Aspirante optimiste > 20 ani (546)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetelor , hemisuccinatul se da pt maturarea plamanilor la bb.....sper sa nu ma insel

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

pentru asta este si nu inteleg de ce nu i-a facut mai demult asta cand clar exista riscul de nastere prematura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Buna. Voi vrea si eu in viitor, nu prea apropiat, un bebe 2, insa ma intreb daca printre mamici au fost mamici care au avut o nastere prematura si apoi una la termen, sau macar mai apropiata de termen. Am postat si pe alt topic, dar acolo nu am primit un raspuns si vazand ca pe acest topic este o activitate intensa m-am hotarat sa va scriu, sper sa nu va suparati.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo fetele

la mine mai rarutz ca de bebe nu mai are astampar
bine ati venit fete noi si eu ca si voi vreau pe prima pagina

paulapor - nu stiu sa-ti raspund

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

paula
eu cu sotul stam in Carei,am vazut ca esti din Satu-Mare
am citit povestea ingerasului vostru si m-a emotionat pana la lacrimi
noi,in noiembrie 2007 am pierdut fetita noastra,la 27 de sapt de sarcina,nu avea nici un rinichi,noi nu am vazut-o,dar a fost mai bine ca nu am vazut-o ca era si mai greu,oricum a fost,
mi-a luat ceva timp sa-mi revin,vreo 2 ani
si acum incercam din nou sa avem un bebelus,
va doresc multa putere sa treceti peste aceasta tragedie si sper sa va binecuvanteze DD cu un bebelus sanatos

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Paulapor am citit si eu povestea ingerasului tauNici nu-mi pot imagina prin ce treciSa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste acest moment urat si sa o odihnesca in pace pe micutza
Nu stiu sa-ti raspund la intrebare din pacate
Paula
Raluci

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Paulapor, suntem alaturi de tine!

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Paulapor mama a nascut un baietel la 6 luni, a trait doar 3 zile, apoi a avut 2 copii perfect sanatosi. Doctorii te pot lamuri mai bine oricum.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Neata fetele!
Sotul nu si-a facut inca spermograma, o sa mergem miercuri. Si in Z21 o sa-mi fac si eu progesteronul adica lunea viitoare.

sa devin !

Multumesc de urari!

Sper sa iasa bine analizele, dar si daca nu ies ok, nu e grav. Vreau sa zic ca la noi spermograma nu arata prea bine iar mie progesteronul mi-a iesit ok. Totusi in luna in care am luat duphaston (10 zile dupa ovulatie) s-a si produs minunea. Doctora stia ca am progesteronul ok dar a zis sa incercam 3 luni si cu duphaston pt ca este progestativ (ajuta la fixarea unei eventuale sarcini) si nu face nici un rau. Si a fost bine din prima luna.

Va tin pumnii.

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Cosmy , F frumoase pozele din vacanta (daca nu ti-am spus deja si am uitat)

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulapor

Buna. Voi vrea si eu in viitor, nu prea apropiat, un bebe 2, insa ma intreb daca printre mamici au fost mamici care au avut o nastere prematura si apoi una la termen, sau macar mai apropiata de termen. Am postat si pe alt topic, dar acolo nu am primit un raspuns si vazand ca pe acest topic este o activitate intensa m-am hotarat sa va scriu, sper sa nu va suparati.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

stiu ca nu e bine sa povestesc despre viata altcuiva,dar am sa iti spun de o prietena de a mea care a nascut la 28-29 de sapt. Toata sarcina a fost cu iminenta de avort,a facut si amnio pt ca tt-ul i-a aratat 1:65 pt sindromul D. A nascut o fetita mica,s-a mutat efectiv la spital pt a o alapta din 3 in 3h,acum dupa 1 an jumate(M e nascuta in ianuarie 2009),e o fetita strengareata care are o surioara f santaoasa cu sarcina dusa la termen de 38 de sapt.

Dumnezeu e sus si te va ajuta!!!Va fi bine!

Mergi la inceput