Aspirante optimiste > 20 ani (546)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetele

mai intru pe la voi sa mai aflu vesti despre nike si bebele ei....saracuta....nu pot sa cred ca au trimis-o acasa...
pup fetele aspirante si pe cele gravidoase

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Katy,Nelia

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mesaj de la nike

m-am internat. bb e mai bine dar nu e hemisuccinat in tot spitalul, ceea ce e rau.eu sper si sunt sigura ca va fi bine. perfuzii si hemi cat se poate de mult.nike

ce e hemisuccinat????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Bebelu habar n-am ce inseamnaOricum cum a zis Anca daca bb nu are lichid nu e bine.Bine macar ca e sub supraveghere
Joann burtica cu gemenase

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor , hemisuccinatul se da pt maturarea plamanilor la bb.....sper sa nu ma insel

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bebelu ma bucur ca ai inceput sa-l simti pe bebe, cred ca e superba senzatia. Ce frumoasa e rochita! O sa fii o nasica
Roxy concediu placut!
Kitty eu sunt in Z14, deci ne vom testa amandoua in aceeasi perioada,poate o fi cu
Nike sper ca esti bine. Sunt socata, de ce au trimis-o acasa... Nu poate sa incerce int-un alt spital...
Joy, ma bucur sa te revad. Iti spun cu intarziere,, eram inconcediu cand a fost ziua ta, m-am tinut sa nu uit. Sarcina usoara in continuare!
Sherbi, sarcina usoara si la termen!
Cosmi
Pup toate fetele!

sa devin !

Mergi la inceput

Bibitica poate e de la implantare, Doamne ajuta!
Ma bucur ca Nike sta sub supraveghere, Doiamne ajuta sa fie bine!
JoAnn

sa devin !

Mergi la inceput

fetele, ma duc sa bucataresc.

sa devin !

Mergi la inceput

Katy spor la bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

neata

o sun acu sa vad cum mai e

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mai bine o sfatuiesti sa fuga la spital si sa insiste sa o interneze.
O prietena a patit asa anul trecut si au internat-o de urgenta, i-au dat antibiotice si mulllteee perfuzii, f multe lichide ca sa compenseze cumva lichidul pe care il pierdea. Au reusit sa-l mai tina pe bb inca 3 sapatamani. Dar nici vorba sa o trimita acasa. Trebuie sa iti si impui vointa in fata lor. Trebuia sa refuze sa plece acasa.

Mergi la inceput