Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!
Raspunsuri - Pagina 3
liliana26 spune:
Multumesc,fete dragi!
Cellia,sunt bine,linistita ,parca nu-mi vine sa cred ca o sa am bebelusul meu;sper sa fiu o mama buna si sa stiu sa-l ingrijesc,sa nu fiu trista sau plangacioasa,cum mi-e firea...deocamdata profit de zilele care au ramas si dorm la greu,plus mai citesc pe net despre ingrijirea bebelusilor,daca oi retine ceva...
Daca poti sa-mi scrii pe privat,te rog mult!Cel mai teama mi-e ca am auzit ca-ti aduc copilul imediat si mi-e ca n-o sa ma ajute alea p-acolo si n-o sa stiu ce sa-i fac si mai ales cum sa-l hranesc si-o sa ma mai doara si taietura...
ralucaserban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana26 Multumesc,fete dragi! Cellia,sunt bine,linistita ,parca nu-mi vine sa cred ca o sa am bebelusul meu;sper sa fiu o mama buna si sa stiu sa-l ingrijesc,sa nu fiu trista sau plangacioasa,cum mi-e firea...deocamdata profit de zilele care au ramas si dorm la greu,plus mai citesc pe net despre ingrijirea bebelusilor,daca oi retine ceva... Daca poti sa-mi scrii pe privat,te rog mult!Cel mai teama mi-e ca am auzit ca-ti aduc copilul imediat si mi-e ca n-o sa ma ajute alea p-acolo si n-o sa stiu ce sa-i fac si mai ales cum sa-l hranesc si-o sa ma mai doara si taietura... |
Stai linistita!!!! Si eu am facut cezariana la Municipal si te ajuta asistentele, ideea este, oricum sa incepi rapid sa te pui in picioare si sa mergi, ca sa te recuperezi repede! Si chestia aste cu adusul copilului repede mie mi s-a parut terapie prin soc, dar a functionat! Cat de mare era durerea in prima si a 2a zi, atat de mare era motivatia de a alerga dupa asistente sa ii dea sa pape si sa-l schimbe. Practic ele vin, dar daca le chemi, pt sunt foarte multe mamici cu bebei. Dar dupa ce le chemi, imediat vin. Si daca ti-e rau sau pur si simplu vrei sa te odihnesti, deasupra patului sunt butoane prin care le poti chema. Urla o sirena pe acolo, de vin instant!
Deci, nu te speria din pricina asta!
Din a3a zi deja iti este muult mai bine si poti chiar sa pleci acasa....De asemenea, asistentele pentru mamici iti pot face calmante, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji! Eu le-am refuzat (mi-am facut toate calmantele date din timpul operatiei) si apoi cand am mai intrebat de calmante mi-au zis ca-mi fac injectabil in fund si nu am mai avut chef! Am zis: macar fundul sa nu ma doara, ca in rest...la maini una era impuscata de o asistenta ca nu mi-a gasit venele, cealalta avea branula, spatele ma durea de la rahie si burta ca era taiata.....deci, am preferat fara.. si am rezistat!
Stai linistita! O sa vezi ce putere o sa ai atunci, de o sa te miri!
Te pup! O sa vezi, ca Ceci o sa-ti zica acelasi lucru!
Raluca, mami de David (1.06.2009)
ralucaserban spune:
Asa....acum ca imi doarme copchilul (cu toate ca il astept din minut in minut sa se trezeasca, ca si-a dormit deja portia!) sa va mai spun despre el....De vreo 2 sapt e disperat cu un ham (l-am invatat cum face cutu-cutu si acum toate sunt ham pentru el: pisica, cainele, porumbeii, orice!)
La un moment dat ne zicea si noua tot ham, apoi a inceput din nou cu mama...Stai ca s-a trezit1
!
cellia78 spune:
Eu nu stiu cand revin cu povestile, ca s-a trezit bulina.
Ii dau sa pape, ne jucam nitel si mergem la dna dr sa o vada si sa decida. Revin cand pot mai tarziu!
Liliana, Raluca a zis bine; chiar nu ai de ce sa-ti faci griji! Dar revin si-ti povestesc tot ce vrei tu sa stii!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
ginye55 spune:
Corina...ai nimerit-o.
Fetelor...fi-miu s-a pricopsit cu o frumoasa enterocolita! E la regim...lapte fara lactoza, pilaf, branza, banana, paine prajita...mai ziceti voi ca nush ce sa-i dau de regim.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
liliana26 spune:
mersi mult de tot,raluca!
ai vostri au putut sta cu voi?bine,la mine vin sotul si soru-mea cu mine la buc,dar m-ar ajuta mult sa stea cu mine...cineva mi-a zis ca i-au lasat-o pe mama ei noaptea,contra cost...
bine,fiecare chestie am inteles ca se face contra cost ca asa sunt invatate asistentele
corina_tutza spune:
Flori si noi la fel...eneterocolita...Vlad.Mi-a spus dimineata ca-l doare burtica, si pe seara o stare subfebrila, inca nu au aparut scaunele proaste dar sunt sigura ca asta este. Deja trebuie sa schimb meniul. Vroiam sa fac ciorba de pui si pulpe la cuptor. O sa fac supica si orez cu legume. Mai merge mar copt, simplu sau amestecat cu orez, covrigei, supa de morcovi cu ceva mai multa sare, carne de pui la gratar.Off, sper sa nu ia si Radu ca este de rau, doi copii bolnavi. Are voie branza? Eu stiam ca nu trebuie dat nici un fel de lactat, dar daca stau bine sa ma gandesc lui Radu nu-i dau branza pentru ca se constipa. Sper in cateva zile sa-si revina copiii nostri, nu suport sa-i vad bolnavi.Off inca o data...am noroc ca-i place la nebunie orezul ca altfel la cat este de mofturos...chiar fugeam de acasa
Cecilia, ce facusi la doctor?
corina_tutza spune:
Am uitat sa intreb...cum s-a manifestat la voi enterocolita? A varstat, a facut temperatura? Mi-ai spus ca are scaun prost, dar in rest este ok, mananca bine si este vioi.Poate este o forma mai usoara, asa cred ca este la Vlad.O sa vad maine, sper sa o gasesc pe doamna doctor.
Gata... merg la culcare, sunt franta, ma omoara caldura asta.Noapte buna fetelor!
ralucaserban spune:
citat din mesajul lui liliana26 mersi mult de tot,raluca! ai vostri au putut sta cu voi?bine,la mine vin sotul si soru-mea cu mine la buc,dar m-ar ajuta mult sa stea cu mine...cineva mi-a zis ca i-au lasat-o pe mama ei noaptea,contra cost... bine,fiecare chestie am inteles ca se face contra cost ca asa sunt invatate asistentele |
Iubita, atunci cand am nascut eu era in reparatie aripa a3a a spitalului si nu erau locuri mai deloc!(tin minte ca eram transpusa de frica, citeam pe forumuri despre nasterea la Municipal si ultimile mamici care intrau erau bucuroase ca au avut locuri sa le cazaze si ca nu le trimiteau la alte spitale. Erau, ce-i drept si mamici care nu aveau cum sa nasca acolo si le trimiteau la alte spitale...in fine, totul a fost bine. Depinde si de doctorul cu care nasti!) Asa ca era o aglomeratie de nu mai stiai de tine! Toti vizitatorii erau mai intai mustruluiti si abia apoi le dadeau drumul cu halate pe ei...mai greu! Acum, daca totul a revenit la normal (dupa un an si 2 luni cred ca e gata si aripa aia si data in functiune!) poate ai avea norocul asta!
Dar iti spun, nu te nelinistii despre asta, la fel as fi vazut si eu lucrurile inainte de nastere, nu puteam concepe sa fiu singura acolo, fara ajutorul sotului. Dar atunci o sa se desfasoare totul cu o repeziciune, de nu mai ai timp sa mai te sperii sau sa te mai gandesti la altceva. Plus ca o sa vezi ca toate mamicile sunt la fel de singure ca tine si totul o sa ti se para normal!
Iti inteleg frica de spitale, nici eu nu am avut nici o operatie pana la cezariana si de stat in spitale nici atat, dar dupa ce am fost internata, m-am adaptat rapid. Totul s-a desfasurat repede si imi venea natural tot ce faceam acolo. Plus ca au reguli strice, vin asistentele mai mereu prin camere, vin multe infirmiere pentru schimbatul cearceafurilor si pentru a face curatenie, este cineva tot timpul pe-acolo!
Gata, am plecat la nani!
Sper sa pot intra si eu maine sa va mai povestesc despre nazdravanul meu!!!!!!!!!!!!!!
Noapte buna mamici si bebei!
ginye55 spune:
citat din mesajul lui corina_tutza Am uitat sa intreb...cum s-a manifestat la voi enterocolita? A varstat, a facut temperatura? Mi-ai spus ca are scaun prost, dar in rest este ok, mananca bine si este vioi.Poate este o forma mai usoara, asa cred ca este la Vlad.O sa vad maine, sper sa o gasesc pe doamna doctor. Gata... merg la culcare, sunt franta, ma omoara caldura asta.Noapte buna fetelor! mami de Vlad MIhai si Radu Stefan |
Exact...decat scaun prost. Este o forma usoara...macar atat. Al meu tolereaza si branza si iaurtul. Doar la lapte reactioneaza urat burtica. L-am trecut pe lapte fara lactoza. Stiu ca sunt bune si pastele cu branza la cuptor, painea prajita cu unt...altceva nu-mi mai pica in cap.Asta iti mai lipsea acum. Pune-l pe picioare pe Vlad zilele astea.
Pup!
Cecilia poate mai vii tu cu ceva idei...stiu ca si voi ati fost la regim.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)