Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

La multi ani Roxxy.

La multe lunite Raisa, Teo si Paul.

Kiki ce ma bucur ca mai avem vesti de la tine. Eu intotdeauna m-am minunat cum faceti voi fata, mamicile cu gemanuti. Trebuie sa fie foarte greu dar si frumos in acelasi timp.

Mada am vazut ca ai un vorbaret acolo.

Selen sper sa iti mai revii.

Alex ms ca ai schimbat parola dar poate ti se face mila si de mine si mi-o dai. Ms.

Lali ma bucur ca esti alaturi de noi.

Delia ma bucur ca nu sunt singura care il mai lasa sa planga cate un pic dar efectiv uneori nu mai pot.

Irina sper sa te simti bine azi si sa nu mai repede Andrei episodul de noaptea trecuta.

Diamar a mancat cel mic ceva de pe tava?

Kiki, Kawa sa stiti ca si al meu se intoarce pe toate partile cand il schimb. Bine, eu si acum ii fac ziua baita in lighean asa ca la noi in casa e piscina mereu. Si urla cand il scot din apa si apoi cat il imbrac. oooooffff. Dar se maresc ei.

Techila, frumos loc de joaca. Noi cand il incercam:)?

Danutza tu ce mai faci?

Anomis, Uve, ICS-ggggg, Moni_iulia nici de voi nu mai stiu nik. Poate ne mai faceti o vizita? Eventual o poza ceva?

O duminica placuta in continuare.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Daca v-ar placea sa va admiram poate ne dati si noua parola de la mail.Multumim.

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!Sa fiti sanatosi puilor ,sa cresteti mari si sa va bucurati familiile!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Cine se indura de mine cu parola?
Monikus, in mana a luat cartoful dar nu a mancat nimic. A avut si un scaun apa cu mucus si acum i-am facut un ceai de menta. Ai intrat, ai spus cate ceva pt fiecare dar nu ai spus care mai e starea lui Rares.
Selen, ai luat carut fetei?
Delia si-ti urez multa rabdare. Sa vezi ce boierie o sa fie pe tine cand vine buni.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ola fetele

Noi am avut pana azi la pranz niste musafiri care au un stil de viata muuult diferit de al nostru, deci...cu cat voiam sa fac lucrurile sa fie mai bune cu atat parca iesea mai nasol. Oricum probabil ca eu sunt vreo exagerata si incerc sa fac lucrurile fara vreun dram de lejeritate dar...nu cred ca mi-ar placea sa fiu altfel. Asa ca am constientizat ca am o familie perfecta chiar daca pana acum parca mereu mi se parea ca ceva-ceva nu-i chiar in regula.

Sa revenim la ale noastre

La Multe Lunite sarbatoritilor nostri de astazi si un special pentru Paulica cel fara Frica.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Cine se indura de mine cu parola?
Monikus, in mana a luat cartoful dar nu a mancat nimic. A avut si un scaun apa cu mucus si acum i-am facut un ceai de menta. Ai intrat, ai spus cate ceva pt fiecare dar nu ai spus care mai e starea lui Rares.
Selen, ai luat carut fetei?
Delia si-ti urez multa rabdare. Sa vezi ce boierie o sa fie pe tine cand vine buni.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Eu m-as indura de tine sa iti dau parola dar nu o am nici eu.

Cat despre Rares, nu am mai zis pt ca zilele astea am fost mai activa un pic pe forum si am mai zis eu cate ceva.

Pai Rares e un mare smecher. E un alintat si jumatate. Toata lumea il ia in brate, il pupa, il gadila si el cand ramane numai cu mine face show pt ca nu are cine sa-l distreze pt ca eu obosesc la un moment dat. Mananca bine, azi chiar i-am dat orez cu legume si cu cod. Era un castronel de 200gr din Auchan gata preparat. Eram curioasa daca mananca pestele. Spre surpeinderea mea l-a mancat pe tot. AAA si era si cu bucatele in el de unde Raresica nu manca decat foarte pasat, adica crema de crema. E din ce in ce mai activ. Vrea plimbat de manute toata ziua. Mai sta cate putin si in premergator asta pt ca nu vrea sa busileasca deloc. Cul il pui pe burta cum incepe sa urle. Cu somnul suntem la fel de prost. Inca avem treziri din jum in jum de ora sau ceva mai bine, din ora in ora. Cam atat despre Rareselul.

Pup fetele si baietii nostri dragi.

Edit: Incearca niste biotics baby (e ceva pt flora intestinala) pt scaunele mai moi. La noi a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Inca o intrebare cam cat lapte beau ai vostri pe zi?(scuze daca ati mai discutat asta odata)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Inca o intrebare cam cat lapte beau ai vostri pe zi?(scuze daca ati mai discutat asta odata)

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009)

In jur de 450 de ml in 2 mese seara si dimineata

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Multumesc de raspuns...asa beau si ai mei max 500 ml pe zi in 2 mese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009)

Al meu bea cam 400ml adica 200ml dimi si 200ml seara. Uneori daca nu reusesc sa il adorm la pranz ii mai dau si atunci cam 100ml dar asta pe langa mesele de cate 200gr de fructe, legume si iaurt/cereale. Pup.

Diamar ai incercat sa ii amesteci cate o leguma pasata cu putin iaurt sau chiar lapte praf? Poate merge asa. Rares mananca cam orice dar am auzit ca uneori ii determini pe bebei asa, amestecand cu lapte praf leguma.

Mergi la inceput