Strumfi de iulie-august 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dana, asa este, depinde mult de fiecare hotel, dar noi am luat mai multe plase la bulgari si in Albena si la Nisipuri si la Constantin si Elena si ne ajung. In Romania nu mai zic, ca stii cum e, dar la Mangalia exista un restaurant "La Mihnea" care aduce si acasa, ieftin si foarte bun, eu in Bucuresti plang dupa ei.
La greci a fost rau pana am gasit unde e bine, dar per total a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua de nastere in ultima saptamana!!! Mult noroc si sanatate va doresc.

Am tot asteptat lunile iulie si august sa se linisteasca apele si sa pot sta mai mult la povesti cu voi dar vad ca nu mi se arata. Ma biciuiesc toti de parca mi-s pe plantatie iar acasa ma iau fetele de odihnita :)

Noi de vineri am tot serbat-o pe Soph Vineri cu nasul si prietena lui, sambata excursie surpriza la zoo, duminita excursie surpriza cu trenul la malul marii intr-o suburbie a Dublinului, luni la bazin si lenevit in casa ca la micutzica ii dau dintisorii si e tot cu febra si f maraita (treziri noaptea si tot tacamul) iar joi cand intra oficial in CLUB 3 se chefuieste la cresa cu colegii.

Vacanta placuta Luna&Fam, of ce-as avea nevoie si eu de o vacanta in Fr. In ultimul timp ma trezesc dimineata gata obosita (la 6-6,30 ne dau fetele desteptarea) si mi-e si jena sa ma plang caci cel putin saptamana trecuta nu m-a trezit Say nopatea...ar fi cazul sa admit ca m-am ramolit rau de tot.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Am ajuns ieri la spital la 21.30 cu dilatatie 6 cm. A trebuit sa asteptam sa vina prietena mea ca sa stea cu fetita cea mare inainte sa mergem la spital. Am ajuns la spital, dilatatie 6 la 21.30 la 23.35 a venit pe lume baietelul nostru Rafael, 4030 gr, 55 cm. Nasterea a fost naturala in apa.

Acum am ajuns acasa, suntem in formula completa. Catarina este foarte entuziasmata, vrea sa stea numai cu fratiorul sa il tina in brate.

A bagat sanul in gura la 20 min dupa nastere. Nu am lapte dar colostru e din belsug :)

Va multumim de incurajari si va pupam pe toate

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

FELICITARI STEFANIA!!! SA-TI TRAIASCA BAIATUL, SA CREASCA MARE, SANATOS SI SA AIBA MULT NOROC!

cred ca e in extaz Catarina , sper sa fie si in continuare asa!

Sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

FELICITARI, STEFANIA!!!!!
Bun venit pe lume Rafael, sa ai o viata plina de bucurii!

ce bine ca e entuziasmata Catarina de fratior , va doresc din tot sufletul sa ramana asa .

uau, mami, ce rapida esti! cred ca nu vrei sa pierzi nicio zi de forum, asa-i? , ieri ai scris, azi ai scris...
cred ca spitalele de acolo sunt pe sufletul meu, nu te tin aiurea acolo. eu cand le-am zis ca vreau sa plec pe semnatura acasa in a 3-a zi (ca ne tot fataiau dintr-un salon in altul ) - s-au uitat aia la mine ca la ozn-uri si mi-au reprosat ca nu ma gandesc deloc la copil, ci doar la mine , facandu-ma sa ma simt cea mai denaturata mama de pe fata pamantului. in fine, m-au externat tot in ziua aia, dar mai tarziu.

Fianna ce o mai fi facand?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania, felicitari!!!!!!
Bun venit pe lume lui Rafael, ce mare s-a facut la tine in burtica!
Din cate spui, pare o nastere perfecta. Ma bucur ca a primit sanul atat de repede, la noi rar auzi asa ceva. Asteptam poze si detalii cand vei putea. Va pupam pe toti.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Stefania!!!! multa sanatate si noroc in viata ii dorim puiului mic. Mi s-a ridicat parul pe mine de emotie cand am vazut pozele :)

Faceam praji pt joi pt Soph si am zis sa dau un ochi sa vad daca sunt vesti bune ;)

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Felicitari Stefania!!!!!
Bun venit pe lume micului Rafael!!!!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Felicitari, Stefania!
Sa iti traiasca copilasii si sa fie sanatosi!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Felicitari Stefania! Refacere rapida si mult laptic.
Rafael sa cresti mare, sanatos, sa ai grija de surioara.
Stefania tu esti supermami, deja ai incarcat poze .

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput