Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_fota spune:
Plateea imi plac f mult postarile tale .
Decenuela si eu am ras aseara legat de pompier ,sirene .
Bea te mai asteptam cu vesti bune si un de la Uca pt Ivanel sper sa nu se supere ginerica.
Fetele care sunteti in concediu ,distractie palcuta si multa odihna.A adormit stirbuta mea asa ac fug sa pap si eu ceva.Revin mai tarziu.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Larisel felicitari pentru ridicatul in picioare si te mai asteptam cu vesti pe la noi.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Fetelor am gasit asta la randunici si mi s-a parut f impresionant. FETELOR DRAGI: Mai avem ceva de asteptat pana vin documentele si le inseram in poveste, in blog, ca sa dam drumul definitiv popularizarii. Intre timp, material sa zic asa, nu e mult de facut. Maine e duminica; e momentul cel mai bun pentru o mare, cat mai mare si puternica rugaciune colectiva. Din motive de fus orar si de orice alte trebi pe care cu toatele le avem, propun pentru maine 1.08.2010 sa ne rugam impreuna la orele 10-18-2 (ora Romaniei) pentru insanatosirea lui Siluan! Oriunde am fi, la biserica, cu copiii in parc, la cratita, la birou, pe strada, la calculator, in pat, la mare sau la munte, sa ne oprim gandurile un minut, sa spunem miraculoasa Rugaciune a inimii si inca o rugaciune, personala, pentru Siluan si incercatii lui parinti!! de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Am intrat 1 minut.
plateea si ioana_fota
pentru micul Siluan, sa ne auda Dumnezeu si sa fie bine...
myky791 spune:
buna ziua si de la noi.
lml patriotului, daniel si jiji, irina, iuria. s afiti sanatosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii.
decenuela imi facusi pofta cu fazanul ala. din partea me un buchet d eflori ca rezisti eroic cu noptile facute franjuri.
larisel multam d evestile bune. bv pentru realizariel gemanutelor.
ioana nu s esupara gienrica pt un pupic numa la alti baieti. te iarta ca mai dam si noi pupici la alte fetite. o pupam pe uca sa nu o chinuie dintisorul si sa iasa cat mai rapid
vad ca sunt bebei agitati. al meu este agitat cand e prea obosit si adoarme greu. deeocamdata nu se vede nimic pe gingiuta.
ayanna ce zi plina ai avut. zgubilicea ta sia dat primul examen de soferie, ce mai avem pufuleti mari. ai nuntat la munca ca stai 2 ani acasa ce auz is? sau dupa ce pleaca strainezii?
plateea voiam sa et intreb tot milumil folosesti? trebuie sal baltacai calumea ca altfel nu se dizolva complet. va las ca imi plabgepiciulde zici ca cei
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
xela_07 spune:
haircut - bine ai revenit! daca apucam sa ne vedem pana recuperezi tu iti fac eu un rezumat cu ce s-a intamplat aici. sa spunem doar ca n-ai pierdut nimic important
ma laud si eu cu una bucata baiat marait si cu nopti din ce in ce mai palpitante. culmea e ca nici nu se vede nici un semn de dinte la orizont. aia e si rabdacol cat cuprinde
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 haircut - bine ai revenit! daca apucam sa ne vedem pana recuperezi tu iti fac eu un rezumat cu ce s-a intamplat aici. sa spunem doar ca n-ai pierdut nimic important ma laud si eu cu una bucata baiat marait si cu nopti din ce in ce mai palpitante. culmea e ca nici nu se vede nici un semn de dinte la orizont. aia e si rabdacol cat cuprinde Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
xela, imi pare rau de agitatie, culmea e ca la fel e si la noi, maraiala cat cuprinde, dar urme de dinti ioc. Am uitat sa-ti zic, saru-mana pentru sfat, i-am dat Irinei de doua ori deja cu ulei de masline pe capsor si i s-au mai curatat din coji, cred ca daca o mai dau de inca doua ori, scapam de ele.
de Isabela si Irina (01.02.2010)