Pro si contra produse teleshoping - experiente

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

mi-am comandat dispozitivul de vopsit. vine in 20 de zile. ei spun ca dureaza asa mult fiindca au multe comenzi.... ma rog, eu vreau sa zugravesc in camera fetitei si..sper sa nu faca prea multa mizerie si sa vopseasca si tavanul. nu sunt convinsa ca face asta, ei spun ca vopseste orizontal,da'nu stiu daca orizontal in sus. va tin la curent, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Eu am dubletta si cutitele ProV, sunt foarte multumita de amandoua.

De tigaia asta chiar nu mi s-a lipit niciodata nimic si se curata extraordinar de usor si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

eu am gasit pana la urma caserolele ,sunt de la Mediashop,nu de la teleshop.Le-am comandat ca macar daca nu sunt ok le pot returna in 10 zile.Am dat comanda marti,sa vad cand vor veni.
si pt faianta si altele prin casa,m-am gandit la
http://www.top-shop.ro/monster-81298-1162-pc.html?main=householdkitchen&ils=10&irp=3&pcs=2
si o sa il iau daca o sa imi ziceti careva ca isi merita banutii

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna,

aparate cu ultrasunete, contra gandacilor, rozatoarelor etc, are cineva?
am vazut reclama la tv, dar pe net e mai ieftin.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ma tenteaza mopul h2o, dar pt a-l folosi cu precadere la curatat covoare.am niste covoare din lana absolut imposibuil de curatat.Asta ar fi ultima tentativa de a gasi o solutie eficienta pt curatarea lor, altfel le arunc si cumpar altele.Orice scama se vede de la un km, iar daca nu aspir o singura zi si nu curat cu peria temeinic arata de parca nu ar fi fost curatate de o luna.Prin urmare ma intereseaza cat de eficient este acest mop in curatatul covoarelor. Multumesc

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

[quote]citat din mesajul lui herra

buna,

[/quotte]

nu e bun de nimic, mai era un sub. unde s-a mai discutat...

gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

mie mi-au venit caserolele Allways fresh...sunt altceva fata de ce am vazut pe galeria comerciala de la carrefour Colentina,la 77 ron 5 caserole.Am pus sambata seara niste banane in una si restul de banane le-am lasat afara.Cele din cutie inca sunt exact asa cum le-am pus,nicio pata,si cele lasate afara sunt pline de pete.Asadar,sunt multumita de achizitionarea lor.Acum vreau "pinguin" cu abur pt faianta/gresie dar multa lume m-a descurajat.Aveti careva experiente pozitive cu el?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luminita, din pacate de descurajez si eu. Nu e bun de nimic pentru ca nu are putere. Fasaie niste abur si atat, nu face nici o branza. Cel putin in nici un caz ca in reclama.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizylatino74 spune:

Salutare !Eu sunt ,mama a 3 "dracusori",Robert,William si Rebecca.Casa e mare si ,normal,e treaba multa de facut in fiecare zi,dar problema mare e mizeria care se aduna in fiecare zi pe covoare,gresie si mai ales petele de pe covoare pe care ,fara sa se chinuie prea mult,cei trei spiridusi reusesc sa le combine in fiecare zi.Intrebare: Mopul H2O e intr-adevar atat de performant pentru a curata covoarele si a sterge de pe paviment toata mizeria,chiar si cea mai dificila(ex:ulei,marmelada,nutela)?
Eu locuiesc la 50 m distanta de mare ceea ce nu e numai foarte romantic sau convenabil pt copii,dar aduce in casa si mult nisip ,umiditate "sarata" si praf.Cam asta cu problema mea.
Multumesc tuturor ce imi vor raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra

buna,

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

se pare ca nu e bun...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154543

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput