Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
am revenit.......vivela, superbe pozele. acu ca ti-am vazut si soatza pozata din toata partile, si cum te stiu si pe tine, imi dau seama de ce faci tu asa copii frumosi!!!!!! absolut bestiale locurile alea. dar cu barca ce ati facut? ati tras la rame?
mi s-a facut un dor de munte si de racoare............
in alta ordine de idei, Cigny sa va fie de bine plimbarea la mare.
Anto, imi pare rau ca ati avut probleme cu kinderul, macar bine ca n-au lasat de dorit conditiile si v-ati simtit bine.
Musso,
Dana, ma bucur ca aud vesti bune despre tine. spor la shoping pt cel mic. ma uitam la semnatura, nu mai ai mult. deci, tu esti NEXT!!!!!acu sa vedem ce face stefania!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Vivela spune:
neata
Stefaniaaaa! ai nascut? eu sper ca da si ca acum e in al noualea cer de bucurie cu bubulinul in brate.
chiar asa, cine ne anunta si pe noi?
mychy, barca aia e a prietenilor nostri, noi nu prea facem sport extrem (tinand cont ca eu nu stiu sa inot, ar fi sport extrem!) - vroiau sa o puna pe lacul ala care aparea in poze. dar a inceput ploaia si au renuntat. (se vad si niste poze cu gratarul sub umbrela).
barca insa a facut deliciul lui david, numai de aia a vorbit vreo 2 zile, adaugand ca el o sa manance mult sa fie puternic ca sa poata sa umfle barca (a vazut ca nu poate sa apese pe pompa ).
dana, sa stii ca si la noi se verifica vocea. bine, nu chiar prin telefon, ci acolo, in salonul de travaliu, asistentele si moasele te dibuiesc ca esti pe cale de a naste dupa cum vorbesti. le-am auzit eu vorbind despre treaba asta.
Anto - nasoale evenimentele - insa bine ca totul s-a terminat cu bine din punctul asta de vedere si ati reusit sa va si distrati. pe mine bulgarii nu m-au convins, poate n-am nimerit eu unde trebuie.
caldura mare azi, monser...
o sa bag AC-ul, deci tre sa stau cu paracetamolul la indemana.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
vivela, de ce nu incerci cu oscillo???? preventiv! inainte se apesi pe ON la AC!!!!
CarlaV spune:
Vivela, vazut poze, . Eu am zis ca nu mai calc la bulgari decat cel mult in drum spre greci, de cand noi si 95% din turisti am facut enterocolita la 5 stele all inclusive din motive de mancare reciclata de dimineata la masa de seara si a 2-a zi daca nu se termina.
Stefania cred ca are o minune dulce la san si nu se satura sa o priveasca .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Vivela superbe pozele, superbe locurile si peisajele si personajele.
Stefania cum esti? Cu bebe in brate?
Mychy cum fu cu trenul? Mi-e dor de o plimbare cu acceleratul.
Anto da' stiu ca ati patit-o in vacanta. Sa va fie de bine.
Inca o data va multumesc pentru urari.
Va citesc cand am timp din umbra. Pupaturi.
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Mychy cum fu cu trenul? Mi-e dor de o plimbare cu acceleratul. |
luna, cu acceleratul fu-tare nashpa de data asta: lenjerie murdara, doar o buda functionala si aia plina de apa imputzita , bleah. macar n-a fost cald ca au dat drumul la AC. cred ca ti-am taiat apetitul pt plimbare , nu?
ddanagh spune:
Carla depinde f mult unde te duci, oriunde in lume. Noi, de exemplu, am fost tare dezamagiti de restaurantul/mancarea de la greci, la hotel de 4 stele in Corfu. La bulgari, la Nesebar, tot la 4* a fost incomparabila mancarea. Si, sa laud un pic si Romanica noastra, sincer intre greci, bulgari si romani, toate la 4*, cel mai bine am mancat la Mamaia la Condor, super diversificat, super gustos. insa sti si tu ca poti nimeri la romani f naspa in alta parte. Depinde mult si de managementul hotelului.
