agravat. Eu cred ca cel mai bine este sa ceri sfatul unui medic. Eu, desi sunt farmacist, ma feresc sa folosesc foarte multe medicamente. Ma gandesc ca voi avea timp pe viitor daca va fi ceva mai serios (mai ales ca va avea de trecut prin niste operatii). Eu o sterg zilnic pe fata pe cea mica cu ceai de musetel dimineata si seara, desi medicul mi-a spus ca nu are nici un efect, problema fiind provocata de lapte. De asemenea, este bine sa fii atenta daca nu cumva face iritatia de la cosmeticele de baie sau, cum spunea Cecilia, de la scutece (daca iritatia este in acea zona). Eu am primit niste cosmetice Bubchen, dar nu le-am putut folosi pentru ca s-a iritat, desi multi bebelusi se impaca foarte bine cu gama aceasta.
Cecilia, nu te-am felicitat pentru Adelina. Scuza-ma. La cati mai multi pasi.
Si au mai ramas 10 zile pana la operatie. Ma trec fiorii.
Mult curaj Roxana!
iulyana spune:
buna seara lume !!!......murim de cald!!!!!!!!multumim de intrebare CECILIA CRISTINA e bine acum e mai fericita ca a aflat ca sa aminat operatia ,ia trecut infectia in gitut dar are un fel de iritati pe toata burtica si nu stiu ce poate fi .........prima data ia aparut la incheieturi unde este pielea mai sensibila iar acum de vre-o 3 zile are toata burtica ,piept,minutele doar pina la coate .........sunt marunte si dese ca niste piscaturi de ac ,..........sa fie oare intocsicatie???????..........dar de la ce ?????????...........sunt foarte atenta la ceea ce maninca ,m-am gindit ca poate din cauza ca in ultimele 2zile de antibiotic am fost cu ea la plaje .........chiar nu stiu ca sa mai intimplat si-n anii trecut dar nu a avut asa ceva ........m-am gindit ca de la caldura dar daca era asa trebuia sa aibe in zona gitului si pe spate sau nu stiu ..........daca stie cineva vre-o solutie sau crema si ne-o poate recomanda .......am sunat medicul si am incercat si cu solutie de bicarbonat cum ne-a spus ,dar tot nu-i dispar .........ma gindeam sa incerc sa-i dau AERIUS??????????ce spuneti????????
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........
Juke spune:
buna fetelor
legat de dermatita lui razvan: este doar pe obrajori. il spal 3-4 ori pe zi cu ceai de musetel si il dau cu baneocid unguent de maxim 3 ori pe zi. dar nu vad nici o ameliorare. am renuntat al mai sterge pe fata cu servetele unede.
va pe toti : mamici si bebei!
Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010)
cellia78 spune:
Buna ziua!
Eu net pana acum am avut enervant de lent, spre deloc
Intre timp, Frusi a intrat pe regim, pt ca pare ca entero-viroza s-a intors ; nu pare sa fie la fel de urat ca data trecuta si sper sa plece repede; diseara avem control (iara).
La Roxana nu am mai ajuns zilele astea, nici macar nu am mai sunat-o, ca m-a terminat nervos prin ce trece Frosa; si joi avea si vaccin, pe care sper sa i-l faca....
Tocmai am vorbit cu Roxana, Carla a iesit din operatie; Roxana astepta sa se trezeasca din anestezie; speram sa fie totul bine.
Doamne ajuta!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
myhaela_25 spune:
buna fete am vorbit acum cu roxana si acum a iesit karla din operatie astepta sa o cheme la ea nu putea sa vorbeasca am sa revin dupa ce vorbesc cu ea.noi suntem bine am terminat cu antibioticul dar mai avem muscaturile .va pup pe totisi revin dupa ce mai vorbesc cu roxana .ROXANA SUNTEM ALATURI DE TINE
Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)