Strumfi de iulie-august 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Stefania, felicitaaaaari sa-ti traiasca Rafael si sa fie sanatos si Catarina asemeni iar tu sa te refaci cat mai rapid.

La multi ani Andrei , mychy sa-ti traiasca feciorul frumos si strengar

La multi ani Kevin de nikole, fericire va dorim

nma sa stii ca devin paranoica, trimit pe adresa comuna daca imi si spuneti care este numai ca as vrea ca dupa o zi doua sa fie sters mesajul, multumesc.

Sa va povestesc cum a fost cu marea, niste prieteni au zis noi mergem la mare saptamana viitoare, haideti si voi, ok, dar nu putea sta acolo unde stateau ei, hai sa caut in alta parte, am gasit eu ceva pe net si am sperat sa nu fie vreo panarama ca totul arata bine in poze, am luat un apartament cu 140 ron/noapte eu cu Lis si parintii mei, deci am iesit f bine, zona f linistita, intre Mamaia si Navodari, am gasit si o plaja curata (ma rog, au fost si pesti morti pe care i-au strans in final) si neaglomerata, fara muzica, rareori cate un vanzator ambulant si am fost f multumiti. Apartamentul spatios, cu o mica bucatarie cu tot ce trebuie mai putin aragaz, oricum nu voiam sa gatim. Din pacate, sotul meu a venit doar in week-end, adica ne-a dus duminica si apoi s-a intors vineri noapte deci am fost fara el practic, iar el a avut o saptamana de groaza in care l-au pus sa aleaga intre diminuarea salariului cu 30% sau concedierea ca cica nu isi mai permit, sa nu mai zic altceva. Cand nu ai de ales...ma rog.
Nu mai indraznesc sa ma plang de nimic, am vazut doua familii, una zi de zi pe plaja cu tripleti de 2 ani si un baietel mai mare de vreo 7 ani si erau doar ei 2! iar o alta mama venita in parc cu 5 copii, 4 baieti facuti la cate un an diferenta si o bebelusa in carucior. Nu stiu zau, cum se descurca acesti oameni ca pareau f ok si fericiti iar noi c-un copil uneori...deci sa tac.

Alise a fost foarte fericita la mare, mai ales ca am avut prietenii cu noi, o fetita de 2 ani si-un baietel de 3, s-au jucat f frumos impreuna in general, neasteptat chiar si bineinteles ca nu mai voia sa iasa din apa dar am ramas gura casca pentru ca au trecut valuri peste Alise la propriu si ea n-a zis nici pas desi la dus era o tragedie daca ii veneau cateva picaturi pe fatza. Deci poftim schimbare, am fost f incantata ca a fost f curajoasa, a iesit de multe ori din colac si am tinut-o asa sa inoate la apa adanca, era pana la gat si zicea lasa-ma singura, totusi n-am indraznit ca se ducea ca bolovanul la fund. Vreau s-o dau la inot. Daca ne-om mai permite.

Cam asta a fost concediul nostru neprevazut pentru ca nu cred ca mai apucam Spania.

Timi am vazut pozele, sunt superbe si ai niste fete frumoase foc!

Vivela care poze, vreau si eu sa vad, trebuie sa citesc din urma, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza si felicitari stefania!!!!!!!! mama ce rapida ai fost! deja acasa???????? ma mir si eu ca vivela....sa-ti traiasca micul Rafael!

nikole, la multi ani pt Kevin!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
felicitari stefania!!sa va traiasca copii si sa fie sanatosi.
mychy,te inteleg cu iesitul din spital pe semnatura..si la mine se uitau ca la bau bau,mai ales ca fii-miu nu sugeasi altele,dar o luam eu razna,am stat de joi seara pana duminica cand am zis gata,fug daca nu ma lasa ei sa plec
la multi ani sarbatoritilor,sa fie sanatosi si norocosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani Kevin! Nikole cum mai sunteti?
La multi ani Andrei! Miky sa iti traiasca strumful .

Cygni adresa comuna e iulaug2007@yahoo.com. Din cate stiu eu nu e abonat nimeni dubios dar mai sti .... Mi-am sters si eu o parte din albume, cele ramase sunt pe privat. Oricum eu nu aveam pe picassa.
Imi pare rau ca sotul a trebuit sa aleaga intre un salariu mai mic sau disponibilizare. Din pacate cam asa e peste tot acum. Si la noi s-ar redus salariile si vin si cu o intarziera marisoara.
Vivela nu am fost pe acolo dar mi-am notat locatia. La fel ca si voi, noi preferam sa ne plimbam mai mult. Rar stam prea mult intr-un loc. Mancam unde se nimereste . In mare stabilesc un traseu dar rar il respectam.
Timi am uita sa spun ca v-am admirat pozele. Sunteti o familie foarte frumoasa .

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Felicitari Stefania. Mi s-a facut pielea gaina cand am vazut pozele, sunt super expresive. Rafael sa fi cuminte, sa papi tot lapticul de la mami din tate, sa cresti mare sanatos, voinic, voios...

Am fugit in oras pana vine caldura aia mare, am de luat ceva de la croitorie.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Felicitariiiiiii STEFANIA!
Ce repede ai nascut! Bravo! Si ce repede a trecut la san!
Rafael, sa cresti mare si sanatos sa-ti bucuri parintii si surioara!
Pupici

Ddanagh, tu urmezi la nastere! Cum te descurci cu burtica pe caldurile astea?
Pupici si Dariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania, ce poze superbe!!! Cand vad primele momente de dupa nastere mai ca-mi vine sa mai fac un bebe, doi, trei...
Si mie-mi place sistemul de la voi, ai nascut, sunteti ok, mergeti acasa. Eu am avut norocul sa stau 30 ore in spital de fiecare data, cu tot cu nastere, dar a 2-a oara m-am certat cu ei foarte mult pana sa ma lase acasa, si culmea, eram la al 2-lea copil si la particulari, deci teoretic puteau sa ma lase acasa fara probleme.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kevin si Andrei!

Stefania, mamica fericita!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani fericiti, Andrei .
Mychy, sa va traisca nazdravanul si sa va bucure in fiecare clipa .

La multi ani, Kevin .

La multi ani, Stefania, sa fii iubita, asa cadou de ziua ta mai zic si eu! .
foarte frumoase pozele.

imi merge netul in reluare, cred ca s-au topit firele de la caldura asta ...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Andrei, Kevin&Stefania!!!

Multumim pt complimente Cygni&Nma.

Anto vacanta placuta in continuare.

Vrea cineva cafa?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput