Gasca de Constanta *119*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata Constanta!
Scuze de absenta, dar am avut niste zile mai urite, nu ma simt bine .
La multin ani si din partea mea tuturor aniversatilor, cu mic , cu mare!
Duminica placuta!Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic de urari, am mai imbatranit cu un an. baba batrana cu braul de lana. scuze de pleonasm
am avut ieri invitati, azi e ziua mea, dar stau cu mr, deh, noi 2 porumbeii. mai sunt 10 zile si vine puiul acasa.
Dana si noi tot in Tomis Nord stateam in cta, adica mama& soacra aku'
happymummy, ai grija de tine
Dadi, felicitari pt kg pierdute. daaa, frumo la curte. intotdeauna trebuie facut cate ceva, intr-adevar. acum de ex, adun seminte de la flori.am un buzunar plin.
LeeAnn, sanatate fetitei.
sigur am uitat pe cineva, dar am o scuza, m-am babit
este asa cald azi, soare, nu ploua, nu bate vantul. wow, incredibil de frumos, cu dedicatie pt mine
la multi ani sarbatoritilor!
o duminica placuta.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Emaaimee, la multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

LA MULTI ANI!!!EMA

aici e groaznic de cald, mai stam si noi vreo ora in casa si apoi mergem la plaja..."La hamace" am decis!

uite ce am gatit:
http://www.cevabun.ro/reteta-frittata-cu-dovlecei/
doar ca am facut varianta dietetica, adik dovlecei si ardei aruncati in putin ulei de masline incins si oua batute...cu salata verde, un deliciu de mic dejun (am aflat de omleta asta din dieta prescrisa de la cocor)
si acum am pus si niste porumb la fiert... vai ce gospodina sunt !!!

sotz mi-a facut o bucurie azi, a plecat la piatza dupa salata si a venit si cu un blender philips, asa ca am facut si un suc din 3 nectarine, un mar si cateva cuburi de gheatza...bun tare

p.s. - Happy- sanatate multa! sper ca esti bine per total si nu e nimic grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
La multi ani Ema! Multa sanatate si bucurii alaturi de sot si fiica!

Dana sa stapanesti sanatoasa blenderul, spor la facut "bunatati".
happy multa sanatate!

Noi azi am serbat-o pe Teodora la socrii in curte, pe caldura asta a fost...binisor. Iata dovada, plus printesele Tiana si Aurora .

Va doresc o seara frumoasa si o noapte buna!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Citat:
citat din mesajul lui dadi_t

Jone, ce frumoasa e perioada asta din copilaria fetelor...oare ce v-a fi cand vor creste?? Eu am regrretul ca n-am reusitr sa nasc fetele mai repede una dupa alta....Cu diferenta asta mare...nu se impaca nici ele....

nu se impaca acum dar mai tarziu...ai sa vezi...va fi totul ok....
acum depinde de tine cum gestionezi conflictele.
ptr mai tarziu iti spun doar ca intre mine si surorile mele este o diferenta de 13 ani si 15 ani aproximativ si e totul ok.sormea cea mica e mai rebela dar o scot la capat si cu ea. :d

dana eu am moulinex, robot ce are si blender singura buba - variatia de viteze a murit (poveste lunga ) dar scula buna rau....de 5 ani folosita zi de zi.
ema la multi ani!

noi ieri am luat motzul biancai...mai bine zis eu ca soatza e prin lume.
mancare ca la balamuc (am facut gratar cu de toate ptr toti) si invitati...ioc.sau cum zice surioara mea (*10x my sister) "mai multa mancare ptr noi!"
din 25 de persoane - 13 + bianca ne-am adunat!
ai mei parinti nu au mai reusit sa vina de la braila, sora cea mica la munca si tot asha.
spre surprinderea mea soacra-mea de milioane. (sper sa o mai tina ) :D
copii au fost cei mai fericiti ca alexandra a avut cu cine sa se joace (zice mandra cu nasu pe sus "sunt cu prietenele mele")
si bianca s-a tinut dupa copii dupa adulti dupa toata lumea.
seara eram franta si cu frigiderul plin de carne-gratarita.
dar azi mai pun o data masa cu cei din curte :D si ii indop ca eu nu sunt prea carnivora.

uraaaaaaa tuna afara! si miroase a ploaie!
dau fuguta in curte sa vad daca trebuie sa strang ceva.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata tuturor! Ce bine, e intunecat, e in sfirsit racoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Ct,
si la Navodari e o "idee"innourat,a dat 2 stropi si acum se vede deja soarele.

Jo felicitari pentru dezmotare
Happy sper sa fii mai bine
Dana&nasava astept sa venitiiiiiiiii

Hunii sunt ok...sambata s-a lovit huna-terorista in ochi(si nu exagerez cu nimic) nu va povestesc prin ce-am trecut.....dar gata a trecut mai e putin rosu pe albul ochiului.

Bogdi se uita la "3purcelusi si-un pui de lup" si e happy ca la pufuleti a primit un cd cu joc pe pc.

Eu am facut noapte alba...caci m-a terminat o masea...am fost la farmacie dimineata si am lasat acolo 50lei...dar ...m-a lasat putin si maseau.Acum stau cuminte caci banii stransi i-am dus la banca la rata ...

O zi si saptamana superbe.

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna saptamana!

La multi ani Ema!! Dragoste, pace si caldura iti doresc!
La multi ani Teodora!
Nu stiam ca se serbeaza in perioada asta Teodorii, nu e toamna?
Jone, zici cu gratar...hmm, si eu vin pe urma ta!
Dana, ai grija cu micutii, nu-ti epuiza "relaxarea" de la cocor, mai pastreaza si pentru la toamna!
Dodo, ce AC vroiai? Daca vrei unul Citizen de 9000 BTU cu 700 ron. Nu are inclus montajul, traseul si consolele.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua!!!!

Camy vazut poze +filmulet. Frumoase fetele rau de tot , sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele.
Nu pot intra zilnic dar si atunci cand intru recuperez , maica, recuperz sa nu pierd nimic. De cand cracanez ochii intai dau start calculatorului si apoi fac unele chestii obligatorii dimineata.

In saptamana asta definitivez pregatirile de nunta si sunt in cautare de frigider. Vreau achizitie noua. Cione spine ca nu am eu grija de socrii? Au ramas in pana de frigider si decat sa-l dau pe al meu la straini, mai bine achizitionat eu una bucata noua si dar lor asta al meu. Eu am fost fff multumita de el, si sunt, dar vreau sa-l schim din motive de..... . Am achizitionat de curand una bucata masina de spalat . Pozitia lor in casa este sa stea una langa alta , se vede usor diferenta de nuantza , asa ca purced la cumparare.

Zileleastea de canicula m-au topit, imi vine sa stau numai in casa dar ce sa fac trebuie sa ies musai, asa ca...... .

Gabi, eu am pus de curand aerul si iti pot da si tie nr de tel al echipei.Ei ti-l aduc si monteaza. Important este sa stabilesti BTU care-i vrei. Asa este cum spune miss-veveritza, dar la aparatul meu am o chestie economica si posibilitatea de a fixa flapsurile sau ce-o fii alea in sus . Dupa ce las de se racoreste putin pe viteza maxima, las pe economic cu flapsurile in sus si asa merge toata ziua, nu-l inchid deloc. Iuby e mai sensibil si-l mai opreste cand este el in casa , cat despre mine nu l-as opri nici seara.

Va poop.

Mergi la inceput