Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Neatza din nou si !

Mai am nitel si dau in depresie, Irina nu stie sa suga decat muscandu-ma si ma lasa nervii, nu mai pot! M-am hotarat sa-mi cumpar o pompa electrica de san, ajutati-ma cu un sfat, ce sa cumpar, va rog din suflet! M-ar tenta pompa electrica de la avent, dar e ingrozitor de scumpa...

Ma iertati ca n-am recuperat nimic si vin cu cereri d-astea...

de Isabela si Irina (01.02.2010)

eu la A am fost f multumita de Avent manuala, sincer nu stiu daca cea electrica isi merita diferenta de bani. dar daca tot o sa o bagi pe biberon nu mai bine insisti cu aparatoarele?
sper sa gasesti o solutie buna ptr toata lumea . multa bafta si rabdare!

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui plateea

eee.. ce colorata e cris.m in dimineata asta...

neata, frumoasa mami de printesa!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

,esti o draguta
pai,gata cu doliul...sper ca e totul ok pe aici,nu am timp sa citesc pentru ca o sa plec sa caut un carut sport .. .si sunt fff obosita k m-am culcat la 2

Cris_M spor la shopping.....te pupam si noi....by the way -imi place stilul tau colorat,e propriu si personal.......cum se spune ORIGINALITATE-

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

mersi,esti o draguta ... incerc sa aduc un pic de veselie/entuziasm in postarile mele (asa v-ati satura de mine cu calcatul asta)

aaa,tocmai am ajuns de la cumparaturi...am luat carut,frumos,imi place si multe alte cumparaturi + o iesire la MC Brancoveanu .. eu si sotul (cu alexa ofc) frumossss ... inghetata ...caramel...nu mai zic de meniuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

of..mor de somn

jijeii nu se trezesc ( au trecut 2 ore juma!!!!!)
fazanul...tot de 2 ore juma fierbe...mama lui de zburator...( de ce nu mi-o fi zis nimenica pot sa pun pasarea asta la fiert si sa dorm de voie??? )
am spalat hainele lui jiji
am fiert lapele si i-am pus 2 borcanele sa se faca iaurt..
tot trec pe langa oala de crema de zahar ars...si tot iau cate o lingura

hm...ce-nseamna sa fii femeie....tre sa fii fresh..tot timpul...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

V-am lasat la cap 112.pt reunire,asa imi placeee.Scuzati,nu am dat buna ziua.Eu am fata super maraita si azi am descoperit dc.Se vede un coltisor..deci asteptam un dintisor. LML tuturor din zelele in care nu am reusit sa intru si lui Raducu de MP .Tomaca daca intri pe album o sa observi ca fiimea doarme cu un cutu amarat din cate jucarii are pe ala la preferat.Simplicity eu m-am incuscrit dupa nastere cu myky asa ca e luat Catalin.decenuela si miremia concedii placute.O sa vad cum si cand reusesc sa recuperez.Am o problema mare cu parul care cade stiu ca ati vb la un mom dat dar....pe atunci nu erau problemute cum ati rezolvat problema?Nikole pt capitol.AA si sa ma treceti si pe mine pe prima pag la aniversati pe 07.01 pt ca nu putea sa lipseasaca si je de acolo scuzati .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Stati un pic,eu nu-mi marit inca fata...doar am intrebat cum v-ati incuscrit....nu m-as baga eu peste ceva ce deja e consolidat....ce mie nu-mi place altuia incerc sa nu fac..........

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

hielou!!!!!!!!!!!

sa va zic ce combinatii de fructe fac io, si ii plac la nebunie, poate va inspira:

mar+para+suc morcov/morcov blenduit+2 lingurite de cereale cu lapte....iese asaa, ca o budinca, f bun!

mar+piersica+banana+2 lingurite de cereale cu lapte

banana+2 lingurite de cereale cu lapte

banana+piersica

banana+mar

uneori mar fiert+ 2 lingurite de cereale cu lapte

piersica blenduita + o lingura de iaurt

cerealele le adaog pt consistenta si pentru ca sa se sature si pt ca avem loc de mai multe sunculite. btw, are aproape 6.900 la 6 luni jumate.................................................

creste jiji mare pana fierbe fazanu ala..........

