Pro si contra produse teleshoping - experiente

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

De aparatele de vopsit gen Pain zoom stie cineva?

ma intereseaza si pe mine. Am vazut azi reclama si tare mi-a placut cum face (in reclama ca "pe viu" nu stiu )

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

danaalex, nu are cutit. Am vazut tarziu intrebarea ta...

In storcator bagi fructele intregi. Trebuie doar sa scoti samburi mari de la fructe gen caisa, piersica, pruna, sa cureti portocalele de coaja si sa rupi codita la mar.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am luat www.tvproducts.ro/maruntitor-magic.html" target="_blank">maruntitorul magic pentru sora mea. nici gand sa taie orice, ca in reclama, cartofii sunt prea tari si nu face fata, rosiile le strorceste. e bun doar pt legume fierte, la salata beuf

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

euam luat razatoarea Borner, setul de cutite minune si nu mai stiu ce lichid minune pentru masina, care acopera zgarieturile. 100% multumita

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sotul meu a cumparat scaunul de masaj, l-a probat, functiona, dar cind sa-l puna in masina era mai mare sezutul decit scaunul de la masina. Asa ca ne-am dus sa-l dam inapoi ca scria pe factura ca poti sa-l returnezi in 10 zile lucratoare. Cind s-a dus, fetele de acolo au inceput sa dea din colt in colt, cum ca doar pt. produsele cumparate on line e valabila returnarea, etc., ca sa mergem sa vb cu nu stiu cine, nu stiu unde. Doar ca noi trebuia sa plecam in CO, asa ca am ramas cu scaunul, care in particular nu e bun de nimic (poate doar sa te incalzesti cu el, dar mie nu-mi trebuie pentru asa ceva). Face un zgomot infernal si nici nu maseaza cine stie ce.
Dupa acest incident am hotarit ca sint niste neseriosi si NU MAI CUMPAR NICIODATA NIMIC DE LA TOPSHOP si le fac reclama negativa unde pot.

Imi pare rau ca nu am avut timp sa-i reclam la protectia consumatorului.

Karina si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Saltele Dormeo Memory, le-am cumparat anul trecut nu le-am folosit ca le-am luat pentru alta locuinta , sunt bune ca aspect, dar nu poti sa dormi pe spate ca te doare groaznic spatele, salele. Acelasi lucru pateste si sotul meu si alte 2 cunostinte de ale noastre, care ma injura ca le-au cumparat ca ne-am cumparat si noi.
Efectiv nu mai poti sa te dai jos din pat, daca ai facut imprudenta sa te intinzi pe spate. Ce Dumnezeu sa facem, au garantie 15 ani, arata bine, dar ne nenorocim spatele . Si nu suntem supraponderali eu am 60 de kg, sotul 80. Am dat o groaza de bani, chiar va rog sa ma indrumati cum sa procedez ca vrea sa le dau inapoi, ca sunt in perfecta stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta

Saltele Dormeo Memory, le-am cumparat anul trecut nu le-am folosit ca le-am luat pentru alta locuinta , sunt bune ca aspect, dar nu poti sa dormi pe spate ca te doare groaznic spatele, salele. Acelasi lucru pateste si sotul meu si alte 2 cunostinte de ale noastre, care ma injura ca le-au cumparat ca ne-am cumparat si noi.
Efectiv nu mai poti sa te dai jos din pat, daca ai facut imprudenta sa te intinzi pe spate. Ce Dumnezeu sa facem, au garantie 15 ani, arata bine, dar ne nenorocim spatele . Si nu suntem supraponderali eu am 60 de kg, sotul 80. Am dat o groaza de bani, chiar va rog sa ma indrumati cum sa procedez ca vrea sa le dau inapoi, ca sunt in perfecta stare.

Si eu mi-am luat dormeo acum 1 luna si sunt f. multumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Si eu am fost la inceput. Dormi pe spate? Mai discutam dupa vreo cateva luni.
Accept orice sfat in vederea recuperarii banilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina1987 spune:

Fetelor si eu sunt mare fan teleshopping. Am devenit fan dupa ce mi-am cumparat celebrul relax and tone si sunt foarte multumita de el.
Apoi mi-am cumparat celebrele cutite Pro V. Mai am mopul cu abur h2o, magic bulet, si acum ma tenteaza un robocif.
Norocum meu este ca am gasit un site care comercializeaza produse teleshop dar la preturi mult mai mici. la inceput am avut retineri pentru ca mi se parareu mult prea ieftine, dar chiar sunt aceleasi de la tv.
Daca imi mai imparte cineva "pasiunea" site-ul este acesta:

http://teleshopping-canal.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Noi de la teleshoping nu am luat decat aspiratorul Rovus,care functioneste bine mersi,de 4 ani,i-am schimbat doar filtrele,pe motiv de ros catelul la ele(am lasat rezervorul in curte pe masa sa se ususce).
Acum tare ma mananca undeva sa iau caserolele acelea verzi,care pastreaza prospetimea....oare cum or fi?Am vazut si la un stand in carrefure Colentina,erau 77 ron 5 caserole,dar pareau fff normale,simple,dintr-un plastic ordinar,asa ca am zis ca mai bine le comand,ca in cazul ca nu isi fac treaba,le pot inapoia in 10 zile(sau nu?chiar,a inapoiat cineva produsele si si-a primit toti banii inapoi?)
le-am cautat pe site si nu le gasesc pe top-shop.ro,in schimb am gasit ceva pe site-ul dat de alina1987,la 39.99,dar astea par patrate,cele vazute la 77 ron erau dreptunghiulare,la fel cu astea,care sunt 29 ron
http://www.pretul-corect.com/casa+si+gradina/stay+fresh+green+containers/produs-71
care or fi originalele?.
si pt ca am o gramada de faianta de curatat,m-am gandit si la magadoanta asta

http://www.top-shop.ro/mopul_aburi_mana_clean_maxx-92372-1162-pc.html?main=householdkitchen&ils=10&irp=33&pcs=2

oare o fi ok?O aveti careva?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput