Sportul si gradinita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Scuze pentru off-line
Imi poate recomanda cineva o scoala de dans la care sa o duc pe pitica mea care are 4 ani si un pic? Daca se poate in zona IOR, ca sa imi fie mai usor sa o duc. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sorana, si dansul facut cu regularitate e sport. Important e sa se miste, nu conteaza cum se cheama.
Eu am doi baieti. Cel mare e innebunit de sport, cel mic nu vrea sa mearga la karate cu cel mare (ca oboseste), asa ca pana descopera ce ii place (are acum 5 ani) face de toate: mergem la piscina cel putin o data/saptamana, merge cu bicicleta si am descoperit ca ii place f mult pe munte, a bagat in vara asta trasee de pana la 5 ore de mers zdravan pe munte (cu urcat pante abrupte). Nu toata lumea trebuie sa faca performanta, important e sa se miste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Sorana, si dansul facut cu regularitate e sport. Important e sa se miste, nu conteaza cum se cheama.
Eu am doi baieti. Cel mare e innebunit de sport, cel mic nu vrea sa mearga la karate cu cel mare (ca oboseste), asa ca pana descopera ce ii place (are acum 5 ani) face de toate: mergem la piscina cel putin o data/saptamana, merge cu bicicleta si am descoperit ca ii place f mult pe munte, a bagat in vara asta trasee de pana la 5 ore de mers zdravan pe munte (cu urcat pante abrupte). Nu toata lumea trebuie sa faca performanta, important e sa se miste.

Anya

Ai dreptate.
Iar eu sunt usor rautacioasa cu fi-mea. In realitate ii place ski-ul si patinajul (inclusiv role), recent a "descoperit" mersul pe bicicleta ... plus dansul regulat ... nu-i chiar asa rau

Tisina iti trimit acum pm, scoala "noastra" e chiar langa ior.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna04 spune:

eu imi voi inscrie fetita la balet in aceasta toamna ,are 4ni si 2 luni si cred ca este o varsta destul de buna pt a incepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Scuze pentru off-line
Imi poate recomanda cineva o scoala de dans la care sa o duc pe pitica mea care are 4 ani si un pic? Daca se poate in zona IOR, ca sa imi fie mai usor sa o duc. Multumesc!

Tisina

La Lic.Dante Aligheri, in spate la strandul titan, se tin curusuri de dans, miercurea de la 18 si vinerea de la 17.30, pe prof o cheama Adriana.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Intamplari din stuphttp://albinutzza.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Albinutzza

Citat:
citat din mesajul lui

Scuze pentru off-line

La Lic.Dante Aligheri, in spate la strandul titan, se tin curusuri de dans, miercurea de la 18 si vinerea de la 17.30, pe prof o cheama Adriana.

1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Albinutzza

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Scuze pentru off-line

Tisina

1 Februarie 2007

Acelasi club il recomandasem si eu (pe pm)

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput