Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!
Raspunsuri - Pagina 13
iulyana spune:
buna ziua !!!!!!am nevoie si eu de o informatie ca vnu pot lua legatura cu doctora mea .............nepotica mea de numai un anisor de aseara este internata in spital si nui face nimic saracuta tot ce maninca vomita .........sa fie oare din cauza ca a schimbat clima?????ITALIA .......ROMANIA???????ajutatima cu un sfat ca eu nu mai stiu decit de metroclopramid ..................exista altceva mai bun??????
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........
myhaela_25 spune:
buna la toata lumea si LA MULTI ANI!SI TOT CE VA DORITI,SANATATE,FERICIRE SI IUBIRE pt cei care isi sarbatoresc astazi ziua numelui.
iuliana s-ar putea din cauza climei sa pateasca asa la fel pateste si sora mea cand vine cu cel mic din anglia dar ii trece in cateva zile nu stiu nimic mai bun ca metroclopramid care sa mearga la copii.
ceci ai mai vb cu roxana ?ce mai face ?eu nu am mai vorbit cu ea de vineri.la toata lumea
Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)
roxa82 spune:
Feteloooooooooor am ajuns acum acasa...sunt rupta.O dam pe Karla in primire lui tata si mama si noi ne culcam.Revin sa va povestesc si sa citesc din urma ....k ati scris frate o gramadaaaaaaa.:))))))va pop...ma culc k pic!Suntem bine....super bine:)
myhaela_25 spune:
bine venisi fata sa vi sa povestesti totul va pupam si vorbim.noapte buna
Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)
NicoletaZ spune:
Liliana, mult curaj! Sunt sigura ca va fi totul bine. Mai ales ca poate va ajunge si Cecilia pe la tine. Sigur te va incuraja. Chiar imi pare rau, Cecilia, ca nu ne operam si noi in Bucuresti sa te pot cunoaste.
Roxana, bine ati revenit.
Noi astazi am fost sa vorbim cu o anumita d-na dr. anestezist despre care am auzit numai lucruri bune (anestezie la copil in varsta de 8 ore, anestezie la operatiile fetitei Elenei). Ne-a spus ca nu este o treaba usoara, ceea ce stiam deja (va trebui intubata si, cum are despicatura a palatului, va fi destul de dificil). Dar ma bucur ca va face ea anestezia, pentru ca are experienta si a fost si la o specializare in Anglia impreuna cu dr. Albean ( dr.-ul chirurg care o va opera pe Ilinca) tocmai pentru operatii la copii cu astfel de malformatii.
Maine pregatesc si eu bagajele si poimaine ne internam. D-na dr. anestezist vrea sa ii faca analize si ecografiile sa fie facute de o anumita d-na dr. Deci nu cred ca voi mai avea timp decat dupa operatie sa mai intru.
Va multumesc pentru sustinere. Si sa dea Domnul sa fie totul bine. Poate ca suna ca o lasitate, dar as vrea sa ma culc marti seara si sa ma trezesc joi si sa mi se spuna ca totul este bine. Dar trebuie sa imi sustin micuta cu orice pret. Ea este tot ce am mai scump pe lumea asta.
cellia78 spune:
News alert :
Liliana a nascut!
E ok, din ce mi-a zis Ioana (cred ca vor fi colege de salon ); acum 10 minute era deja cu bebe la Terapie Intensiva; bebe e ok; pare sa fie doar buza la bebe.
Liliana, cand vei citi, sper sa nu te superi pe mine ca am anuntat eu!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
ginye55 spune:
Liliana felicitari! Sa-ti traiasca minunea si tie refacere rapida! Te asteptam sa ne impartasesti primele impresii ca proaspata mamica!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)