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata,dupa amiaza !

DecenuEla,e gata fazanul, mami ?mi-e o ciuda pe Jijelul tau moldovean ca papa Al meu face niste nazuri L-am laudat 3 zile si atat l-a tinut Cat curge tzitzi ...e bine

Fetele,la mine au venit musafiri rusi ,azi noape Prima data dupa vreo 15-16 luni Ma dor toate cele Poate asa se explica agitatia lui fiu-mio din ultima saptamana + ceva semne de dintisori pe care inca ii asteptammmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu am fost super nervoasa si o puneam pe seama oboselii dar se pare ca hormonii si-au facut nr Alaltaieri noapte fiul meu a trezit un bloc intreg cu urletele lui infioratoare Abia atipisem si io...si il aud Ioi Nu stiu ce a avut : dintisorii?,crampe prin burtica ca i-a dat taica-so sa linga mar de vara si l-a lins cam o jumate de ora ? dar o jumate de ora nu s-a lasat Am crezut ca mor langa el si vecinii a 2 a zi ma priveau ca pe o mama denaturata Cine stie ce au crezut ca i-am facut fiului meu la 00.30 noaptea de a urlat asa

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

de 2 ore ma dispera vecinii cu bocanituri si bormasini as vrea sa stiu care dintre ei sa vada ei leoaica dezlantuita A.sare in pat la fiecare zgomot de al lor Cica dormea

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

salutari calduroase!

Am prins un pic de timp si incerc sa ma dumiresc ce se petrece pe aici...Imi da si mie cineva noua parola de mail?PLS!

Eu sunt pierduta in capitolele trecute ca nu cred ca se ofera cineva sa-mi faca rezumat...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata,dupa amiaza !

DecenuEla,e gata fazanul, mami ?mi-e o ciuda pe Jijelul tau moldovean ca papa Al meu face niste nazuri L-am laudat 3 zile si atat l-a tinut Cat curge tzitzi ...e bine

Fetele,la mine au venit musafiri rusi ,azi noape Prima data dupa vreo 15-16 luni Ma dor toate cele Poate asa se explica agitatia lui fiu-mio din ultima saptamana + ceva semne de dintisori pe care inca ii asteptammmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu am fost super nervoasa si o puneam pe seama oboselii dar se pare ca hormonii si-au facut nr Alaltaieri noapte fiul meu a trezit un bloc intreg cu urletele lui infioratoare Abia atipisem si io...si il aud Ioi Nu stiu ce a avut : dintisorii?,crampe prin burtica ca i-a dat taica-so sa linga mar de vara si l-a lins cam o jumate de ora ? dar o jumate de ora nu s-a lasat Am crezut ca mor langa el si vecinii a 2 a zi ma priveau ca pe o mama denaturata Cine stie ce au crezut ca i-am facut fiului meu la 00.30 noaptea de a urlat asa

mami de 2 ochi albastri

OOOO......gata...jiji deja a servit...i-am pus la blender legume din supa+ o galustica+ supa...s-a lis pe botuletz

a,,..dar surpriza e ca s-a culat la 12.15 si sp-a trez la 3 juma...

imi pare rau de agitatia micutului....vad ca e o chestie generala...trece ea, si perioada asta...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Sunt si eu o mamica de bebe de 6 luni. Noi ii zicem piticul zambaret pentru ca zambeste tot timpul.

Fetelor!!! A mai venit o mamica de pufulete
Nici nu stiti ce ma bucur
E la pagina 2 ca sunt mesajele moderate.

Bine a venit, Lillo
Sa-ti traiasca piticul zambaret, sa creasca mare si frumos!!!
Si sedere placuta aici alaturi de ceilalti pufuleti

Mergi la inceput