Sa vad cum ii omor eu timpul Dariei azi in casa, ca eu pana dupa 19 nu ies din casa, mi se incinge creierul ca o omleta pe afara.
Plus ca vreau sa si gatesc azi. In weekend am taiat la tara primul curcan din productia proprie, sunt curioasa cum e la carne.
Vroiam sa va zic de Daria ca in ultimul timp imi spune din ce in ce mai des "Zii mai tare, ce ai zis?" . Nu-mi dau seama daca are vreo problema sau face asa numai cand nu-i convine ce ii zic, caci cam asa am observat-o. Daca ii spun sa nu mai sara in pat de exemplu, imediat "zii mai tare", daca ii zic hai sa-ti dau ciocolata, aude imediat. Insa parca prea des face asa.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai
nma spune:
La multi ani strumfi si strumfite!
Daniela , Diana cum te descurci cu fetele?
Razvan Gabriel . Elena . Multa sanatate soacrei!
Matthew . Fianna ce temperaturi mai sunt la voi? La noi dimineata la ora 6.30 erau 20 de grade.
Cosmin . Luna astept poze din concediu.
Cristina, floare de soare "La multi ani!" .
Am vazut poze multe si frumoase .
Miky ce gratar ingenios . De peisaj, personaje, nu mai spun nimic. Tare m-asi refugia si eu o saptamana acolo.
Vivela si eu care te invidiam pentru barca . Imi e tare frica de apa dar ... nu ratez asa senzatii. In ce zona ati fost? Imi pare tare cunoscut locul.
Stefania sper ca la ora asta iti ti puiul mic in brate .
Anto . Sper ca restul vacantei sa fie fara peripetii.
Cygni poti sa ne dai link-ul pt poze pe adresa comnuna .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
nma spune:
Dana stai linistita ca asa face si a mea. Cand e vorba de ceva bun imposibil sa nu auda .
Vad ca vorbiti de mancare buna. Duminica am fost in Dumbrava Sibiului (muzeul satului), e superrrr mancarea. Mancare traditionala, servire ok, muzica buna. Mi-a placut tare mult. Daca ajungeti prin zona merita un popas. pacat ca nu am avut aparatul pt poze.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
Vivela spune:
Nico, pozele alea sunt facute in Satic, Lacul Pecineagu (jud. Dambovita). dar ne-am plimbat mai mult prin zona, am ajuns si la Lacul si barajul Rausor (care e imens!) - cabana Voina, apoi mai sus spre Cuca ...
in Ro am gasit multe restaurante unde se mananca bine. si la fel de multe unde mananci ca sa nu stai flamand. in orice caz, pt noi nu e potrivit sistemul all-inclusive, care ne-ar lega de hotel/pensiune cu masa. noi cand plecam, de regula ne invartim mult prin zona, plecam dimineata si ne intoarcem seara, iar de mancat mancam prin locurile pe care le vizitam sau facem gratar. nu-mi aduc aminte sa fi fost vreodata undeva si sa stau o zi intreaga in acelasi loc, n-avem stare. cred ca din cauza asta nici nu suntem mari amatori de litoral, ca acolo nu prea ai ce vizita.
si daca vreti o recomandare buna de restaurant unde se mananca bine - la Zarnesti, la 25 de km de Bran e un resto cu pastravarie, unde au mereu pastrav proaspat si preparat super calumea. de fapt tu comanzi pastravul si poti sa te uiti pe geam cum se duc sa-l prinda si sa-l ucida . eu n-am stiut chestia asta si ma apucase mila de bietul peste - stiind ca de vorba mea au murit. mi-a trecut dupa ce am gustat din el, excelent!
si locatia e deosebita, e totul din lemn, rustic, curtea e superba, au animale - caprioare, gaste etc. si preturile rezonabile.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba