Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna mersi ceci ca ne ti la curent cu stirile sper ca se simte bine si ea liliana si bebelul sa dea domnul sa fie sanatosi amandoi si sa se bucure de el si sai traiasca

Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Buna ziua, dragele mele! Intru repejor pentru ca am doi copii bolnavi, o sa revin cand se mai pun pe picioare.
Nu vreau decat sa urez recuperare grabnica Karlitei.Pentru Liliana, sa-ti traiasca puiutul si sa va bucurati de el.
Nicoleta deci voi urmati la operatie, nu pot decat sa -ti spun ca sunt alaturi de voi, forta multa mami!
Va pup pe toate si pe toti bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bine mai Corina... iar te "lauzi" cu din astea nefacute... Ce au puii? Te sun maine...tine aproape.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Multumin mult fetelor k ati fost alaturi de noi...imi venea sa plang kand am citit aici k mereu intrebati de noi...si Ceci cu Mihaela va tinea la curent cu totul....ce de prieteni mi-am facut yo cu netul asta.
Deci ...Ceci a fost pe la noi.Super de gasca ..vorbeam de park ne cunosteam de cand lumea:)...e o o dulceeeeeeeeeeeee....si de Frusi ce sa zic....as pupa-o non stop...abia acum realizez k nu am luat-o in brate...nu stiu cum am reusit performanta asta...dar uitandu-ma in urma....imi dau seama cat de aiurita am fost in zilele cat am stat acoolo.Am uitat masina deskisa cu usa la maxim si am plecat in salon...curtea plina de tigani si nu ne-a lipsit nimic...cand s-a dus cip la masina sa pice pe spate...a crezut ca ne-a spart-o...si ink alte multe boacane de care stau si ma mir...deci am fost foarte aeriana,obosita si stresata la maxim.
Asa ce sa va mai zic....D-na dr o o femeie jos palaria....imi place mult cum a iesit operatia!Nu imi vine sa cred....stiam k o sa oiasa bine dar aveam si frik,era normal...pe toata lumea indemn sa se duk acolo...si o spun din tot sufletul...asistentele toate niste tipe super ,curat...m-am simtit bine!
Scriu in viteza k am o gramada de treaba...si nu era frumos din partea mea sa nu vin sa va povestesc.Nu stiu ce sa mai zic..ma intrebati voi si va raspund cu placere.
Liliana felicitari pt bebelin!!!Abia asteptam sa vi acasa sa ne povestesti!Sa va traiasca!
Aaaa era sa uit....a venit si Raluk cu ala mic la d-na dr si a trecut si pe la noi...o dulceatza mik si scumpa...si radea asa frumos la noi..imi venea sa il pap!
Va pop dulce!Si ink o data multumesc k ati fost alaturi de noi!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

La ce spital e Lili???????Sper k nu la Giulesti....Doamne am o stare....imi vine sa plang.Au murit deja 3 bebelusi de la explozie...:((((((((((((sper k nu e acolo si ea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juke spune:

buna fetelor!
ma bucur nespus ca a iesit bine operatia karlei. si felicitarie lilianei pt bebelul ei, sa ii traiasca. ma bucur cand vad ca se mai intampla lucruri bune. va pe toti sai ne mai auzim.

Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Liliana nu e la Municipal?

Doamne ce tragedie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Liliana e bine, Slava Domnului!

Liliana a nascut la Spitalul Universitar, fost Municipal.

Sper din suflet sa pot ajunge la Ioana maine si deci si la Liliana.

Din ce am inteles de la sotul Ioanei, si la Universitar se precipitau lucrurile, se vorbea de adus si acolo gravide, lauze si bebei din Giulesti; incercau sa gaseasca solutii sa le faca loc si celor din Giulesti la ei.

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralushka spune:

Roxa bine ai revenit! Ma bucur ca ati ajuns acasa si ca a iesit totul bine ( si ca ti-a placut de Danutu' meu)! Felicitari proaspetei mamici, Liliana sa-ti traiasca puiul!
Noi avem ceva probleme cu scaunul, face de 5-6 ori pe zi si foarte moale;luam smecta si faina de orez, altceva nu mi s-a mai spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor...am mai descoperit un dintzoc in gurita la Edi. Din pacate e f prost iesit. E vorba de dintele care ar fi tb sa iasa unde are gingia fisurata. A iesit unde se imbina palatul cu gingia, fix pe operatie. Mi-e f frica sa nu forteze locul si sa nu se desfaca operatia. Nici nu vreau sa ma gandesc ca ar tb sa mai treaca printr-o alta operatie....

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput