Sportul si gradinita
Raspunsuri - Pagina 3
Tisina spune:
Scuze pentru off-line 
Imi poate recomanda cineva o scoala de dans la care sa o duc pe pitica mea care are 4 ani si un pic? Daca se poate in zona IOR, ca sa imi fie mai usor sa o duc. Multumesc! 
anya spune:
Sorana, si dansul facut cu regularitate e sport. Important e sa se miste, nu conteaza cum se cheama.
Eu am doi baieti. Cel mare e innebunit de sport, cel mic nu vrea sa mearga la karate cu cel mare (ca oboseste
), asa ca pana descopera ce ii place (are acum 5 ani) face de toate: mergem la piscina cel putin o data/saptamana, merge cu bicicleta si am descoperit ca ii place f mult pe munte, a bagat in vara asta trasee de pana la 5 ore de mers zdravan pe munte (cu urcat pante abrupte). Nu toata lumea trebuie sa faca performanta, important e sa se miste.
sorana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya Sorana, si dansul facut cu regularitate e sport. Important e sa se miste, nu conteaza cum se cheama. Eu am doi baieti. Cel mare e innebunit de sport, cel mic nu vrea sa mearga la karate cu cel mare (ca oboseste Anya |
Ai dreptate.
Iar eu sunt usor rautacioasa cu fi-mea. In realitate ii place ski-ul si patinajul (inclusiv role), recent a "descoperit" mersul pe bicicleta ... plus dansul regulat ... nu-i chiar asa rau
Tisina iti trimit acum pm, scoala "noastra" e chiar langa ior.
Sorana si Monica (7 ani)
anna04 spune:
eu imi voi inscrie fetita la balet in aceasta toamna ,are 4ni si 2 luni si cred ca este o varsta destul de buna pt a incepe
Albinutzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tisina Scuze pentru off-line ![]() Imi poate recomanda cineva o scoala de dans la care sa o duc pe pitica mea care are 4 ani si un pic? Daca se poate in zona IOR, ca sa imi fie mai usor sa o duc. Multumesc! ![]() Tisina |
La Lic.Dante Aligheri, in spate la strandul titan, se tin curusuri de dans, miercurea de la 18 si vinerea de la 17.30, pe prof o cheama Adriana.
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Intamplari din stuphttp://albinutzza.blogspot.com/
Tisina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Albinutzza
La Lic.Dante Aligheri, in spate la strandul titan, se tin curusuri de dans, miercurea de la 18 si vinerea de la 17.30, pe prof o cheama Adriana. Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia 1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua) Intamplari din stuphttp://albinutzza.blogspot.com/ |
Multumesc mult!

sorana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Albinutzza
La Lic.Dante Aligheri, in spate la strandul titan, se tin curusuri de dans, miercurea de la 18 si vinerea de la 17.30, pe prof o cheama Adriana. Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia 1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua) Intamplari din stuphttp://albinutzza.blogspot.com/ |
Acelasi club il recomandasem si eu (pe pm)
Sorana si Monica (7 ani)