Gasca de Constanta *119*
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Madamsadamy spune:
Am uitat...IOnelia de ce nu apelezi in cazuri deastea la cunostinte?Era gratarelul stropit cu vinul ala al tau bun de care eu beneficiez prin intermediari? Las ca vine ea toamna, adio drumuri pe colo pe colo, ne adunam pe langa casa si uite asa o sa spargem seminte la Eforie si chemam taxiul sa ne duca acasa, si iar mergem dupa masina si iar spargem seminte si iar chemam taxi. Cool nu?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Madamsadamy spune:
Ce iese cand scrii si vb la tel in acelasi timp, mai dai si un rasouns la conquistador
CRIXIA spune:
Madam Dana, eu daca-r fi sa-mi cumpar un frigider nou www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.emicom.ro/images/DEN%2520477WD.jpg&imgrefurl=http://www.emicom.ro/frigider-beko-den477wd-p-3962.html&usg=7XqUKjTm8hwkvsPs_eweXgayuqA=&h=365&w=379&sz=29&hl=ro&start=0&tbnid=-3bo6Ppb95gfXM:&tbnh=146&tbnw=152&prev=/images%3Fq%3Dfrigider%2Bbeko%26hl%3Dro%26sa%3DG%26biw%3D1276%26bih%3D595%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C87&itbs=1&iact=hc&vpx=586&vpy=143&dur=235&hovh=220&hovw=229&tx=89&ty=124&ei=scBfTPu9IsSOjAfQuPWwBw&oei=scBfTPu9IsSOjAfQuPWwBw&esq=1&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:10,s:0&biw=1276&bih=595" target="_blank">p'asta l-as alege. Eram vara asta la un pas sa-l schimb, da semne de batranete al meu si deja am ochit cu ce sa-l inlocuiesc. Ideea e sa ai si spatiu in bucatarie.
Cris mami de Alexia & Ana
DanaAlex spune:
Buna si de la mine....e caaald afara iar
au venit T&T, deci ne reluam viata obisnuita
hehe Crixia, mai am 6 zile, maine si mierc, sambata si luni, marti, miercuri saptamana viitoare...asta ca sa nu fie trecerea asa de brusca...o sa-i iau cu mine ca n-am cu cine sa-i las, acolo au kindergarden cu educatoare si dupa ce-mi termin programul ne balacim in piscina mai vine si o prietena de-a mea cu o fetitza si un baiat, asa ca o sa fim in gashca...
Madam Dana- spor la cautat frigider, noi am achizitzionat din Domo, cred ca au pretzurile cele mai bune, transport, montaj.
Camelia - ce frumoase sunt printzesele tale
Dadi- intre ai mei e diferentza de 10 luni jumate si cand se intzeleg fff bine, cand se bat...
Dodo - te mai doare maseaua? sa treaca...
Lulu - nu mai zici nimic...ce face Luca?
dupa-amiaza noi plecam la plaja, peste o ora ne bagam la nani si cand ne trezim decolam, cred ca in jur de 16...cel mai probabil la scandinavia facem tabara si plec cu ei pe jos la mare, apoi pe lac pana diseara...ca sa stiti, poate mai vine cineva
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex wow Crixia ce frumos si spatzios e frigiderul ala...imi place ![]() |
Subscriu
Doare maseaua dar nu asa de tare
![](icon_smile_big.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
mda, frigiderul l-am ales dupa spatiu. Eu pentru ziua Anei stiti cu ce ma pregatesc prima data? inchiriez un frigider. Dragelor, nu mancam cu 7 guri, dar am cam tot timpul 2 cratite ( mancarea Anei sau 1 ciorba pt noi)iar restul e ocupat cu lactate, legume, fructe....eu pe canicula asta am bagat cam tot in frigider, cu exceptia cartofilor, ceapa si fasolea uscata...
Asa ca pe cel aratat l-am vazut la cineva intai, apoi l-am urmarit in magazine. Nu ma impresioneaza dozatorul de apa de pe usa, poate sa fie fara...
azi m-am invartit fara spor...o salata de vinete, cateva vase spalate, masina de rufe in functiune....hmm, cam putin...e luni
O seara buna!
Cris mami de Alexia & Ana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Crixia parca ai descris frigiderul si lipsa de spatiu de la mine.
![](toba.gif)
![](toba.gif)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Madamsadamy spune:
Salut.
Aveti dreptate, majoritatea frigiderelor sunt fara spatiu in interior. Am vazut azi cateva la tonis pe varianta, le-am deschis pe toate si ....nu prea am ales ceva. mai prospectam piata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Buna dimineata Constanta!
La multi ani Emma! Sa fii sanatoasa si iubita muuuult de cei pe care-i iubesti si tu!Restul ...nu intotdeauna merita. bafta cu gasirea unui nou job!
Jone..sa-ti traiasca motzata...nemotzata! sa te bucuri de fetitele tale si sa fiti sanatosi si fericiti ca le aveti!
Sunt suparata tare ...cu serviciul....abia astept sa plec in Uk pe 19aug, sa nu mai stiu, sa nu ma mai gandesc la nimic...daca mai aveam indoieli in privinta emigrarii....s-au spulberat...
Ordoinatorul nostru principal de credite pentru ca este supus reducerii salariale ne obliga si pe noi...desi legea nu se aplica la noi....Mai, trebuie musai sa moara si capra vecinului...cred ca ajung in instanta cu ei
....nici nu-mi mai pasa de consecinte....oricum plec
din tara...dar macar salariatii sa mi-i las protejati....
Pup fetele si o zi placuta tuturor!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan